Sarbatori Fericite!, Paste Fericit
![]() ![]() ![]() |
Sarbatori Fericite!, Paste Fericit
CosminM |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 156 Joined: 24 January 05 From: Sibiu ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.4
- SB....... În momentele dificile ale vieții trebuie să ridici capul, să scoți pieptul în față și să spui cu hotărâre: "Acuma chiar că am pus-o!"
|
|||
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
Paste Fericit pt. toti cei ce sarbatoresc Pastele acum!
|
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Paste fericit, ortodocșilor!
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
J o h n n y |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 538 Joined: 12 April 05 From: Cluj ![]() |
Pasti fericite pentru toti cei(cele) de pe forum si din partea mea!
|
--------------------
Ford Focus 2
TDCI
2005 Ghia 109 CP Simplicity is the ultimate sophistication!
|
|
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
Paste fericit !
Si mare atentie : Consumul de alcool dauneaza grav sanatatii. |
--------------------
x
x
- x
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
La mine e cu lema: consumul de antibiotice dauneaza grav consumului de alcool!
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Liviu M |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 169 Joined: 14 September 04 From: Germania ![]() |
Pot sa "amendez" lema? Din discutiile cu un farmacist priceput in antibiotice am aflat ca alcoolul dauneaza amtibioticelor numai in cantitati exagerate. Drept pentru care, de atunci iau antibioticele cu bere
![]() A, ca era sa uit - sa va aduca Iepurasul tot ce (va) doriti! This post has been edited by Liviu M: 28 Apr 2005, 17:50 |
--------------------
Ford
Mondeo
|
|
nairam |
![]()
|
![]() Posesor de bebelus... Group: Members Posts: 570 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
si eu de asemenea va urez tuturor:
PASTETI FERICITI !!!! la fel ca iepurasii ..... ![]() Edit later: de unde si pana unde chestia asta cu iepurasii? cand eram eu mic nu era nici pomeneala de iepurasi .... era vorba de inviere si de miel..... si neaparat in ordinea asta.... De unde a aparut chestia asta cu iepurasii (o alta gaselnita comercialo- capitalista auzi ca-ti aduce iepurasu nusce.... cand pastele este de fapt sarbatoare Invierii Domnului Isus Hristos ...... Asa ca ma vad nevoit sa revin: PASTETI FERICITI !!!!! la fel ca mieii ........ ![]() Edit a doua oara (ca m-am enervat tare de tot pe iepurasi) baaaaaaa sa nu va mai aud si vad cu iepurasii .... simbolul Pastelui este INVIEREA DOMNULUI ISUS HRISTOS!!!!!!!! si nu cine stie ce animale .....ati bagat la cap? Maine poimaine aud ca de Craciun vine marmota ....... ![]() This post has been edited by nairam: 28 Apr 2005, 20:26 |
--------------------
Toyota
Avensis
2009 Executive
- 1.8 129 horses Benzina, Culoare Light Olive, antijeg ....
Daca vrei sa fii fericit o clipa, razbuna-te, daca vrei sa fii fericit o viata, iarta ! |
|
mil |
![]()
|
![]() ocupat Group: Members Posts: 309 Joined: 23 January 04 From: x ![]() |
Doamne ce imi plac mie topicurile astea de sarbatoare...
![]() ![]() Va rog eu sa nu ajungem la poze cu iepurasi...v-am avertizat. ![]() iepurasii sunt rude cu sf. Valentine, nu stii mai? Fac parte din procesul de laicizare a sarbatorilor religioase, care ajung practic un pretext...sa vezi tu cum te chinui sa explici nepoteilor ca de Paste nu se sarbatoreste primavara, cand"paste" iepurasul...hehe... |
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
|
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
nairam |
![]()
|
![]() Posesor de bebelus... Group: Members Posts: 570 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
@ toti ....... va rog eu fara iepurasi de paste .... ca fac alergie ....(am crescut iepuri in copilarie)
![]() ![]() dupa cum am mai spus si mai sus .... de craciun o sa vina marmota ............ ![]() parca sarbatoarea primaverii era de Florii .... iar de paste parca invia ..... hai ca m-am calmat acum ....... Pasteti fericiti fiecare pe pajistea lui si cu animalu favorit ..... (iepurasi, miei, neveste, soti, amante, amanti, etc.....) ![]() This post has been edited by nairam: 28 Apr 2005, 20:46 |
--------------------
Toyota
Avensis
2009 Executive
- 1.8 129 horses Benzina, Culoare Light Olive, antijeg ....
Daca vrei sa fii fericit o clipa, razbuna-te, daca vrei sa fii fericit o viata, iarta ! |
|
Sclaud |
![]()
|
Status: activ Group: Members Posts: 480 Joined: 24 July 04 From: Brasov ![]() |
Uraaaaaaaaaa ... e rost de facut "posturi"
![]() ![]() Hai sa pasteti fericiti ... alea alea ![]() ![]() P.S. Am tot zis ca trebe sa "ma straduiesc" sa deschid si eu neste topicuri dinastea da ... totdeauna mi-o ia cineva inainte ![]() ![]() This post has been edited by Obscuru: 29 Apr 2005, 05:28 |
--------------------
none
none
2019
- BV-XX-XXX
|
|
Charlton |
![]()
|
![]() ان سيارتي ك Group: Members Posts: 366 Joined: 18 February 05 From: Gugulania ![]() |
PASTE FERICIT TUTUROR !!!
