Am facut ditamai pocinogul! :(, Pierdut portofel cu: CI, CA, Permis, Card RATB
![]() ![]() ![]() |
Am facut ditamai pocinogul! :(, Pierdut portofel cu: CI, CA, Permis, Card RATB
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
zici c'ai tractat un bemfeu jipan, nu o masina de 600 de kile, ce dracu' aia cu remorci merg cu max 40?
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.010 Joined: 23 July 09 ![]() |
Nu l-am tractat cu 40 km/h, ca am mers mai incet (chiar si pe autostrada, pe banda de urgenta), si mereu am avut grija sa nu tin motorul in sarcina mare (adica am mers cu ea mai turat - evident fiind cu ochii mai mereu in indicatoarele de presiune ulei si temp. apa - vedeti ca e bun si bordul ala de CN la ceva? Imi spuneti ca doar masinile vechi mai au ace care indica temp. apei si presiunea uleiului. De Porsche 911 ce spuneti? Aia e masina veche, sau ne-fiabila? In fine, revenim... eu nu l-a tras pe ala cu 40 km/h, l-am tras PE O DISTANTA de 40 km, 20 pe banda de urgenta a autostrazii, 17 pe drumuri judetene, iar 3 pe drum de macadam.
![]() Si @argon - Tico are in talon 640 kg, + ~70 kg sofer = ~710 kg, totusi inca sub cele 750 kg maxim autorizate la remorca cu sistem propriu de franare (ce frane mai avea si Ticozauru ala, ca si cu motoru in functiune (servo activ) era praf. Dar chestia e ca la remorca ai SUPORT SPECIAL, parca prins de lonjeroane, nu tragi ca mine cu stanga legata de suportul drept al barii de protectie spate. Si mai e o chestie, eu n-am permis B + E, am doar B. Daca ma oprea politia? Macar stanga era omologata (insa nu elastica, era din cablu metalic). Apropo, Ticozauru are 2 suporti de tractare in fata, unul pe dreapta si unul pe stanga. ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
salut,
si tu unde crezi ca se monteaza cirligul pentru semiremorca ? pe lonjeroanele alea din spate ! da, se scot suportii barei spate - sint fixati cu 4 suruburi de 8, se aliniaza bratele cirligului - si asta are tot 4 gauri care vin exact peste cele de la suporti iar suruburile se fixeaza pe partile laterale stinga si dreapta ale lonjeroanelor. daca tot esti la capitolul "experimente cu dacia lu' tata" ![]() ![]() ![]() ah, si nu e nevoie sa ii aplici instalatia alectrica...doar asa de decor... This post has been edited by george_scala_2004: 26 Jul 2010, 12:51 |
--------------------
...
...
...
|
|
Filip |
![]()
|
Multumesc.
![]() |
--------------------
Renault
|
|
Filip |
![]()
|
Am si eu o intrebare: voi cei cu dacii vechi 1310 aveti problema cu rugina din blocul motor? Ca eu nu mai scap de asa ceva. Mereu apa distilata la mine devine ruginie, e ceva de speriat. Si nasol e ca in timp se depune pe interiorul radiatorului. Cum scap de ea? Blocul motor a mai fost spalat cu apa, dar degeaba. E groaznic. Solutii?
![]() This post has been edited by Filip: 27 Jul 2010, 16:35 |
--------------------
Renault
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
tu faci racirea doar cu apa ?
![]() |
--------------------
...
...
...
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Cand o sa incepi sa pui solutie de antigel plus apa distilata 1:1, o sa inceapa sa se limpezeasca.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Un pic de Vanish si e ca nou
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Clor, nene bion, clor...
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
Filip |
![]()
|
Da, clor, clor imi trebuie mie la radiator de aluminiu.
