Istoria numelor cartierelor bucurestene, Cultura, ba, taranilor!
![]() ![]() ![]() |
Istoria numelor cartierelor bucurestene, Cultura, ba, taranilor!
Merced |
![]()
|
||
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|||
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Ba grecule, ba. Ca sa scoti o chirie buna trebuie sa te duca mintea, ba, nu gluma. Asa ma duc io la pranz la birou si ma asez pe canapea si ma gandesc... pana vine secretara si-mi spune ca s-a lasat intunericul.
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
E buna secretara? Daca nu-mi dai mosie si mie, macar secretara, pana mea...
![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
QUOTE(Victoras2001 @ 11 Jun 2010, 15:12) Ba grecule, ba. Ca sa scoti o chirie buna trebuie sa te duca mintea, ba, nu gluma. Asa ma duc io la pranz la birou si ma asez pe canapea si ma gandesc... pana vine secretara si-mi spune ca s-a lasat intunericul. ![]() Cam asa facea si savanta de renume mondial ![]() ![]() Vreun polimer ceva ... |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
cel putin un codoi.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
QUOTE(bion @ 11 Jun 2010, 16:54) Daca eu incerc sa fac lumea sa rada, facand misto de mine, la tine problema trebuie privita cu seriozitate. ![]() Bine, e greu sa stapanesti o discutie cu un barbat in pragul andropauzei, dar cred ca sunt de felicitat eforturile mele. This post has been edited by Victoras2001: 11 Jun 2010, 16:39 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Pictoras, da-mi voie sa ghicesc: esti beat!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
treaz sigurnu prea e
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Victoras2001 |
![]()
|
N-ai ghicit, ia vezi la Temesvar.
11 Jun 2010, 18:00: QUOTE(C@talin @ 11 Jun 2010, 17:57) Haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, pai bine mai romanule. Io fac eforturi ca Isus pe cruce sa nu ma leg de tine, iar tu dai pe la spate? Vrei razboi? ![]() ![]() This post has been edited by Victoras2001: 11 Jun 2010, 17:00 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
E clar, e beat!
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Cataline, asta face spume ca l-am facut moldovean. Nu intra in jocul lui, ca ti-o furi.
![]() Ieri v-am facut dezvaluiri despre baia si mobila lui. Trebuie sa se revanseze. This post has been edited by Victoras2001: 11 Jun 2010, 17:03 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.178 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
QUOTE(Marty @ 11 Jun 2010, 11:04) Pantelimon - isi ia numele dupa Manastirea Sf. Pantelimon. In greaca "pan" inseamna "tot" si "éléïmon" inseamna mila. Panteleimon = cel milostiv, intreg-milostivul. ![]() ![]() ![]() |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
te-ai trezit Pictorase?
tsar trascaul al naibii... |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(Marty @ 11 Jun 2010, 11:04) Salajan - Un nume si mai nou. Nu vine de la Salaj, ci vine de la Leon Szilaghi cunoscut si sub numele de Leontin Salajan. hmm, teoretic s-ar putea sa vina de la salaj: szilagy tinea de ungaria (era un fel de judet din zilele noastre cu resedinta la zalau (zilah, in maghiara)) szilagyi leon(tin) e un fel de leon de salaj (nu ma mira schimbarea de nume, si numele meu a fost schimbat impotriv vointei parintilor mei) 12 Jun 2010, 02:26: QUOTE(Marty @ 11 Jun 2010, 11:04) Berceni - Francisc Rákóczi al II-lea pleaca la turci (nici el nici turcii nu se intelegeau cu Habsburgii, iar asta ii facea prieteni). La fel procedeaza si o parte din apropiatii lui Rákóczi. Mai exact o ceata de husari condusi de groful Miklós Bercsényi. Nu stiu daca au stat doar ca sa-si traga sufletul ori s-au oprit de tot, cert este ca, undeva la sud de Bucuresti, husarii Berceni au luat o pauza. daca pt. Rakoczi al II-lea am tot respectul (primele izvoare scrise despre localitatea mea de bastina dateaza din perioada lui, as vrea sa-mi cer scuze tuturor cetatenilor romani ca o progenitura de-a lui Bercsenyi care (poate din greseala) azi poarta numele de berceanu si e ministru). multumesc! 'tu-ti gura ma-tii bercene, cu autostrazile tale cu tot! This post has been edited by kaspersky: 12 Jun 2010, 01:26 |
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
wrong...berceanu nu vine de la bercsenyi ci de la...berkowitz si nu ii zice radu ci arad....arad berkowitz...si deci nu e ungur...
|
--------------------
...
...
...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th May 2025 - 03:23 |