Am facut ditamai pocinogul! :(, Pierdut portofel cu: CI, CA, Permis, Card RATB
![]() ![]() ![]() |
Am facut ditamai pocinogul! :(, Pierdut portofel cu: CI, CA, Permis, Card RATB
corbex |
![]()
|
||
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|||
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
M-a batut gandul, da' n-am vechime...
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
QUOTE(SiloS @ 16 Jun 2010, 01:41) Eu am fost la un gratar cu niste fete mai mici cu 6 ani decat mine. Nici nu stiam ce sa vorbesc cu ele: "Buna! Iti plac papusile Barbie?" ![]() ![]() ![]() Ce te-or mai fi injurat. Ce mai ziceam io de o pustoaica de 15 ani "las-o frate ca-i copil" cand se luase unu' de ea, ca sa-mi spuna cu propria gurita ca nu mai e virgina de hat... ![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
Miria |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 144 Joined: 1 September 08 ![]() |
Nu inteleg dc va bateti joc de acest pusti.Ii spuneti Pilif gen pilaf,varza.Este un copil mai special,mai retras,probabil mai timid.De aceea vede o relatie cu o fata ca fiind un dezastru.Se manifesta asa pana cand va da de p..da.Dupa aceea in mod cert se va manifesta ca orice alt adolescent de varsta lui.Ce vreti singura lui preocupare si multumire sufleteasca este acea masina.Buna rea ,pana la urma este a lui.In mod cert dupa ce scapa de virginitate nu se va mai gandi cum sa isi pazeasca masina intr-un sotron sa fie ca noua.Pun pariu se va gandi unde sa traga masina pt a putea multumi pe respectiva domnisoara pe bancheta din spate.Inceputul este mai greu pana cand prinzi gustul Amandinei,Savarinei cum vreti sa ii spuneti.
|
--------------------
Renault /Range Rover
xxx
2006/2011 http://medicaldiecast.weebly.com/index.html
|
|
catalin-g3 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 201 Joined: 26 August 04 From: BaileGovora ; BUCURESTI ![]() |
|
--------------------
AsconaC/AstraF
BERLINA
85/96 "Esti prost si vrei să te remarci? Aprinde proiectoarele!
Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceată!" - MAERSK |
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Amintiri de pe bancheta, partea a treia.
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
cum sa spurce bancheta masinii?
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Pune folie inainte.
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Neaparat omologata.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.298 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
QUOTE Stii ce se intmpla acum prin camine? Depinde de camine. Am un prieten care se vaita ca baietii ii folosesc deodorantul si ii mananca mancarea. ![]() ![]() ![]() This post has been edited by SiloS: 16 Jun 2010, 17:05 |
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
Bulldog |
![]()
|
![]() "Nembru" Group: Members Posts: 566 Joined: 6 February 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
La mine in camin nu se intampla niciodata nimic. Daca te basesti un pic mai tare, cheama unu loganu de Mai.
|
--------------------
Bicicleta,
RATUC,
Taxi Imi scot mașina in ploaie să se tuneze cand tună
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Ma care-i faza cu loganul de MAI ? Ca am vazut semnatura pe DC despre logan MAI, status pe mess (la un user DC) si in diferite conversatii !
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
Bulldog |
![]()
|
![]() "Nembru" Group: Members Posts: 566 Joined: 6 February 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
1:15 This post has been edited by Bulldog: 16 Jun 2010, 17:35 |
--------------------
Bicicleta,
RATUC,
Taxi Imi scot mașina in ploaie să se tuneze cand tună
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Gata ... am inteles ... ms
![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
La mine o sa aiba sper legatura cu masina.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
QUOTE(Filip @ 16 Jun 2010, 00:50) Deci chiar nu mi-ar pasa decat de ce se intampla cu lucrurile mele materiale. Ca in viitor m-o insela sotia, e treaba ei, VIATA ei, daca asa intelege ca se traieste, eu n-am nici o vina. Noi vorbim despre obiecte materiale aici, despre bani pana la urma... Nu pot sa controlez, NU VREAU sa controlez viata altui om. Pt. ca am viata mea. Masinile sunt altceva, e pe numele meu, trebuie sa stiu tot. La fel si cand vine vorba de casa si de orice alt bun material. Auzi, dar daca o face in patul tau si pe muzica ta? ![]() QUOTE(Filip @ 16 Jun 2010, 01:06) Si cu banii ce faci? QUOTE(Filip @ 16 Jun 2010, 01:19) Edit: si nu cred ca exista ceva mai trist decat viata la camin, cu toaleta si dus la comun. Si cu inca 3 in camera. Ce