Am facut ditamai pocinogul! :(, Pierdut portofel cu: CI, CA, Permis, Card RATB
![]() ![]() ![]() |
Am facut ditamai pocinogul! :(, Pierdut portofel cu: CI, CA, Permis, Card RATB
Filip |
![]()
|
||
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.010 Joined: 23 July 09 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|||
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
FILIPE:spala jantele,fa curat in interior,agata 2-3 braduti la oglinda,fa curat in portbagaj...
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Ii faci lipeala cu vreo gagica?
![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
QUOTE(ydaniel @ 23 Jun 2010, 08:25) Sa vada cine-l iubeste mai mult dintre nevasta si caine! Se baga nevasta si cainele in portbagaj pt. o ora. Dupa o ora cand deschizi portbagajul o sa vezi cine se bucara mai tare cand te vede. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Unde-o fi filipul. Asta de cand si-a pierdute actele e intr-o criza de identitate
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
e in sesiune, o avea examene ceva mai grele, sau l-o fi rapit vreuna ca sa abuzeze sexual de el??
|
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
Bulldog |
![]()
|
![]() "Nembru" Group: Members Posts: 566 Joined: 6 February 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
La ce e student?
|
--------------------
Bicicleta,
RATUC,
Taxi Imi scot mașina in ploaie să se tuneze cand tună
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
nu stiu sigur, dar zicea ceva de un examen unde a avut desenat ceva in autocad...
|
--------------------
symboala
neagra
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Ceva cartoane futuriste pentru roti
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Bulldog |
![]()
|
![]() "Nembru" Group: Members Posts: 566 Joined: 6 February 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Bicicleta,
RATUC,
Taxi Imi scot mașina in ploaie să se tuneze cand tună
|
|
slider2 |
![]()
|
da da si o sa le vedem prin videoclipul lui "juma' da dolar" zicand despre ele ca "dis iz za shit!!!"
|
--------------------
symboala
neagra
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
e la agronomie.
deci ai spalat jantele? ![]() |
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.288 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
Nu e pe la geodezie ?
![]() |
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT35 |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
oare se uita la Carton Network?
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Se pregateste academic pentru efectuarea de cadastre pe camp. N-o fi ramas dracu' pe undeva, ultima oara intelesesem ca o sa se apuce sa faca periodic, contra cost, naveta la Gaiesti sa duca-aduca pe cineva. Biznis curat si nu altceva.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
e clar, l-a bagat dragoselu în contrabanda cu usturoi
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Filip |
![]()
|
QUOTE(ydaniel @ 23 Jun 2010, 07:25) ![]() Eu am nevoie de tinichigiu sa-mi repare gauroaiele si rugina de la suportul rotii de rezerva, dar mai intai sa fac rost de $$. ![]() Sa m-anunti cand vii in Bucuresti cu un tel, sa reparam problema de la radiator, ca de 7 luni de zile completez cu apa. PS: nu mai am net, scriu de la un amic, imi dai bip pe tel. ![]() |
--------------------
Renault
|
|
Markos |
![]()
|
traieste si e viu
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Filip |
![]()
|
Ce perspicace sunteti d-le Markos!
![]() PS: yDaniel, vezi ca tre` sa schimbam si cuplajul ala de la volan, ca am joc. Am piesa acasam tre` doar s-o montam. In rest e ok masina. Deci: radiatoru` si cuplajul ala de la volan. ![]() |
--------------------
Renault
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Filip da' mura in gura nu vrei? "Cuplajul" de la volan il schimbi singur in cateva minute.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
bion |
![]()
|
El e mai simtitor si i se rupe inima sa puna cheia ai rece de otel pe limou
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
ydaniel |
![]()
|
ce marca e cuplaju?
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.023 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
Asam Iasi... stim, recomanzi Topoloveni
![]() |
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
2005/2017 Influence/Tekna
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
La cat merge Pilif cu masina poate sa fie facut de el pe genunchi in pauza de "invatat" pentru examene.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
ydaniel |
![]()
|
recomand de scornicesti.
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
Merced |
![]()
|
Eu asa recomand...
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
bmwh548 |
![]()
|
De ce? Ati angajat-o deja pe tanti?
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Filip |
![]()
|
Deci eu nu mai merg nicaieri pt. ca n-am bani, si lu` tata ii TAIE (total abuziv si HOTESTE daca e sa-mi cereti MIE parerea) 25% din salariu de luna viitoare, iar la DIRECTIA unui automobil eu nu umblu niciodata pt. ca sunt doar un sofer amator. Il las pe @yDaniel sa umble pt. ca e inginer auto.
Asta e, gaseste el pe altcineva sa mearga la intalnirea Dacia Club. Eu intre timp am mai facut o cursa Bucuresti-Pitesti, contra-cost evident, 1 milion benzina, 50 RON deranju` meu, + o shaorma + masa cand am ajuns la destinatie, + 1 kil jumate branza de casa de la tara. E ok pe criza trebuie sa ne descurcam cum putem. A si cand am facut presiunea la roti, s-a blocat un ventil, s-a desumflat roata si a trebuit sa schimb valva, sa re-echilibrez roata (mi-a platit persoana toata tarasenia), insa partea proasta e ca mi-au pus aia la vulcanizare o contragreutate pe janta d-aia urata, jantele lui @yDaniel aveau contragreutati micute, ascunse cumva, si acum am la 3 roti contragreutati d-alea discrete, si la o roata 1 contragreutate cum se punea pe vremuri. ![]() Partea buna e ca mi-au indreptat FARA BANI IN PLUS la janta aia o indoitura discreta pe care o avea buza aia a obezii (sau obadei, nu stiu cum se scrie - aia pe care agati contragreutatile), de pe vremea cand era montata pe masina lui Daniel, iar roata pare sa fie echilibrata bine, n-am vibratii la nici o viteza. This post has been edited by Filip: 29 Jun 2010, 16:51 |
--------------------
Renault
|
|
bmwh548 |
![]()
|
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th May 2025 - 10:18 |