Masina necunoscuta, Ce marca?
![]() ![]() ![]() |
Masina necunoscuta, Ce marca?
mircea-daniel |
![]()
|
||
![]() Membru cu tubina Group: Members Posts: 1.023 Joined: 16 May 05 From: Banda I ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Lagunaaaa
2003
- B 666 GGG Cand aveam Clio mi se parea ca merg toti ca nebunii (consum 6%). Acum am leguma si mi se pare ca toti merg ca melcii (consum 10%).
|
|||
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Zastava
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
mircea-daniel |
![]()
|
![]() Membru cu tubina Group: Members Posts: 1.023 Joined: 16 May 05 From: Banda I ![]() |
Ok, zastava si mai cum? Zastava stiam ca sunt niste clone iugoslave dupa fiat si cam atat...
|
--------------------
Renault
Lagunaaaa
2003
- B 666 GGG Cand aveam Clio mi se parea ca merg toti ca nebunii (consum 6%). Acum am leguma si mi se pare ca toti merg ca melcii (consum 10%).
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Liaz, Zaz, Gaz... plm, nu le mai stiu.
Oricum, are scaune electrice, belea sa moara kk! |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
mircea-daniel |
![]()
|
Masina mi se pare geniala! Singura problema e ca probabil consuma enorm si motorul din aluminiu (din ce imi amintesc). Adica un fel de custom balcanic, destul de interesanta pe 4x4 dar relativ usor de stricat.
Mai stie cineva alte detalii (am vorbit din auzite)? |
--------------------
Renault
Lagunaaaa
2003
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
LuAZ
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
M.C. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.152 Joined: 24 January 04 From: Ploiesti ,din cind in cind. ![]() |
E ceva rusesc.
Uaz,Zaz,Vaz,una din astea. |
--------------------
Renault Megane
II Sedan Influence
1,6 16 V ,2005 Alfa Romeo 159 1,9 JTS, 2007 , Ford Mustang 2,3 Ecoboost, 2017
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
e ucraineana, Luaz 1302
This post has been edited by argon: 23 Jun 2010, 10:46 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
vezi ca incurcat ordinea cifrelor, ii 1302
![]() |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
am editat
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
mircea-daniel |
![]()
|
Mda, m-am mai documentat dupa ce am aflat numele. Se pare ca masinuta e un mic esec
![]() |
--------------------
Renault
Lagunaaaa
2003
|
|
slaiciprian |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 872 Joined: 13 October 07 From: Botosani ![]() |
o fi, are botul ala ciudat. e unica in privinta asta. pe aici am ocazia sa le vad mai des. am inteles ca offroad e buna.
1201506662_1302_440.jpg 0.jpg This post has been edited by slaiciprian: 23 Jun 2010, 16:47 |
--------------------
dacia
1310
1990 Nu conduce mai repede decat poate sa zboare ingerul tau pazitor. |
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.290 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
E de unica folosinta.
|
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Luaz, provenienta ucraineana. Totusi e gresit pretul in anunt, a scapat un zero in pretul ala de a iesit 800, pretul corect e 80 de euro, asta daca e versiunea amfibie.
|
--------------------
.
.
.
|
|
AdrianMC |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 187 Joined: 29 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Se vindeau prin piata la Obor imediat dupa revolutie (90-95 nu mai stiu exact intervalul)
|
--------------------
- -
--
-
-
|
|
Cosmin.nova |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 688 Joined: 20 April 09 From: Bucuresti ![]() |
scaune incalzite pe caruta asta?
![]() |
--------------------
Logan 1.6MPi 05'
/
Papuc 1.9D dropside 05'
|
|
IsNa |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.147 Joined: 11 July 02 From: Timisoara ![]() |
Dar ca sa ducem ideea mai departe:
Intelg ca masinile astea foste sovietice au probleme mari cu motoarele. Pe langa ca sunt neeconomice sunt si nefiabile. In rest, suspensiile, directia, caroseria sunt in general facute dupa principiul "rudimentar si robust". N-au moarte. Dar daca am monta pe o masina de asta un motor modern, cu tot cu cutia de viteza, pastrand doar cutiile de transfer originale? Sa zicem un turbo-diesel mic de pe un Renault, Peugeot sau VW? S-ar putea omologa o astfel de masina? Cred ca ai obtine un off-roader ieftin, robust si economic. Ce ziceti? This post has been edited by IsNa: 24 Jun 2010, 11:19 |
--------------------
Skoda
Fabia Combi + Citigo ASG
2007 / 2013 Forta sa fie cu voi !!
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.374 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.074 Joined: 11 February 04 ![]() |
Ieftin da, robust nu prea, economic comparativ cu ce?
Daca motorul e cu probleme, poti sa pui unul de Dacie, ca doar e plin pe la dezmembrari, dar cu schimbat de cutii nu prea ar fi o idee buna. Copiat de pe dtrn: user Dan Popescu LUAZ-ul a fost gandita din prima sa fie un vector de transport mic neprotejat de cercetare in adancime. Din aceasta cauza fiabilitatea nu se cerea sa fie prea mare, intru-cat oricum se abandona la sfarsitul misiunii. Tot de aceea este extrem de simpla, motorul este racit cu aer, accesorii nu exista, unele vin cu un godin sa faca cald prin ardere a orice. A fost un fel de ATV al rusilor, sau inlocuitorul motocicletei cu atas de la nemti, dar cu un caiet de sarcini mai modern: sa nu te ploua, sa stai totusi pe saun, etc. Au fost si unele intarite pentru 8G, in vedere parasutarii, dar nu am vazut niciuna in Ro. Acelea au si puncte de acrosaj. Exista si versiune amfibie, la fel de rar vazuta. Cred ca am o poza. Concluzie: singura utilizare in RO poate fi vanatoarea, unde sa mergi de maxim 5-6 ori pe an, cate 100-200 km maxim. In acest fel, masina te tine 8-10 ani. Oricum nu dati mai mult de 1500 USD pe masina in perfecta stare de functionare. In fosta URSS se vand cu 400-500 USD, sau pe votca, sau pe haine capitaliste, parfumuri, etc. Sa nu pomenim de consum, care este ridicol de mare pentru aceasta "broasca": 12-14 la suta. Motorul este chiar un motor de broasca din cele vechi VW redesenat, din boxer in V larg. Se potrivesc si unele piese. luati si cititi pe forumul prieten http://www.dtrn.ro/forum/viewtopic.php?t=3...06bcd939028d580 This post has been edited by dizzy: 24 Jun 2010, 11:43 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.627 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
Si sunt convins ca cu niste cauciucuri in firea lor rupe stilul ![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Daca-i pui o caroserie de Duster, Hammer faci din ea!
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.627 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
Iarasi interesant, taticul IMS-ului:
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
corbex |
![]()
|
Pentru cine umbla pe la tara, prin noroaie, asta-i masina adevarata!
Si nu se strica daca o scoti pe asfalt, chiar daca nu poti sa faci liniute. |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
GAZ/IMS au fost calumea la vremea lor, prin Galati sunt cateva IMS-uri cumparate de persoane fizice de la armata prin 2001-2002, la pretul de 10 milioane pe atunci, sau a 5-a parte dintr-o dacie 1310, cat era pe atunci. Erau in stare perfecta, aveau probabil foarte putini kilometri, iar cei ce le conduc vad ca au grija in continuare de ele. La unul din ele am vazut facut de proprietar un volan dintr-un lant gros de poarta, misto ca idee dar iarna cred ca iti ingheata mainile pe el.
|
--------------------
.
.
.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 12:47 |