Am facut ditamai pocinogul! :(, Pierdut portofel cu: CI, CA, Permis, Card RATB
![]() ![]() ![]() |
Am facut ditamai pocinogul! :(, Pierdut portofel cu: CI, CA, Permis, Card RATB
Filip |
![]()
|
||
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.010 Joined: 23 July 09 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|||
Executron |
![]()
|
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Pai daca gandesti STRICT din punct de vedere personal atunci esti un egoist.
Tu ai o DATORIE de a trai si de a te realiza deplin pentru a-i ajuta pe ascendentii tai (parintii, care iti doresc doar binele si nu sunt linistiti alfel) DAR si fata de descendentii tai carora trebuie sa le creeze premisele unei existente bune pentru ca ei insisi sa-si decida modul de viata. Este o obligatie care vine intim legata de existenta umana. |
--------------------
VW Passat
1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic ///
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
![]() |
--------------------
|
Filip |
![]()
|
QUOTE(Neagu Ionut @ 16 Feb 2011, 23:46) Tie iti place sa te izolezi...sa bei nu-ti place, sa fumezi nu-ti place, de femei fugi ca dracu de tamaie... o intrebare am, cum te vezi peste 10 ani? Ca acum. La fel si inainte sa mor. Poate doar inconjurat de un alt decor, alta casa, alti pereti, alte haine. Irelevant. Si da, probabil ca sinucigasii realizeaza ce am realizat eu, si dau curs vointei de a scurta drumul inevitabil spre moarte. Poti sa vezi acelasi lucru din 2 perspective. 1. stii ca mori, deci ce rost mai are sa traiesti => te sinucizi; 2. stii ca mori, deci ce rost are sa te grabesti => lasi viata sa-si urmeze cursul. Eu aleg 2. Eu nu simt ca nu am nici o datorie. Si recunosc ca sunt egoist. This post has been edited by Filip: 16 Feb 2011, 23:55 |
--------------------
Renault
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Azi, dar maine?
Eu inca mai sper ca tu faci misto de noi, ca daca nu faci eu nu cred ca o sa mai fii peste 10 ani. |
--------------------
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Filipe, tie nu-ti place sa vezi locuri noi? De ce nu iei un rucsac in spate, ca tot muncesti cam ca un zilier, stai o luna-doua undeva, pleci mai departe, mai vezi cate ceva...
Vrei sa mori intre aceiasi pereti? |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
QUOTE(Merced @ 17 Feb 2011, 00:55) Filipe, tie nu-ti place sa vezi locuri noi? Chiar Filipe, ai putea vizita Pestera Muierii! |
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
Filip |
![]()
|
QUOTE(ady77 @ 16 Feb 2011, 23:54) Azi, dar maine? Eu inca mai sper ca tu faci misto de noi, ca daca nu faci eu nu cred ca o sa mai fii peste 10 ani. Dar nu stiu cum poate cineva afirma ca va fi peste 10 ani. Nu putem stii cu exactitate ce va fi in viitor. Discutiile pe tema asta sunt irelevante. Sistemul este atat de imprevizibil prin insasi constructia lui (nu putem determina cu exactitate unde se va misca nici macar o particula, un electron de exemplu), insa cautam sa ne intrebam ce va fi peste 10 ani. Dati-mi voie sa consider chestia asta o absurditate. ![]() |
--------------------
Renault
|
|
G I M |
![]()
|
![]() Membru cu indemanare Group: Members Posts: 2.191 Joined: 26 April 08 From: Brasov ![]() |
Tu nu vrei sa te calugaresti? Indeplinesti toate conditiile.
|
--------------------
Una
d'aia
cu 5 roti Fii atent la volan! Cineva drag te asteapta acasa!
|
|
ady77 |
![]()
|
QUOTE(Filip @ 16 Feb 2011, 23:58) Dar nu stiu cum poate cineva afirma ca va fi peste 10 ani. Nu putem stii cu exactitate ce va fi in viitor. Discutiile pe tema asta sunt irelevante. Sistemul este atat de imprevizibil prin insasi constructia lui (nu putem determina cu exactitate unde se va misca nici macar o particula, un electron de exemplu), insa cautam sa ne intrebam ce va fi peste 10 ani. Dati-mi voie sa consider chestia asta o absurditate. ![]() Eu cred ca tu nu o sa mai fii din alegerea ta, nu din cauza sistemului, daca aberatiile insirate de tine pe aici sunt intradevar rezultatul modului in care gandesti. |
--------------------
|
Filip |
![]()
|
Am explicat deja de prea multe ori de ce sinuciderea nu este o optiune pentru mine. Nici nu am ajuns la concluzia ca este ceva corect, si nici nu am inclinatie spre asa ceva. Am un instinct de conservare sanatos. Te asigur ca nu este cazul meu.
