Am facut ditamai pocinogul! :(, Pierdut portofel cu: CI, CA, Permis, Card RATB
![]() ![]() ![]() |
Am facut ditamai pocinogul! :(, Pierdut portofel cu: CI, CA, Permis, Card RATB
kum |
![]()
|
||
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
|
||
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|||
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
QUOTE(Filip @ 6 Apr 2011, 23:21) Nu mi-am gasit bre nici o pretena, si nici n-am de gand. Amin! |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Pilife, vrei sa fie afofis prietena ta?
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
E meserias la lins funduri oranje
![]() |
--------------------
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(kum @ 6 Apr 2011, 23:39) Sasa, Grisa si Ion = kum, ady77 si Manuel |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Greseala de mistake, eu sunt Sasa
![]() |
--------------------
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Pilife, uite aici chestia dreacului
![]() Attached thumbnail(s) facebook.jpg ( Size: 72.45k ) Number of downloads: 321 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Ba grecule, tereaq ca cind apas pa buton sa micsoreaza. Zi-mi cite fete singure e pe feizbuc, te naipii!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Ciudat! La ceilalti se mareste
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Cand apasa pe "afla acum" se micsoreaza.
Pilif, unde ai fost aseara?!? |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
'temash in ea de viata! Am de reparat intr-un package un XML din ala de vreo 3000 de linii pe patru nivele de agregare, la care nu se inchid vreo doo paranteze!
![]() Ne mai auzim peste vreo cateva zile! |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
![]() ![]() ![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Hai ma ca e usor ... Ctrl+A , Delete si ai rezolvat problema
![]() |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
Markos |
![]()
|
sterge toate parantezele, sunt inutile.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Adauga paranteze la sto pana merge. Ce se poate intampla?
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Nu neglija nici acoladele. Fac minuni.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
kum |
![]()
|
Gata ma! I-am dat-o!
![]() Munca de chinez batran, SBP! ![]() Nu recomand! |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
El e zmeu. Daca anu' zmeului are 3 zila fa si tu socoteala.
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
kum |
![]()
|
Ce vreti ma?
![]() Deformatie profesionala! ![]() Asa se discuta la client: - Cand e gata? - In 5 zile! - Cam mult! ![]() - O sa facem tot posibilu' sa terminam in 3, maxim 4! - Asa e mai bine! Si timpul de lucru efectiv e maxim o zi! ![]() Da' tre' sa ma plateasca si ca stau pe-aici cu voi, nu? |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
corbex |
![]()
|
Acum v-ati prins cine ia grosul contractelor de asfaltare digitala si cum se umfla devizul?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.010 Joined: 23 July 09 ![]() |
Mai, am probleme cu netu` asta de la UPc. Cand merge, cand nu merge. Mi-a mers la inceput, pe urma o zi jumate n-a mers deloc, iar unele programe (AXN de exemplu) se vedeau nasol la TV. Acu 10 minute si-a revenit si televiziunea asta digitala si netu. Am mai auzit la cineva ca cica in prima luna tot asa o sa am necazuri, pana calibreaza astia nu stiu ce. La cablu si modem vad ca nu-s probleme. "E de la ei" cred...
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
UPC ti-a trebuit, UPC ti-ai luat
![]() |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
pariu ca a semnat si pe 2 ani.
![]() |
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
Filip |
![]()
|
Alta alternativa nu aveam, mai ales ca nu am avut de unde lua stick de la Digi, ca ala ar fi fost arhi-suficient, si la un pret dorit de mine. Macar am televiziune digitala (pentru pierdut 90% din timpul liber
![]() Si aia de la Digi ma amanau de la o saptamana la alta cu stick-urile, iar eu am nevoie de net, ca sa nu raman in urma cu alte lucruri. Si asa am pierdut destul de mult timp. Asta e, 56 de lei/luna, timp de 24 de luni, adica 1344 lei. Ce pot sa zic... ![]() This post has been edited by Filip: 9 Apr 2011, 17:07 |
--------------------
Renault
|
|
AmunDei |
![]()
|
![]() Fără turbo viața e pustiu... Group: Members Posts: 1.985 Joined: 8 June 07 From: Cucuveieni Deal ![]() |
Eu am de la upc de amar de ani ( vreo 8). Pica foarte rar (gen o data pe an) si atunci pret de cateva minute. Banda functie de buget. + Alte cunostinte care au tot de la upc si nu s-au plans. Asa ca s-ar putea sa fie totusi o chestie de inceput. Daca nu se stabilizeaza cat de curand sari cu gura pe ei, ca nu e normal.
|
--------------------
Dacia
Logan
1.0 TCe GPL 2020 Daewoo Matiz 0.8 Turbo - 140 HP
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Am internet de la UPC de vreo 2, 3 ani si n-am avut nicio defectiune. In schimb pachetul TV digital al lor este execrabil.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
QUOTE(Filip @ 9 Apr 2011, 17:57) Alta alternativa nu aveam, mai ales ca nu am avut de unde lua stick de la Digi, ca ala ar fi fost arhi-suficient, si la un pret dorit de mine. Macar am televiziune digitala (pentru pierdut 90% din timpul liber ![]() Si aia de la Digi ma amanau de la o saptamana la alta cu stick-urile, iar eu am nevoie de net, ca sa nu raman in urma cu alte lucruri. Si asa am pierdut destul de mult timp. Asta e, 56 de lei/luna, timp de 24 de luni, adica 1344 lei. Ce pot sa zic... ![]() Bizoane, cred ca ti-a mai zis si pe messenger intr-o seara ca-ti trimiteam eu dracu' sticku' meu de la Digi, si asa il folosesc de doua ori pe an... ![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Filip |
![]()
|
Breeeee...
![]() ![]() ![]() This post has been edited by Filip: 9 Apr 2011, 20:16 |
--------------------
Renault
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th May 2025 - 18:48 |