Aventurile lui 4x4, primul lui sh si alte harburi cu volan pe dreapta
![]() ![]() |
Aventurile lui 4x4, primul lui sh si alte harburi cu volan pe dreapta
4x4 |
![]()
|
||
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
|
||
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|||
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
4x4 |
![]()
|
Fiindca nu am rampa, apelez la un mecanic ca sa fac revizia.
Asta inseamna (conform ofertei de pret) : Ulei motor + filtru = 250 Microfiltru = 130 Filtru aer = 70 Placute frana fata + senzor = 200 ? Lichid frana = 50 Filtru combustibil = 280 ? Flanse amortizor fata = 200 Piesele le obtin printr-un intermediar cu factura si garantie, daca nu sunt aceeasi marca cu cele de reprezentanta nu am sa le iau. Totusi sunt niste elemente al caror pret mi se pare ciudat, placutele sunt prea ieftine, iar filtru de combustibil prea scump, voi ce parere aveti? Considerand ca mecanicul nu va face dacat sa schimbe uleiul, placutele de frana si flansele de la amortizor (asta fiind unica operatie mai dificila) cam cat ar trebui sa il platesc? |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
pishky |
![]()
|
![]() rca Naspa Group: Members Posts: 3.521 Joined: 26 January 11 From: Constanta ![]() |
un sixpack
|
--------------------
Reno,
dizel,
ca nu-mi permit o benzina
|
|
4x4 |
![]()
|
Eu ma gandeam la 130 ron, e prea mult/putin?
|
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
dogy_10 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 901 Joined: 17 December 06 From: Timisoara ![]() |
pai un schimb ulei e cam 30 de lei, unul de placute fata e 50 lei nu stiu cat e de munca la flanse dar cred ca e ok 130 de lei
|
--------------------
.
.
.
|
|
ipiq |
![]()
|
![]() The transporter Group: Members Posts: 1.924 Joined: 17 December 06 From: RO ![]() |
ia-ti un filtru de combustibil bun la pret normal si diferenta pana la 280 i-o dai mecanicului
![]() ...s-ar putea sa ajunga si pt urmatoarea revizie... PS: daca aia de la care iti iei piesele au si service, ar trebui sa iti schimbe ei uleiul gratis This post has been edited by ipiq: 14 Mar 2012, 22:36 |
--------------------
ex Renault Laguna
2
1.9dci Opel Insignia + Mercedes Vito + Audi A4
4x Peugeot Boxer 2010,2011,2011,2014 Cine nu face fata... face spate!!! |
|
4x4 |
![]()
|
Probabil am sa iau filtrul de benzina din alta parte.
Multumesc mult pentru sugestii. |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
Daca nu ti-ai facut inca geometria, poti incerca la BTM Grup. Aparent au cel mai modern stand din Iasi.
|
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|
4x4 |
![]()
|
Multumesc pentru pont, cred ca am sa merg direct la ei.
|
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
Cu placere, eu n-am mai fost de un an (ei se ocupau de Corsa si n-am avut surprize), dar sper ca sunt OK in continuare.
|
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Îndreaptă și unghiurile caroseriei? S-ar putea să ai nevoie la prafster.
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
Nu e necesar, asa o sa aiba un aspect mai agresiv.
![]() |
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Eu cred că doar proprietarii de prafster devin agresivi, când realizează ce-au cumpărat...
|
--------------------
-
-
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
Hai sa nu poluam topicul cu inca o discutie despre Duster.
|
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
|
Alex4u |
![]()
|
![]() Ultima scursura' umana Group: Members Posts: 2.131 Joined: 19 March 10 From: Scursureștii de Campie ![]() |
|
--------------------
EX:DACIA
BERLINA TX
1987 Ex Bmw e36 318i
Ex Opel Astra G 1.6 - Vand piese Ex Audi A4 1.6 105 HP Ex Peugeot 206 Ford Focus II 2009. Opel Astra G 1.6 16v |
|
4x4 |
![]()
|
|
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
pishky |
![]()
|
![]() rca Naspa Group: Members Posts: 3.521 Joined: 26 January 11 From: Constanta ![]() |
woooow....pui gepeleu??
edit ![]() This post has been edited by pishky: 1 Apr 2012, 18:15 |
--------------------
Reno,
dizel,
|
|
4x4 |
![]()
|
Doamne fereste!
Astea sunt placile acelea de ranforsare care vin sub oala de la amortizor. Luni ar trebui sa vorbesc cu mecanicul meu si sa vedem cand le montam. Am luat si flanse Lemforder, sper sa fie destul de lungi suruburile alea de sus. Tot atuncea schimb si uleiul, filtrul si placutele si senzorul fata (ATE). Filtrul de polen l-am inlocuit eu si dupa 15min am reusit sa il inlocuiesc si pe ala vechi de aer, nu stiam ca la 318i au un sistem diferit. |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Băi nene, voi când vă cumpărați SH primiți bonus și-un mecanic?
Că văd că e o modă mai nou, toți aveți "mecanicul vostru". ![]() |
--------------------
-
-
|
|
4x4 |
![]()
|
As fi preferat sa primesc un atelier si fac eu treaba singur, dar pana atunci, merg la altii.
|
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
pishky |
![]()
|
QUOTE(C a t a l i n @ 1 Apr 2012, 21:11) Băi nene, voi când vă cumpărați SH primiți bonus și-un mecanic? Că văd că e o modă mai nou, toți aveți "mecanicul vostru". ![]() noi asa socializam, alti pferea feisbuc noi ne luamm reno / pemfeu - si ne cultivam cu si despre masini, e mai bun decat pzele pe weceu de pe hai5 |
--------------------
Reno,
dizel,
|
|
4x4 |
![]()
|
Nu stiu daca statul pe sub masina poate fi numit socializare, dar mai rau ca FB nu are cum sa fie.
Alt update; am reusit sa fac usile sa se deschida/inchida mai usor. De aliniat erau perfect aliniate si chederul la fel. Asa ca am reglat incuietoarea, ai nevoie de un o cheie inbus, scoti capacelul de plastic si stragi surubul care se deface in timp. Uneori ajuta sa defaci si sa strangi din nou. 41na.jpg Am dat si cu wd-40 pe balamale, mecanism si manere si acuma le pot deschide cu degetul mic, la inchis cred ca mai e loc de mai bine, dar nu ramane decat cuiul de pe stalp de reglat, treaba pe mai tarziu. Am facut si prima modificare la masina, din fabrica are cursa de la pedala de la ambreiaj cam lunga, solutia: clutch_hole.jpg clutchstopper.jpg Am reglat cu atentie sa pot decupla complet ambreiajul + o marja de siguranta, acum cursa e o treime din cat era, diferenta la condus e enorma ![]() Alta treaba, am scos invertoarele de la angel eyes, fusesera aruncate de un "meserias" in compartimentul motor, conexiuni facute prin rasucire, tone de izolind band (puse peste un tub termocontractabil neincalzit ![]() This post has been edited by 4x4: 1 Apr 2012, 21:54 |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Balasturi la halogen, ai? Izolind band? Lubrifiere cu WD40?
|
--------------------
-
-
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
4x4 |
![]()
|
Da bre, de la halogen.
|
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Iti cam fileaza o lampa...
|
--------------------
-
-
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
saispe repeta incet si rar ca sa inveti ....xenon,xenon,xenon !!!!!
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
4x4 |
![]()
|
si daca am becuri de halogen conectate la balast ce ai sa faci?
|
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 15:34 |