Aventurile lui 4x4, primul lui sh si alte harburi cu volan pe dreapta
![]() ![]() |
Aventurile lui 4x4, primul lui sh si alte harburi cu volan pe dreapta
C a t a l i n |
![]()
|
||
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
|
||
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|||
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
QUOTE(Shush @ 19 Dec 2011, 17:17) nu are nicio importanta masina pe care o coduci (poate doar pe la tara la "caminul cultural") si nici situatia financiara. Cel mai mult conteaza "vrajeala" si aspectul fizic, restul se rezolva. Eh, acum nu te astepta sa gasesti intr-o dupa-amiaza de vara doua gagici bune in bikini care-ti spala masina in parcare. Lucrul cel mai important e sa socializezi. Si nu pe net, ci in viata reala. Si evident, sa ai timp sau sa-ti dedici timp pentru asta, in mod constant. Iesi cu prietenii, in grup sigur apar si gagici. Si in scurt timp prietana prietenei lu' x o sa stie ca tu esti baiatul cu Leon-ul. Si o chestie d-asta te face din start mai frumos si mai destept, pentru mare parte din gagici. Te lipesti rapid de una, careia o sa-i cunosti in scurt timp cercul de prietene, pui ochii pe alta, o intrebi cu tupeu de io plimbare/un suc, ca intrebarile nu costa. Tipele se inmultesc rapid in cercul tau de cunostinte si alea o sa stie ce masina ai inainte sa dai ochii cu ele. Pam-pam. Iar daca ajungi printre niste studente, caministe ... oho, te-ai scos calumea. Acuma io zic d-astea ca-s mai de moda veche, dar cine stie ce metode mai simple si mai eficiente se exista in ziua de azi. ![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
dogy_10 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 901 Joined: 17 December 06 From: Timisoara ![]() |
cu cat e masina mai scumpa, cu atat e metoda mai simpla si mai eficienta
![]() apropo de jante cred ca stiu de care model sunt, ele sunt de aliaj dar arata fix ca alea de tabla, dar modelul asta de care zic eu e fara capace, tot ce are capac pe el e tabla curata http://www.google.ro/imgres?q=bmw+3+series...=1t:429,r:8,s:0 This post has been edited by dogy_10: 19 Dec 2011, 18:36 |
--------------------
.
.
.
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
4x4 |
![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
Ale mele nu arata asa, sunt negre.
Poate sunt din tabla, sincer materialul din care erau facute era interesant doar pentru ca sunt foarte usoare, cand le-am carat din beci am simtit clar diferenta, as zice ca sunt de 2 ori mai usoare decat cele de vara. M-am mai uitat, sunt din otel ![]() snohak.jpg ( Size: 47.13k ) Number of downloads: 745 Daca stie cineva de unde pot lua un set de faruri cu xenon oem sau depo ieftine va rog dati link. This post has been edited by 4x4: 19 Dec 2011, 20:14 |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Ce-i cu roșu nu e scris de mine!
|
--------------------
-
-
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Stiu, dar asa a iesit
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
|
--------------------
-
-
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Se impun si doo proiectoare?
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Doar dacă bugetul ăla propriu (cum zicea: moșteniri, investiții ale părinților în el, câștiguri la înșeloteria națională etc) îi permite.
Dacă nu, ia un kit xenon calitatea A+ aspect 10 din 10 marca ling-che-nam, fabricat în Laos, și intră în rândul bmw-urilor sehaș. |
--------------------
-
-
|
|
Alex4u |
![]()
|
![]() Ultima scursura' umana Group: Members Posts: 2.131 Joined: 19 March 10 From: Scursureștii de Campie ![]() |
|
--------------------
EX:DACIA
BERLINA TX
1987 Ex Bmw e36 318i
Ex Opel Astra G 1.6 - Vand piese Ex Audi A4 1.6 105 HP Ex Peugeot 206 Ford Focus II 2009. Opel Astra G 1.6 16v |
|
dogy_10 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 901 Joined: 17 December 06 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(4x4 @ 19 Dec 2011, 17:41) de obicei farurile oem sunt destul de scumpe, pot sa incerci sa cauti la dezmembrari, dar te avertizez ca o sa gasesti preturi astronomice, la passat un set de faruri xenon oem sunt undeva in jur de 15 mil, fara sistemul autoleveling, din cate stiu pe seria 3 era montat autoleveling si fara xenon, daca ai asa ceva mai scapi de o cheltuiala |
--------------------
.
.
.
