Cat este distanta corecta la shock?, intre clapeta de acc si clapeta de shock
![]() ![]() ![]() |
Cat este distanta corecta la shock?, intre clapeta de acc si clapeta de shock
dkrysty |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 128 Joined: 10 May 05 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
1310 L berlina 1998
- DB 03 GAO
|
|||
tabek |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 305 Joined: 23 June 05 From: Cluj Napoca ![]() |
vezi aici, descrie amanuntit reglarea clapetei soc.
http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=29230&hl= |
--------------------
Dacia/Peugeot
1310L/307
1996/2006
- MM05HVM
|
|
dkrysty |
![]()
|
Multumesc mult "tabek"!!!
Folosesc metoda asta de cam un an si e foarte folositoare... cred ca am citit-o atunci...acum n-o mai gaseam. ... dar ... cum zice la un moment dat .."Reglajul normal se face prin deformarea mecanica a parghiei dintre clapeta de soc si cea de acceleratie. DAR ACESTA MANEVRA NU ESTE LA INDEMANA ORICUI SI PUNE IN PERICOL ACEASTA PARGHIE (am vazut parghii rupte , deformate gresit ceea ce duce la intepenirea mecanismukui ,etc). Dar iata ce se poate face , lasnd parghia asa cum este ea din fabrica. ..." Problema e ca parghia mea e deformata gresit cum o reglez sa fie bine? Aici am ceva de comentat... Aplic metoda cu limitator doar pentru a limita tragerea shock-ului, nu si pentru a regla proportia intre clapeta de acceleratie si clapeta de shock. Cred ca conteaza cat aer trece de clapeta de shock la o anumita deschidere a clapetei de acceleratie... ei! asta vreau sa reglez! Oricum merci inca o data... daca ai gasi cumva si solutia la asta as aprecia foarte mult!!! Merci!!! |
--------------------
dacia
1310 L berlina 1998
- DB 03 GAO
|
|
tabek |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 305 Joined: 23 June 05 From: Cluj Napoca ![]() |
Pai, daca zice ca e bine sa se lase parghia asa cum este din fabrica, si a ta e deformata, cel mai simplu ar fi sa cumperi o parghie...sigur se gaseste de cumparat, am luat si eu, pret sub 1RON.
![]() Poate merge cu o parghie noua.... |
--------------------
Dacia/Peugeot
1310L/307
1996/2006
- MM05HVM
|
|
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
Deschiderea pozitiva se numeste.
Se face ca in atasament. Attached thumbnail(s) reglajcarbmica.jpg ( Size: 330.04k ) Number of downloads: 718 |
--------------------
Opel
Corsa
2001
- xx Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|
dkrysty |
![]()
|
Sau poate aberez si nu e de acolo!
Merci Mult!!! Am sa aplic cele date de voi sa vad rezultatul!!! Merci in special si pt poza!!! |
--------------------
dacia
1310 L berlina 1998
- DB 03 GAO
|
|
Bogdan90 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 962 Joined: 1 November 09 From: Botosani ![]() |
Nu s-a mai postat din 2006
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2004
- BT-90-PAN Dacia 1310, Dacia Solenza, Skoda Fabia 6Y2.
|
|
Paulorossi |
![]()
|
![]() Ing. electro-automatist BEIUS-STEI Group: Members Posts: 1.133 Joined: 27 January 10 From: Bihor-Stei ![]() |
cauta la alte carburi mai vechi.
PS: spita e si mai buna . |
--------------------
dacia
1310Li
2002 Ing. electro-automatist BEIUS-STEI
Instalatii electrice si automatizari de calitate/service/modificari/reparatii |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 03:51 |