Am facut ditamai pocinogul! :(, Pierdut portofel cu: CI, CA, Permis, Card RATB
![]() ![]() ![]() |
Am facut ditamai pocinogul! :(, Pierdut portofel cu: CI, CA, Permis, Card RATB
Maskatu |
![]()
|
||
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|||
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Cu fetele tot asa repede obosesti?
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
argon are alt stil, la el e mai usor de observat, ce are e bun, ce nu are nu e bun. Cand ajunge sa aiba ceva ce nu a avut, devine automat bun.
Filip insa e mult mai imprevizibil. |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Maskatu |
![]()
|
Adica filip e ca un argon in tinerete?
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Nu are nimeni idee cum era in tinerete, deci discutia e complet inutila. Vorbim de prezent aici.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(×̯×)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
QUOTE(Filip @ 13 Feb 2011, 23:47) Atitudinea corecta fata de Dumnezeu este cea de recunostinta. Ce a facut Dumnezeu pentru mine? M-a creat. Gizas Craist! Chiar el e! QUOTE(ady77 @ 14 Feb 2011, 01:08) Te-n aipi! ![]() QUOTE(Markos @ 14 Feb 2011, 02:23) Apropo de expresii populare cu trimitere la divinitate, mi-a venit asta īn minte: "Dumnezeu īti da, dar nu-ti baga-n traista". Personal, prefer sa apelez extrem de rar la bunatatea Lui. Am vazut, nu umblii niciodata cu traista la tine. <span class='edit'>16 Feb 2011, 12:42:</span> S-acu on topic, pentru initiator: Tocmai ce discutam cu un amic zilele trecute, si imi povesteste de cineva din subalternii lui, ca are 7 frati pe acasa care cauta prin gunoae sa se intretina, si depind de el - le mai trimite bani din cand in cand. LA care omu intreaba, bine, da tu de bine de rau esti in Europa, castigi ok, ei de ce n-au facut la fel? La care ala raspunde foarte senin: asta e karma lor, trebuie sa fie impacati cu ea. 16 Feb 2011, 20:08: iote ma ce link iti da kazpe: http://businessday.ro/07/2010/studiu-un-ro...-cu-dinozaurii/ QUOTE De asemenea, studiul arata ca: - suntem unul dintre cele mai religioase popoare in Europa: 54% dintre repondenti au declarat ca se roaga zilnic, in timp ce doar 8% dintre germani, 9% dintre cehi si 11% dintre francezi sau danezi fac acelasi lucru. Mai mult, 72% dintre romani cred in Rai si doar 50% in Iad (cum se explica diferenta?); - 34% dintre repondenti considera horoscopul ca fiind “stiintific” sau “foarte stiintific”, in timp ce media europeana este de 15%. Datele arata ca, in general, cu cat gradul de cultura stiintifica al populatiei este mai redus, cu atat proportia celor care se roaga sau cred in horoscoape este mai mare. This post has been edited by neumann: 16 Feb 2011, 19:08 |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
Filipe
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.010 Joined: 23 July 09 ![]() |
Am indoieli ca Iadul si Raiul sunt asa cum isi inchipuie lumea. In primul rand suferintele pe care ni le imaginam in iad, exista pe pamant. Sunt suportate de cei mai putini norocosi.
Nu stiu cati dintre cei norocosi sa existe si sa fie intr-o stare de sanatate buna realizeaza ce au. Schopenhauer a clasificat cele 3 lucuri bune ale existentei umane astfel: 1. privilegiul de a fi nascut (conditia de baza); 2. ceea ce are (posesiunile materiale); 3. ceea ce reprezinta (cum este vazut de ceilalti). |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
Filip |
![]()
|
Stiu. Totul se bazeaza pe selectie naturala. Pe de o parte ma bucur ca exist, insa sunt si dezgustat. Nu as vrea sa fac parte din lumea asta (pasul logic ar fi sa devin ascet) insa parca nu m-as desparti de confortul dat de traiul in oras. Sunt un om slab, de ce sa mint. Mediocru.
|
--------------------
Renault
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
Filip |
![]()
|
Nu ma supar.
![]() |
--------------------
Renault
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Ma tu esti masochist...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Filip |
![]()
|
Nu sunt. De fapt, ar fi o jignire pentru intelectul meu sa ma comport ca un tanar de 20 de ani.
|
--------------------
Renault
|
|
ady77 |
![]()
|
Cati ani ai?
|
--------------------
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
E doar mizantrop interiorizat, dar facem om din el.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Filip |
![]()
|
Apropo, pentru majoritatea oamenilor afirmatia mea de mai sus ar putea parea drept o aroganta. Cu siguranta nu sunt nici cel mai destept, nici cel mai muncitor tanar de 20 de ani. Ar fi ridicol, si prostesc din partea mea, numai sa-mi treaca prin cap asa ceva.
