Am facut ditamai pocinogul! :(, Pierdut portofel cu: CI, CA, Permis, Card RATB
![]() ![]() ![]() |
Am facut ditamai pocinogul! :(, Pierdut portofel cu: CI, CA, Permis, Card RATB
ady77 |
![]()
|
||
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
||
--------------------
|||
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(Filip @ 13 Feb 2011, 22:24) Pot sa spun ca mi-am atins apogeul intelectual marpha ![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Nasol, deja incepe caderea si are doar 20 de ani
![]() |
--------------------
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
peste fo 2 ani e rodie.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
QUOTE(Filip @ 13 Feb 2011, 22:24) O cugetare de-a mea, din seara asta: Eu recunosc ca merg foarte rar la Biserica, insa incep sa am atitudinea corecta fata de Dumnezeu. Pot sa spun ca mi-am atins apogeul intelectual, cand am priceput cat de recunoscator trebuie sa fiu Lui. Dar priceput cu mintea mea, pe baza unor adevaruri incontestabile, nu ca mi-a zis cineva. De-asta abia la 20 de ani m-am convins cu adevarat. Atitudinea asta "corecta", cine a decis asta? Mai simplu, cum ti-ai dat seama ca ai atitudinea corecta si care e aia? Ce a facut Dumnezeu pentru tine de trebuie sa-i fii atat de recunoscator? Ca sa nu ma apuc sa te intreb pentru ce trebuia sa existi tu? Sau ce reprezinti tu in comparatie cu Universul, de s-a uitat Dumnezeu fix la tine. ![]() This post has been edited by Victoras2001: 13 Feb 2011, 22:40 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
si cand te gandesti ca toata gandirea asta o sa se duca dracu la prima pitsda
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
kogule imi aduci aminte de discutia de pe messenger.
![]() @Victoras: L-a lasat in viata; se vede ca nu urmaresti topicul cu atentie... ![]() This post has been edited by Merced: 13 Feb 2011, 22:40 |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Cred ca e a doua oara cand citesc pe topicul asta, si asta pentru ca am primit link.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Ai 75 de pagini. Pune-te pe treaba ca maine iti dam extemporal.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.010 Joined: 23 July 09 ![]() |
Atitudinea corecta fata de Dumnezeu este cea de recunostinta. Ce a facut Dumnezeu pentru mine? M-a creat.
Voi nu vedeti cat de simplu de inteles este? Dumnezeu = denumire pentru spatiu, materie, antimaterie, energie, timp etc. si modul in care relationeaza toate astea. Dumnezeu = sistemul ce ne-a creat si in care ne este ingaduit sa existam. Simplul fapt ca existam este un motiv pentru care trebuie sa fim recunoscatori. Este o oportunitate. Da viata este definita de suferinta. Da, putem muri oricand, dar revenim la starea de dinainte. Revenim la nimic. Practic viata este un dar de la Dumnezeu. Voi puteti minimaliza atributele lui Dumnezeu, fiindca vi-l inchipuiti mai apropiat de o entitate, cand el este Totul, un Tot omogen. This post has been edited by Filip: 13 Feb 2011, 22:49 |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(Filip @ 13 Feb 2011, 22:47) Ce a facut Dumnezeu pentru mine? M-a creat. Pilife, vrei sa-ti zic un secret? ![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Filip |
![]()
|
|
--------------------
Renault
|
|
Merced |
![]()
|
@Markos: Nu-i spune tocmai acum de barza, ca-i strici omului toata filosofia.
![]() This post has been edited by Merced: 13 Feb 2011, 22:51 |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
QUOTE(Filip @ 13 Feb 2011, 22:47) Sa avem pardon. Dar cred c-o sa intre in conflict cu noi din cauza asta. Uite asa mi-a facut mie o baba dupa ce i-am carat o sufragerie intrega pana la et. 7. Ii multumea lui Dumnezeu ca a vazut sufrageria sus. I-am zis c-o duc inapoi la parter, sa vorbeasca ea cu Dumnezeu, poate i-o mai urca el o data, ca io n-o mai fac. |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Markos |
![]()
|
ok, îl mai las..