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Pentru un posesor de autoturism ce costă nou peste 30 mii euro nu e o problemă să achite un far, sau?
|
--------------------
-
-
|
|
Markos |
![]()
|
Terminati cu glumele, ca deja a golit Delta de pești
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
QUOTE(cdadan @ 19 Dec 2011, 18:30) Eh, acum nu te astepta sa gasesti intr-o dupa-amiaza de vara doua gagici bune in bikini care-ti spala masina in parcare. Lucrul cel mai important e sa socializezi. Si nu pe net, ci in viata reala. Si evident, sa ai timp sau sa-ti dedici timp pentru asta, in mod constant. Iesi cu prietenii, in grup sigur apar si gagici. Si in scurt timp prietana prietenei lu' x o sa stie ca tu esti baiatul cu Leon-ul. Si o chestie d-asta te face din start mai frumos si mai destept, pentru mare parte din gagici. Te lipesti rapid de una, careia o sa-i cunosti in scurt timp cercul de prietene, pui ochii pe alta, o intrebi cu tupeu de io plimbare/un suc, ca intrebarile nu costa. Tipele se inmultesc rapid in cercul tau de cunostinte si alea o sa stie ce masina ai inainte sa dai ochii cu ele. Pam-pam. Iar daca ajungi printre niste studente, caministe ... oho, te-ai scos calumea. Acuma io zic d-astea ca-s mai de moda veche, dar cine stie ce metode mai simple si mai eficiente se exista in ziua de azi. ![]() Sau o "combini" mai intai si apoi Leon-ul o sa vina ca un plus. La caministe nu ma (mai) bag ![]() Metodele moderne includ vrajeala pe Facebook si Messenger ... Facebook nu am, Messenger nu prea servesc. This post has been edited by Shush: 19 Dec 2011, 22:29 |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.335 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(Markos @ 19 Dec 2011, 22:22) Adica asa .. Dupa aia asa: Si termina cu asta: http://www.220.ro/faze-tari/Pescuit-Interzis/yFXiZFh0e7/ |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
QUOTE(Shush @ 19 Dec 2011, 22:28) Ai ceva să ne spui? ![]() QUOTE(Shush @ 19 Dec 2011, 22:28) Metodele moderne includ vrajeala pe Facebook si Messenger ... Facebook nu am, Messenger nu prea servesc. Cui îi pasă de metodele moderne? Lasă turma să facă aceleași gesturi, să spună aceleași replici... Important e să aplici o strategie diferită de rutina cu care sunt obișnuite fetele de azi. O floare era banală în trecut, însă foarte originală azi. |
--------------------
-
-
|
|
4x4 |
![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
Trebuie sa iti multumesc C a t a l i n, pentru ca m-ai trimis la allianz.
Din ce am vazut pe situl lor, par a fi cei mai buni. Am optat pentru casco+rca la ei, si dupa ce am configurat corect masina am ajuns la: SA: 7200 euro Prima: 650 euro Rca: 450 ron Ceea ce e mult mai bun decat la concurenta. In afara de far care contine tot ce trebuie xenonului, unica chestie care nu o am, si nici nu cred ca am sa o montez, sunt spalatorile de faruri. Autoleveling am. This post has been edited by 4x4: 19 Dec 2011, 22:41 |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
dogy_10 |
![]()
|
am auzit de la o colega ca florile sunt demodate, cica flori sa-i duci la bunica =))
@4x4 oricum o sa ajungi la un pret destul de ridicat This post has been edited by dogy_10: 19 Dec 2011, 22:43 |
--------------------
.
.
.
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Atunci să n-o atingi cu floarea, încearcă cu ghiveciul.
|
--------------------
-
-
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.335 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(4x4 @ 19 Dec 2011, 22:40) SA: 7200 euro Prima: 650 euro Rca: 450 ron unica chestie care nu o am, sunt spalatorile de faruri. Autoleveling am. Mie unul mi se pare scump ... 650 euro/an la o valoare asigurata de 7200, eu plateam valoare aia fara fransiza la o valoare asigurata de 9800 ... Ce sunt alea "spalatori" de far ???!? ![]() This post has been edited by cj98czh: 19 Dec 2011, 22:44 |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
|
--------------------
-
-
|
|
dogy_10 |
![]()
|
2 negri mici care ies de sub capota cu niste carpe si curata farurile
|
--------------------
.
.
.
|
|
cj98czh |
![]()
|
aha .... aia sunt spalatori de far .... ca eu pe a mea am doar spalatoare ...
![]() ![]() This post has been edited by cj98czh: 19 Dec 2011, 22:46 |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
QUOTE(C a t a l i n @ 19 Dec 2011, 22:39) Ai ceva să ne spui? ![]() Cui îi pasă de metodele moderne? Lasă turma să facă aceleași gesturi, să spună aceleași replici... Important e să aplici o strategie diferită de rutina cu care sunt obișnuite fetele de azi. O floare era banală în trecut, însă foarte originală azi. Eu nu zic nimic ![]() Cert e ca acum cativa ani megea mult mai usor la caministe ... nu iti trebuia neaparat masina, bine nici ca in vremurile bune (de care doar am auzit ![]() Acum au crescut fitele, dar din pacate "calitatea" de acolo nu merita de obicei osteneala. Depinde mult de fata, sunt multe la care rutina aia merge de fiecare data ![]() |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
C a t a l i n |
![]()
|
Filantrope.
|
--------------------
-
-
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 04:40 |