Dar trebuie sa intelegeti ca un om ce gandit ce am gandit eu, un om care si-a dat seama cat de mic este in aceasta lume, cat de "la voia intamplarii" a ajuns sa fie unde este, pur si simplu nu are voie sa isi faca iluzii, pur si simplu nu am voie sa uit care imi este locul. Nu am voie sa fiu mandru, nu am voie sa fiu optimist. Nu am voie, ar insemna sa sterg cu buretele tot ce am inteles, sa arunc la gunoi. Si pentru ce... asta este scopul inteligentei pana la urma, sa intelegi "ce se intampla", sa cauti sa il intelegi pe Dumnezeu, si sa realizezi care este raportul tau fata de el. Mai mult nimeni nu poate face. Poti sa te zbati in tot felul de directii, sa fii cel mai bun atlet, cel mai cheltuitor copil de bani gata, cel mai genial sahist... avansezi intr-o directie intr-adevar, dar este irelevant in comparatie cu capacitatea de a intelege "locul tau pe pamant". |
--------------------
Renault
|
|
Executron |
![]()
|
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Nu este eficient modul tau de gandire Filip.
Ideea e sa-ti cauti locul in lumea asta, sa vezi de ce ai fost pus pe pamant aici (asta daca recunosti existenta lui Dumnezeu, astfel recunosti implicit si exitenta unui tel) si sa incerci sa faci acel lucru cat mai bine, ajutandu-ti astfel aproape si incercand sa-i faci viata mai buna. Sa traiesti pentru a te auto-realiza, dar si pentru a-i ajuta pe altii. |
--------------------
VW Passat
1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic ///
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Filip, ai dreptul sa fii mindru si sa te crezi unic. Fiindca esti unic. Daca tot te sperii de umbra altora, o sa faca toti pres din tine. Tu, pentru tine, trebuie sa fii cel mai cel. Nu conteaza ce loc ocupi intr-o ierarhizare sau alta, tu tot trebuie sa traiesti ca si cum ai fi egalul oricui. Cei cu care chiar nu esti egal, din prea multe puncte de vedere, jhu-ti vor fi prieteni, dar nu-i obligatoriu sa-ti fie dusmani.
Ei cu viata lor, tu cu a ta. |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Mai, ori te calugaresti ori il lasi pe Doamne Doamne pe locul doi. Sigur El nu o sa-ti plateasca facturile. Continua-ti studiile, in paralel ia-ti si un job, in plus ai un mare avantaj. Stai acasa, nu ai nevoie sa platesti bani grei pe camin si mancare cum o fac studentii din afara orasului.
Si, inainte de toate, gandeste pozitiv. Ai probleme financiare? Probabil, si? Crezi ca esti singurul? Primul sau ultimul? |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Filip |
![]()
|
Stiu ca este o filosofie "pe care nu se poate construi nimic" vorba unui prieten. Stiu asta. Insa mi-am propus sa caut "adevarul" sa vad care este situatia corecta. Fara abureli, fara inflorituri optimiste tipic umane. M-a ingrozit la inceput, cand am inteles. Asta recunosc. Stati linistiti, ca sunt stabil acum, si nu trebuie sa iau antidepresive, sau mai stiu eu ce nebunii. Mintea are mecanismele ei de "reglare". O sa-mi fie bine, sunt un om cumpatat, sper sa imi vad de meseria mea, sa merg pe calea asta, sa am grija de ceea ce am, si cam atat. Nu-mi lipseste egoismul tipic uman, instinctul de conservare, si sper sa am privilegiul de a ajunge la varsta batranetii.
Legat de batrani, am vazut ca englezii sunt mai normali la cap. Erau parca pe BBC tot felul de... hai sa le zic telenovele... se prezenta viata normala a unor familii, si am constatat cu surprindere ca era si oameni trecuti de a doua varsta. Asta mi s-a parut grozav, fascinant. Acum se pune accent pe tinerete, target-ul pentru produse electronice, masini, muzica, este tineretul. Fiindca ei sunt si cei mai usor de influentat. Dar cum ramane cu cei ce au muncit inaintea noastra? Cei care au avut o contributie fundamentala la modul in care a ajuns societatea acum? Nu pun pe un piedestal batranii, sunt si ei oameni (buni, rai nu idealizez nimic), insa m-am saturat sa vad numai tineri la televizor. Omul trecut de o anumita varsta parca nu mai este bagat in seama. Si treaba e ca tocmai omul trecut prin multe are parerea cea mai avizata, intr-un domeniu anume. This post has been edited by Filip: 16 Feb 2011, 22:58 |
--------------------
Renault
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
Filip |
![]()
|
Nesigur. Ca o musca pe perete, ce poate fi strivita. Sunt la mila lui Dumnezeu. Asta nu trebuie confundat cu lipsa instinctului de conservare. Este doar o constientizare a realitatii.
This post has been edited by Filip: 16 Feb 2011, 23:04 |
--------------------
Renault
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Bai Filipe. Mosii astia o stiu p-a lor. Da io o stiu p-a mea.
La 20 de ani beam de zvantam, fumam, parleam cate doua pe zi, mai fumam ceva ![]() Baaaaaaaaaa, le-am facut pe toate, sa mor io. Nimic nu mi-a scapat. Si nu-mi pare rau nicio clipa. Acum imi pare rau ca nu mai am tragerea de inima de atunci. Si tu, ba frate, ne-ai tampit cu Dumnezeu. Ma omule. Si io cred in EL. Da la 20 de ani aveam alte treburi ma. Sa fiu al dracu' daca te mint. Ai timp toata viata sa muncesti si sa te rogi. Acum ai alte treburi. Baaaaa, o sa imbatranesti si-o sa-ti para rau. |
--------------------
ZAZ
Zaporojež
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() |
--------------------
|
Filip |
![]()
|
Te inteleg Victoras, iti inteleg si tie punctul de vedere.
![]() |
--------------------
Renault
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 20:25 |