![]() Legat de treaba cu aberatie sau nu, nimeni nu poate determina daca eu am dreptate sau nu, nimeni nu poate determina exact daca radian are dreptate sau nu, daca victoras are dreptate sau nu, pentru asta ar trebuie sa existe cineva care sa priveasca din afara sistemului, iar asta nu este posibil. Noi suntem subiecti, noi putem incerca doar sa ne imaginam folosind ratiunea, cum ar fi corect. Dar este ceva... ca si cum un om ce s-a nascut orb ar incerca sa-si imagineze cum arata valurile marii. Sau cum arata culoarea rosie. E imposibil. This post has been edited by Filip: 17 Feb 2011, 00:10 |
--------------------
Renault
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
QUOTE(Filip @ 17 Feb 2011, 00:52) stii ca mori, Filipe, uite niste variante de a muri : |
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
G I M |
![]()
|
![]() Membru cu indemanare Group: Members Posts: 2.191 Joined: 26 April 08 From: Brasov ![]() |
De ce nu-ti place sa te vezi peste 10 ani insurat, cu 2 copii, cu o casa a ta, cu o masina, cu in job bun din care iti platesti linistit ratele la banca si iti mai raman sa iti mai plimbi si familia... plus satisfactia ca ai realizat ceva si nu ai tinut umbra pamantului degeaba.
|
--------------------
Una
d'aia
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
QUOTE(Neagu Ionut @ 17 Feb 2011, 00:12) De ce nu-ti place sa te vezi peste 10 ani insurat, cu 2 copii, cu o casa a ta, cu o masina, cu in job bun din care iti platesti linistit ratele la banca si iti mai raman sa iti mai plimbi si familia... plus satisfactia ca ai realizat ceva si nu ai tinut umbra pamantului degeaba. Cui naiba ii place sa se vada peste 10 ani cu rate la banca ? ![]() |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
Filip |
![]()
|
QUOTE(Shush @ 17 Feb 2011, 00:10) Eu cautam sa discutam la nivelul la care duc eu discutia, dar vad ca va simtiti mai bine sa glumiti. ![]() <span class='edit'>17 Feb 2011, 00:17:</span> Cu ce sa ma vad? Cu rate la banca? Sa muncesc ca sclavu` sa platesc dobanda? Chiar ca e la misto postarea. ![]() This post has been edited by Filip: 17 Feb 2011, 00:19 |
--------------------
Renault
|
|
G I M |
![]()
|
N-a pomenit nimic de matusi si mosteniri... daca vrei sa ai, munceste.
|
--------------------
Una
d'aia
|
|
ady77 |
![]()
|
@filipe: Eu cred ca tu ar trebui sa vezi un psiholog/psihiatru si sa lasi dreacu' discutiile pe forum, ca nu aici gasesti rezolvare la problemele tale
![]() ![]() ![]() This post has been edited by ady77: 17 Feb 2011, 00:19 |
--------------------
|
Filip |
![]()
|
Eu n-am nici o insatisfactie daca tin umbra pamantului degeaba. Impresia ca faci ceva relevant este o eroare a gandirii umane. Poti sa fii Donald Trump. Si? Te cureti la fel ca orice om. Ai aceleasi nevoi... mancare, aer...
Adi77, eu sunt impacat cu toate astea... ajutorul de specialitate este pentru cei "zbuciumati". In rest, nu se poate defini un mod corect de viata, niste aspiratii corecte la ceva. Ar fi absurd. Unde mai e "liberul arbitru". This post has been edited by Filip: 17 Feb 2011, 00:26 |
--------------------
Renault
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Mai bine sa vada biboasca.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
zanzie |
![]()
|
|
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
ady77 |
![]()
|
QUOTE(Filip @ 17 Feb 2011, 00:21) O eroare a gandirii umane e gandirea ta, in fine hai noapte buna, unii mai si muncesc maine, stii mai au familii, rate la banca etc. PS Du-te si la popa si spune-i cum l-ai inteles tu pe Dumnezeu, ca plange ala si se lasa de preotie. |
--------------------
|
G I M |
![]()
|
Cand iti spune o persoana ca ai probleme il trimiti la doctor, cand doua persoane iti spun ca ai probleme te duci tu la doctor.
|
--------------------
Una
d'aia
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
QUOTE(Filip @ 17 Feb 2011, 01:21) Eu n-am nici o insatisfactie daca tin umbra pamantului degeaba. Impresia ca faci ceva relevant este o eroare a gandirii umane. Poti sa fii Donald Trump. Si? Te cureti la fel ca orice om. Ai aceleasi nevoi... mancare, aer... It’s not the destination, it’s how you get there... |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
Filip |
![]()
|
PS: sa nu fiti socati, dar eu cred ca nici nu exista un liber arbitru, la modul cum vi-l inchipuiti voi. Suntem ceea ce suntem, si nu putem fi nimica altceva. Adica viata este ca o partitura ce se deruleaza. Suntem niste particule ce se misca dupa reguli necunoscute noua. Avem impresia ca gandim... dar nu noi controlam, nu la modul in care credem noi. Noi avem doar privilegiul de a fi constienti de ceea ce ni se intampla, spre deosebire de obiecte.
Nu stiu daca puteti intelege ce am scris. |
--------------------
Renault
|
|
Shush |
![]()
|
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 13:18 |