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
era sa zic ceva de ban
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
Filip |
![]()
|
QUOTE(Victoras2001 @ 13 Feb 2011, 22:52) Sa avem pardon. Dar cred c-o sa intre in conflict cu noi din cauza asta. Uite asa mi-a facut mie o baba dupa ce i-am carat o sufragerie intrega pana la et. 7. Ii multumea lui Dumnezeu ca a vazut sufrageria sus. I-am zis c-o duc inapoi la parter, sa vorbeasca ea cu Dumnezeu, poate i-o mai urca el o data, ca io n-o mai fac. Da mai, ii multumea. Poate ii multumea lui Dumnezeu, ca a trait suficient sa apuce ziua asta. Si tu Victoras esti un produs al lui Dumnezeu, o parte integranta a Lui, deci multumindu-i lui Dumnezeu, te-a inclus si pe tine. E posibil sa nu fi realizat femeia chestia asta, sau e posibil sa fi realizat. In ambele cazuri, nu trebuia sa te superi. |
--------------------
Renault
|
|
kog |
![]()
|
Auzi Victoras? Cica esti Dumnezeu. Pot sa te ating?
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(Filip @ 13 Feb 2011, 22:55) Si tu Victoras esti un produs al lui Dumnezeu, o parte integranta a Lui tu l-ai vazut vreodata? |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Auzi , ma, Pilife? Da tu ti-ai pus vreodata problema ce se intampla daca nu te "crea" Dumnezeu pe tine? La ce esti tu bun pe lumea asta? De ce trebuie sa existi? Nu mai luminau stelele fara tine, de trebuie sa-i aducem osanale lui Dumnezeu ca te-a creat?
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
Filip |
![]()
|
Dumnezeu e: materie, antimaterie, energie, timp (si poate or mai fi elemente necunoscute inca de om) + liantul ce le face sa relationeze + un posibil algoritm ce face totul sa functioneze. Dumnezeu e un sistem. Imi pare rau ca trebuie sa vorbesc asa de EL, dar o fac ca sa intelegeti si voi odata despre ce vorbesc.
|
--------------------
Renault
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Ce facea Dumnezeu atunci cand tu ti-ai "Pierdut portofel cu: CI, CA, Permis, Card RATB" (citat din sub-titlul topic-ului) ?
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() ![]() ![]() Mi-ai luat vorba din gura. |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
kog |
![]()
|
ce e ala algoritm? ca am vazut ca stie sa faca multe
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
|
Victoras2001 |
![]()
|
Da cu sexul cum e? E pacat sau nu sa-l faci? Adica ma gandesc io, faci copii si gata. Nu asa?
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Filip |
![]()
|
Nu credeam ca ceva atat de simplu de inteles poate sa va creeze atatea probleme. Sau poate sunteti aici pe topic sa faceti caterinca.
![]() Din moment ce procreerea este mecanismul vizibil prin care am aparut, nu trebuie sa fim impotriva, trebuie sa fim responsabili. Daca nu suntem responsabili, nu cred ca e prea probabil sa ne trazneasca Dumnezeu, (probabilitatea nu este exclusa, cati oameni n-au murit loviti de fulger), insa vom suferi inevitabil, in urma traiului desfranat: boli venerice, tristete, saracie etc. Asta este pedeapsa vizibila, si logica. E ceva atat de simplu ca: nu bei apa > ti-e sete. Te droghezi > iti distrugi organismul. Poti sa zici ca nu e pedeapsa? Nu. Pacatul nu este pacat fiindca preotul a ales, ci pentru simplul fapt ca este o actiune in urma caruia omul are de suferit. Daca oamenii s-ar reproduce dand mana unii cu altii, ar fi pacat sa dai mana cu cineva in mod iresponsabil. Deci pacatul este definit de efectul nedorit cauzat de o actiune. Nu cuvantul in sine sau interdictia. Si bineinteles, sunt pacate mai mici sau mai mari. Interdictia, daca este pusa, este pusa sa te fereasca de un efect nedorit realizat in urma unei actiuni. This post has been edited by Filip: 13 Feb 2011, 23:17 |
--------------------
Renault
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 08:53 |