![]() Si fara abuzuri culinare si ... ![]() This post has been edited by Charlton: 29 Apr 2005, 06:17 |
--------------------
Dacia Logan
Preferance
2005 /
- CS-05-FUB Batranul marinar cu alge in barba si scoici pe burta.
GPS...chinezarie da' bun. |
|
Anto |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 128 Joined: 21 February 05 ![]() |
Sfintele Pasti sa va aduca numai bucurii!
|
--------------------
Dacia
Logan
2009 Preference
|
|
body |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 568 Joined: 19 July 04 From: Ploiesti ![]() |
VA DORESC SI EU UN PASTE FERICIT , si sa VA DEA DUMNEZEU MULTA SANATATE ca e mai importanta decat toate .
De asemenea sa va aduca iepurasul tot ce va doriti. ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Mitsubishi/Suzuki
Lancer/SX4
2007/2008
- PH-72-BVR PH-77-MMR body cu lancer si nevasta cu suzuki sx4
|
|
dadoshel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.016 Joined: 11 January 05 From: cluj-napoca ![]() |
paste fericit tuturor ortodocsilor
![]() cat despre iepuras...poftiti va rog Attached thumbnail(s) rabbit_dish_335x500.jpg ( Size: 22.63k ) Number of downloads: 23 |
--------------------
Renault/Dacia
Arkana/1310
Zen 2022/TLX 1989
- CJ37CUC/CJ10YET
|
|
Lucian BLK |
![]()
|
![]() membru blue extreme Group: Members Posts: 621 Joined: 20 April 04 From: Pitesti - Bucuresti ![]() |
Paste fericit tuturor colegilor DaciaClub!
|
--------------------
Renault
Megane Bicorp 1.6 16V
2007 Renault Megane Bicorp
Daewoo Matiz |
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
PASTE FERICIT!
Sa aveti lumina in casa si in sufletele voastre! |
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
Gaby |
![]()
|
![]() neica nimeni Group: Members Posts: 125 Joined: 24 May 02 From: Bucuresti ![]() |
PASTE FERICIT tuturor posesorilor de Dacii (si nu numai)!
Atenție: Consumul EXCESIV de alcool ... Asa ca aveti grija ce masura folositi !!! |
--------------------
Toyota Avensis
2,0 D4D
2007 "Everything in life is location... "
(Mel Brooks) |
|
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Sarbatori fericite tuturor !!!
...si ca ciocniti doar oua si pahare... masinile nu! |
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
BOGDAN DSN |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 248 Joined: 18 October 04 From: Bucuresti ![]() |
de ce ziceti sa nu vina" iepurasul". Daca e de la Playboy e bine venit
![]() Acum serios Paste Fericit tuturor si multa sanatate ca-i mai buna decat toate. |
--------------------
Toyota
Aygo
2006 - masina de servici
- fost posesor de DSN
|
|
Gabi |
![]()
|
![]() Preacuvincios moderator Group: Members Posts: 591 Joined: 25 July 03 From: Bucuresti ![]() |
Paste fericit tuturor, Christos a inviat si ... nu faceti abuzuri ...( alcool mancare etc etc)
|
--------------------
Renault
Megane 2 bicorp
2004 - 1.5 dci Conf Exp
- XXXXXXX
|
|
catalin-g3 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 201 Joined: 26 August 04 From: BaileGovora ; BUCURESTI ![]() |
|
--------------------
AsconaC/AstraF
BERLINA
85/96 "Esti prost si vrei să te remarci? Aprinde proiectoarele!
Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceată!" - MAERSK |
|
andumar |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 26 April 05 From: Bucuresti ![]() |
Paste Fericit tuturoor!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Attached thumbnail(s) Paste_Fericit__.jpg ( Size: 12.98k ) Number of downloads: 27 |
--------------------
Dacia
Logan Ambition
- B-89-WYN Dacia Logan 1.6 Ambition
|
|
gogo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 122 Joined: 2 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Sa Paste(ti) Fericiti
![]() |
--------------------
Dacia Solenza
Scala
- B-32-JCJ "Great spirits have always encountered violent opposition from mediocre minds. "Einstein
|
|
bolt |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 108 Joined: 16 March 05 From: Tulcea ![]() |
Eu voi multumi initiatorului de topic : multam fain, asemenea.
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza Clima
- .......
|
|
cristimm |
![]()
|
![]() Membru vechi Group: Members Posts: 664 Joined: 30 September 02 From: Bucuresti ![]() |
Paste fericit la toata lumea!
|
--------------------
ex
Dacia Nova
GTi
|
|
lar |
![]()
|
![]() Agent Smith Group: Members Posts: 456 Joined: 27 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Paste fericit membrilor daciaclub.ro, familiilor si apropiatilor lor ! Lumina acestor sfinte sarbatori sa va calauzeasca pe drumul cel bun !
|
--------------------
Seat
Leon
1P 2009 Sport Pack
- B xx xxx Curiozitatea omoara pisica !
|
|
crocky |
![]()
|
![]() daciot/renaultist Group: Members Posts: 214 Joined: 4 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Pasti fericit !
![]() P.S. Cica in DEX forma preferata e pasti (nu paste ![]() |
--------------------
Dacia/Renault
Sandero Stepway II/Laguna II
0.9TCe/1.9dCi
|
|
DomnulK |
![]()
|
![]() ex kAndrei Group: Members Posts: 1.403 Joined: 7 September 03 From: Bucuresti ![]() |
Sarbatiri Pascale LUMINATE!
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.6 MPI
2004 Asfalt Uscat!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th July 2025 - 13:25 |