Gaura in rezervor, cum o repar?
![]() ![]() ![]() |
Gaura in rezervor, cum o repar?
vis-a-vis |
![]()
|
||
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|||
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(vis-a-vis @ 15 Jun 2010, 10:32) OAP, ca de fiecare data, esti in plus. Tine-ti pildele pentru urmasi. Auzi bre inteligentule; eu chiar am facut o remarca de bun simt si in concordanta cu normele de securitate rutiera. ca tie nu-ti pasa de viata ta ca si la alti teribilisti pe doua roti e una dar daca exista posibilitatea ca inconstienta ta sa faca si alte victime atunci e o problema. in ultimult imp am vazut o groaza de tembeli pe motoare...mai ramane sa stiu ca sunt calare pe molotoave... Edit: "inteligentule" nu-i o jignire...da nici ceva de lauda in contextul actual This post has been edited by OAP: 15 Jun 2010, 10:03 |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
brunner |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 220 Joined: 25 January 04 From: ... ![]() |
Cum zicea si bmwh548, JB Weld.
http://jbweld.net/faq.php "When fully cured, J-B Weld is completely resistant to water, gasoline, and about every other petroleum product or automotive chemical." Lipesc baietii si sasiuri cu el ![]() http://archive.roadbikereview.com/04/0EFD6908.php This post has been edited by brunner: 15 Jun 2010, 10:04 |
--------------------
M
M
1
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Merci. L-am impachetat si il trimit la Timisoara la un nene sa mi-l faca boboc, indreptat, lipit, vopsit
![]() QUOTE(OAP @ 15 Jun 2010, 11:02) Auzi bre inteligentule; eu chiar am facut o remarca de bun simt si in concordanta cu normele de securitate rutiera. ca tie nu-ti pasa de viata ta ca si la alti teribilisti pe doua roti e una dar daca exista posibilitatea ca inconstienta ta sa faca si alte victime atunci e o problema. in ultimult imp am vazut o groaza de tembeli pe motoare...mai ramane sa stiu ca sunt calare pe molotoave... Aberezi la greu, n-ai habar si-ti dai cu parerea. Du-te la ai tai, lasa-ne.Edit: "inteligentule" nu-i o jignire...da nici ceva de lauda in contextul actual |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(vis-a-vis @ 15 Jun 2010, 12:02) Ok Scuze de intrat in vorba ...am inteles ideea...sunt persoane cu care daca stai de vorba e ca si cum ai citi ziarele gratis de la metrou, ....succesuri cu supermotoru` tau cu rezervor lipit si ochii cat cepele cand mergeti pe o roata ![]() Totusi, daca n-as avea bani de o motocicleta decenta si de o educatie rutiera corespunzatoare mai bine mi-as lua o trotineta respectabila...asta era o cugetare, nu te viza pe tine sau pe "ai tai" |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Mai nene, daca habar n-ai de ceva, de ce-ti dai cu parerea? Oricarei motociclete decente in se poate intampla sa i se sparga rezervorul la o cazatura usoara, mai ales la cele enduro care-s predispuse la lovituri. De ce sa dai 300 de euro pe un rezervor la fel de vechi cand poti sa-l repari p-asta? D-aia exista solutii de reparatie, pentru ca operatia in sine nu afecteaza siguranta rutiera. Ce tot dracu-i dai zor cu textul asta? Ce treaba are in ce fel e reparat un rezervor cu siguranta rutiera? Daca e sa bubuie, bubuie cand pui flacara pe el, nicidecum in mers.
Daca ai o usoara antipatie fata de cei pe doua roti se poate remedia. Problema e doar de neuroni si necunoastere, uneori si de educatie. Din pacate sunt multi ca tine care sunt indoctrinati de sloganuri, care n-au puterea de a discerne ce-i real, de imaginea uneori deformata a publicitatii agresive. Stai linistit, ca n-am deranjat si n-am pus pe nimeni in pericol cu rezervorul meu. Chiar n-are rost toata discutia asta pe acest topic. Recomand niste almanahe, de profil ![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
OAP |
![]()
|
QUOTE(vis-a-vis @ 15 Jun 2010, 12:45) Ce treaba are in ce fel e reparat un rezervor cu siguranta rutiera? Desi mi-am propus sa-mi vad de treba intreb, totusi (chiar nu ma pricep, ca nu am nici o pasiune cu motoarele si nici o antipatie fata de motociclisti). Rezervorul nu e deasupra motorului???...Si daca apare o fisura in el benzina nu se poate scurge pe motocicleta, pantalonii motociclistului...etc...Si daca se intampla lucrul asta, nu-i de ajuns o scanteie sa se aprinda?...asta vroiam sa spun...da nu, tu ai ramas chitit pe mine de la faza cu vrabiuta si ciotu` de salcie...daca vroiam sa imi bat joc iti recomandam ceva la misto...cand am zis de unul bun chir la riscurile aferente ma gandeam...Dar asa cum am spus nu ma pricep...era doar o incercare logica la cum imi spune intuitia ca ar fii la motociclete...in rest numa de bine...ma duc sa rasfoiesc ceva almanahe... |
--------------------
.
.
|
|
za_kristake |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 628 Joined: 9 March 08 From: Sibiu ![]() |
Intreb si eu, a fost careva dintre voi nevoit sa lipeasca un rezervor de plastic? se poate? cu ce? rezervorul nu e crapat prin lovitura ci a fost gaurit de "infractori" cu o surubelnita destul de groasa
|
--------------------
1310
L
1997
- SB
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 13:19 |