v-o place la petreceri, la cluburi, la desfranare, nu pot sa inteleg. Mai bine beau in tihna o berica seara si ma uit la fotbal, ca doar e Campionatul Mondial de Fotbal la TV. Recunosc, am avut un soc cand, dupa o noapte de petrecere cand am adormit beat-mort, m-am trezit alaturi cu una cam urata si cam grasa. ![]() La camin la Iasi aveam menajera, adica femeie de servici care spala chiuvetele si wc-urile. Acum trebuie sa mi le spal pe toate singur. ![]() QUOTE(Miria @ 16 Jun 2010, 16:44) Nu inteleg dc va bateti joc de acest pusti.Ii spuneti Pilif gen pilaf,varza.Este un copil mai special,mai retras,probabil mai timid.De aceea vede o relatie cu o fata ca fiind un dezastru.Se manifesta asa pana cand va da de p..da.Dupa aceea in mod cert se va manifesta ca orice alt adolescent de varsta lui.Ce vreti singura lui preocupare si multumire sufleteasca este acea masina.Buna rea ,pana la urma este a lui.In mod cert dupa ce scapa de virginitate nu se va mai gandi cum sa isi pazeasca masina intr-un sotron sa fie ca noua.Pun pariu se va gandi unde sa traga masina pt a putea multumi pe respectiva domnisoara pe bancheta din spate.Inceputul este mai greu pana cand prinzi gustul Amandinei,Savarinei cum vreti sa ii spuneti. Pai noi incercam sa-l scoatem in lume, sa-l ducem la savarina, dar el batman, batman... QUOTE(kog @ 16 Jun 2010, 17:16) ...cand poti foarte frumos sa tii o patura in portbagaj pentru ocazii dintr-astea? ![]() La Matiz n-am spurcat niciodata bancheta din spate. Era mai comod scaunul din dreapta-fata pentru astfel de activitati. |
--------------------
.
.
.
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
patura in portbagaj am si eu, dar pana acuma am folosit-o doar ca sa ma tarai pe sub rabla si sa scimb diverse piese
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
O sa-i puna si cartoane de protectie.
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.298 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
Imi place evolutia acestui topic.
actele pierdute de Filip .... tamponarea in care a fost implicata masina lui Filip .... femeile, dragostea, onanismul si Filip... |
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
felixmotanul |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 11 April 08 ![]() |
mda, chiar philipe ai mai rezolvat ceva cu actele pierdute ?
|
--------------------
DACIA
LOGAN
2006 PREFERANCE
|
|
Maskatu |
![]()
|
Ce sa rezolve? Nu vezi ca sta toata ziua pe mess si ne povesteste ce a mai facut la scoala.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.492 Joined: 14 January 06 ![]() |
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.012 Joined: 23 July 09 ![]() |
Mie mi-a trecut agentul de daune pe foaia care a dat-o la service asa: nu se schimba nimic, 3 ore (
![]() ![]() This post has been edited by Filip: 16 Jun 2010, 22:15 |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Ti-o aduce el acasa?
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
QUOTE(kog @ 16 Jun 2010, 19:02) patura in portbagaj am si eu, dar pana acuma am folosit-o doar ca sa ma tarai pe sub rabla si sa scimb diverse piese ![]() Daca la o masina petreci mai mult timp sub ea decat in ea, mai degraba o lasi naibii deoparte si te descurci fara. Am un prieten care nici macar permis n-are, si nici nu se osteneste sa dea de permis, d-apai sa-si ia masina, desi castiga foarte bine, insa schimba fetele ca pe sosete. Asa ca nu-i o regula ca, daca ai masina, ai si parte de femei. Eu daca ar fi sa am o masina in care sa torn bani incontinuu ca sa mearga si apoi sa ma mai si lase in drum cand mi-e lumea mai draga, mai bine o dau pe un cupon de remat si de banii economisiti duc fata cu taxiul. |
--------------------
.
.
.
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.012 Joined: 23 July 09 ![]() |
Tre` sa-i fac si setu, nu stiu daca apuc anul asta, sa-l fac, banii sunt putini, poate mai trag de ea asa un an de zile, in rest... macar a scapat de REMAT.
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
kog |
![]()
|
argoane, numa la tampenii iti sta capul
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
|
cosmin_2300 |
![]()
|
QUOTE(vis-a-vis @ 16 Jun 2010, 23:13) ![]() QUOTE(Filip @ 16 Jun 2010, 23:17) Tre` sa-i fac si setu, nu stiu daca apuc anul asta, sa-l fac, banii sunt putini, poate mai trag de ea asa un an de zile, in rest... macar a scapat de REMAT. ![]() Decat sa bagi bani in ea, mai bine pastreaza banii, o vinzi p-asta intr-o zona rurala (iei 2000 lei pe ea) si-ti iei o DSN Clima -adica d-aia cu aer- (cu toate defectele ei, tot nu se poate compara cu o berlina!) ![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 02:09 |