Sa v-o spun p-aia dreapta, de cand mi-am schimbat radiatorul si i-am pus termocupla, pierde pe la imbinarea furtunului cu stutul ala de la radiator (asta in partea de jos, la termocupla). Mi-a mancat la bani (antigel si apa distilata) de m-a neneorocit. Am ajuns sa-i bag apa de la robinet si de aici cred ca i se trage. Sa vorbesc cu Daniel sa fac harbu odata ca mi-a mancat sufletul. Am schimbat si furtune odata si nimic. Cred ca e crapat stutul ala de plastic (ca e de plastic la radiatoarele de aluminiu). Poate s-o infunda radiatorul, sau canalele alea din blocul motor de la rugina (desi am vazut ca e foarte fina). Oricum... la ce noroc mi-a dat mie Dumnezeu... orice e posibil. Si am si rugina aia in portbagaj, si am si motorul uzat, si am si GHINION IN VIATA de m-am saturat! Serios vorbesc! Sa vad ce-oi face... Si-am dat si ca prostu la remat radiatorul ala de pe 1300 aproape nou de cupru, ca daca mergeam eu cu tata ii ziceam lu` ala de la REMAT: hai nene lasa-ma si pe mine ca am nevoie de el, ma rog ma milogeam in stilul meu, si sigur il luam acasa, ca era bun, aveam si prinderile pentru electroventilator la fel ca la asta, si rezolvam problema mai mult ca sigur... dar asa-mi trebuie mie ghinion in viata... This post has been edited by Filip: 27 Jul 2010, 21:22 |
--------------------
Renault
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
GHINION IN VIATA de m-am saturat! Serios vorbesc! Sa vad ce-oi face...
Bai lasa cloru nu-l bea lasa-l ![]() ![]() Io zic sa treci la racire cu aer. Iei de la remat doua culere de pisiu si te-ai scos ![]() This post has been edited by bion: 27 Jul 2010, 21:26 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
nu fac fața alea, tu n-ai citit cu forjeaza Pilif agregatu pe autobahn?
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Filip |
![]()
|
Da mai bine vand dacia asta si-mi iau oltcit sau wv broscuta (aia veche, racita pe aer).
![]() Oricum, daca e cineva care poate sa-mi doneze etansant (bun, nu expirat) si furtun de grosimea celui de jos, care intra in stutul de la radiator (tot asa bun, poate cumparat si nefolosit), si stau prin casa aiurea materialele astea, va anunt ca dau la schimb un set de SEGMENTI de motor de DACIE 1300, originali. In cutia lor veche, galbena, de de la Colibasi. ![]() N-am ce sa fac cu ei, am motor de 1397 cmc, si asta e... am ajuns sa fac troc cu ei! Multumesc lui Basescu si Guvernului Boc pentru situatia in care am ajuns, abia astept sa plec din tara! This post has been edited by Filip: 27 Jul 2010, 21:37 |
--------------------
Renault
|
|
Markos |
![]()
|
ce mă, te crezi la Bursa aici?
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
bion |
![]()
|
Sper ca sunt cocsatzi ca altfel ...
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
Filip |
![]()
|
Sunt ne-folositi, n-au fost montati pe nici un motor, de unde "cocsare"?
|
--------------------
Renault
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
![]() ![]() ![]() |
--------------------
...
...
...
|
|
Markos |
![]()
|
ai raport! riport!
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Filip |
![]()
|
|
--------------------
Renault
|
|
bion |
![]()
|
Si dac nu-s folositi de unde sa stiu ca sunt buni. Aia cocsatzi is verificati abia si-au dat drumu`
@markos La OPC |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
Markos |
![]()
|
asa, la opeceu pe haifaif, mersi.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
bion |
![]()
|
L-am prins pa flacau ca se benocla pacatos la poze cu gagici. Io cer sa-i de ban 1 luna
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
Markos |
![]()
|
nu mai pomeni de ban, ca intra în depresie acuta.
bine, nu ca ar mai avea mult.. |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Filip |
![]()
|
Usor, usor ca nu m-apuc sa beau insecticid ca madalina manole. Dar m-au trecut ganduri mult mai rele... si anume (shh... dar sa nu mai spuneti la nimeni) am vrut... sa... o dau pe maricica la.... REMAT!
![]() |
--------------------
Renault
|
|
Markos |
![]()
|
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
bion |
![]()
|
Hai sa-ti fa coraj. Depresia e mare asa pe la 2-3 dimineatza
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
george_scala_2004 |
![]()
|
cee ce a inghitit madalina (numai ea si Dumnezeu stiu ce a fost in sufletul ei) este pesticid ! nu insecticid ! e adevarat ca omoara si insecte, si oameni da' sa nu-l numim ce nu este ! putina onoare, va rog !
![]() si chestia cu mai stabil psihic decit acum citeva ore cum ai dedus-o ? ca ma bate gindu' sa ma verific si io... ![]() ![]() This post has been edited by george_scala_2004: 27 Jul 2010, 22:10 |
--------------------
...
...
...
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
A facut un test de inteligenta de-al lui Honda.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th May 2025 - 19:37 |