Aventurile lui 4x4, primul lui sh si alte harburi cu volan pe dreapta
![]() ![]() |
Aventurile lui 4x4, primul lui sh si alte harburi cu volan pe dreapta
dr_mKe |
![]()
|
||
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.222 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
|
||
--------------------
RENAULT
LAGUNA COUPÉ GT 4CONTROL & DACIA DUSTER 1.3 tCE
2010 / 2022
|
|||
4x4 |
![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
dr_mKe Discuri noi.
La rodaj o las usor pana cand placuta calca pe toata suprafata, atunci trag un set de franari in forja de la viteza mare, astept sa se raceasca si testez rezultatul, eu asa am facut pana acuma si nu am avut depuneri neuniforme de material de frictiune pe discuri, insa am avut placute uzate in forma de pana ![]() hitman1234 Suzuki necesita mai multa forta la pedala > sunt mai usor de modulat franele dar nu inspira incredere la opriri din scurt, nu uita ca e considerabil mai iute ca bmw-ul din dotare. Vreu sa cumpar furtune de alea cum vrea MuciX si sa incerc un lichid de frana mai bun, in combinatie cu discuri si placute noi ar trebui sa fie arhisuficient pentru gandac. This post has been edited by 4x4: 16 Feb 2015, 18:16 |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Problema cu acele conducte de frana este ca nu prea le-am gasit pe la noi. Nu stiu cum e la generatia ta, dar e30 am gasit pe ebay.de, cel mai aproape.
N-ar strica oricum o revizuire a intregului sistem, pompa si ce mai e pe acolo. |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
4x4 |
![]()
|
Început productiv de săptămână, am montat Dunlop-urile de vara pe bmw, indreptat 2 roti. iar acuma sunt cu gandacul la control, sa vedem ce iese
![]() Attached thumbnail(s) IMG_20150223_142308.jpg ( Size: 931.68k ) Number of downloads: 834 |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
hitman1234 |
![]()
|
![]() Bringing secsi back Group: Members Posts: 1.791 Joined: 9 February 08 ![]() |
shk9
|
--------------------
bemfe
vewe
. "Cearta pe net ca e ca paraolimpiada: chiar daca castigi, tot handicapat esti." Nalodaniel
|
|
4x4 |
![]()
|
|
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Nu cumva trebuie schimbate pereche?
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
4x4 |
![]()
|
Desigur, daca le schimbi datorita uzurii, probabil vor fi uzate similar pe ambele parti, la mine nu a fost cazul, amortizorul vechi fiind deteriorat fizic, probabil in urma dejantarii pneului.
Anyway, masina e plantata! Incredibil cat de mult poate afecta tinuta de drum un singur amortizor bulit. |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.336 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Si acuma ai un amortizor nou si unul uzat ... asculta de aia mai in varsta ... schimba-l si pe celalalt.
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Schimbi doar placuta de frana care e mai uzata....nu?
|
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Si pe urma tragi doua puncte de sudura la diferential sa mearga mai bine la drifturi. Ciavetz ma? Ati uitat pe cine incercati sa convingeti?
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
4x4 |
![]()
|
cj98czh Amortizoarele au 20.000 km, pot trai cu aceasta diferenta de uzura...
This post has been edited by 4x4: 9 Mar 2015, 14:27 |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
20 de mii facuti prin craterele din Iasi?
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
hitman1234 |
![]()
|
![]() Bringing secsi back Group: Members Posts: 1.791 Joined: 9 February 08 ![]() |
|
--------------------
bemfe
vewe
. "Cearta pe net ca e ca paraolimpiada: chiar daca castigi, tot handicapat esti." Nalodaniel
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Eu m-am gandit la ceva gen
keith_moss_491.jpg |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
4x4 |
![]()
|
Azi am indreptat/echilibrat rotile, maine merg sa refac geometria.
In curbe, pe denivelari, masina se comporta foarte bine, insa am observat ca atunci cand accelerez in linie dreapta da sa plece spatele, sa fie de la amortizor ![]() This post has been edited by 4x4: 10 Mar 2015, 19:33 |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
4x4 |
![]()
|
Se invarte roata in gol si aluneca lateral fundul cand dau a doua. O fi benzina de 99 de la Petrom
![]() |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Ai LSD? Daca nu, e normal. Daca da, e de acolo.
![]() |
--------------------
-
-
|
|
hitman1234 |
![]()
|
LSD la Iasi? Cel mult tuica..
|
--------------------
bemfe
vewe
|
|
MuciX |
![]()
|
De la tuica pleaca spatele. Mi se pare corect.
![]() |
--------------------
-
-
|
|
bmwh548 |
![]()
|
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
4x4 |
![]()
|
Ieri am montat in final evacuarea
![]() Inlocuirea intermediarei cu o teava de 55 a facut masina mai silentioasa, poate am mai surzit eu. Viata e pustie fara detonatii ![]() |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
4x4 |
![]()
|
Recall la modulul de aprindere airbag passager fata, ma duc la nou deschisul APAN sa rezolve problema si sa iau si niste bunatati.
|
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
M.C. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.152 Joined: 24 January 04 From: Ploiesti ,din cind in cind. ![]() |
Tu te si plimbi cu masinile astea?Ca mai mult repari la ele
![]() This post has been edited by M.C.: 17 Mar 2015, 15:08 |
--------------------
Renault Megane
II Sedan Influence
1,6 16 V ,2005 Alfa Romeo 159 1,9 JTS, 2007 , Ford Mustang 2,3 Ecoboost, 2017
|
|
alexutz23 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 14 December 09 From: Iasi ![]() |
E vorba de alt nivel. Masinile il plimba pe el...
|
--------------------
VW
Golf 4
2001 1.4 16v
|
|
4x4 |
![]()
|
Sa suparat masina, fix dupa ce iam pus busonul de ulei M-Power a crapat radiatorul
![]() Acuma consum cam 5%, trebuie sa merg cu boasca de 5l dupa mine.... E pe abur. Astept piese de pe 3 situri diferite (bujii,filtre,rulmenti,uleiuri,brate,radiatoare...) pana la urma, din doua masini, fac una ![]() This post has been edited by 4x4: 22 Mar 2015, 18:42 |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 07:16 |