DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

99 Pages « < 21 22 23 24 25 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Am facut ditamai pocinogul! :(, Pierdut portofel cu: CI, CA, Permis, Card RATB

Markos
post 29 Jul 2010, 19:41
Post #661

fost programator

Group: Members
From: Scursurești Vale

suna mai bine "keep the good work" wink.gif

--------------------
Reno Megan Privilej
"Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Filip
post 29 Jul 2010, 19:57
Post #662

Forumist

QUOTE(eXtenSion @ 29 Jul 2010, 19:39)
Filip, dar, pt tine, in alegerea meseriei conteaza doar cati bani vei castiga? Ai vrea sa stai toata ziua cu excel in fata si sa treci pe-acolo ce vand/cumpara/platesc altii? Sigur ca sunt unii carora le place, dar nu pari genul... Esti?
*

Stai linistit ca nu ma fac contabil, ca sunt muci la matematica, insa m-as face notar sau magistrat. Insa o sa am nevoie de mult noroc in viata pentru asta. smile.gif

--------------------
Renault Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v 1998 ,1999, 2006
Fara Dacie viata e pustiu.
+
eXtenSion
post 29 Jul 2010, 20:20
Post #663

Membru autentic

Nu... Vei avea nevoie sa inveti f mult, de o memorie buna, ambitie si stapanire de sine (ca sa nu te lasi influentat etc).

Daca nu le ai pe cele de sus vei avea nevoie de noroc, da. biggrin.gif

--------------------
facebook groups e mult mai naspa decat un forum
+
Executron
post 29 Jul 2010, 20:25
Post #664

Membru fan UAP

From: Bucuresti

Ca un candidat la examenul pt admiterea la institutul national al magistraturii iti urez bafta maxima si te anunt ca 2-3 ani trebuie invatat serios pt a ajunge magistrat (in mod cinstit).

Ce a spus eXtenSion se verifica. Vei sacrifica multe (inclusiv o viata personala adevarata) daca vrei cu adevarat sa urmezi calea asta in viata.

La notari poti sa nu te obosesti ca acolo caile sunt destul de blocate.

This post has been edited by Executron: 29 Jul 2010, 20:26

--------------------
VW Passat 1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic /// Dacia 1300 1974 Lux :)

"The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread."
+
Merced
post 29 Jul 2010, 20:48
Post #665

No fear. No limit. No equal.

"Keep up the good work!" se zice. Ce aveti fratilor? ohmy.gif

--------------------
Ford Ka 2012 1.2 benzina 69 cai Titanium
it's a kind of peace.
+
Filip
post 29 Jul 2010, 20:53
Post #666

Forumist

QUOTE(Executron @ 29 Jul 2010, 20:25)
Ca un candidat la examenul pt admiterea la institutul national al magistraturii iti urez bafta maxima si te anunt ca 2-3 ani trebuie invatat serios pt a ajunge magistrat (in mod cinstit).

Ce a spus eXtenSion se verifica. Vei sacrifica multe (inclusiv o viata personala adevarata) daca vrei cu adevarat sa urmezi calea asta in viata.

La notari poti sa nu te obosesti ca acolo caile sunt destul de blocate.
*

PAi sunt "cantindatul" ideal atunci, ca n-am viata personala, "pretena" si nici n-am de gand sa-mi fac. Vreau sa am bani, o casa si masini frumoase. smile.gif

--------------------
+
Merced
post 29 Jul 2010, 20:55
Post #667

Daca erai candidatul ideal erai deja acolo, sincer. Nu te duceai la facultate cu dosar daca vroiai sa tragi sa inveti pe rupte. Si daca vrei sa faci ceva cu dreptul si n-ai pile tre sa rupi in doua.

--------------------
it's a kind of peace.
+
Filip
post 29 Jul 2010, 20:58
Post #668

Forumist

Singura piedica momentan e ca nu-mi permit sa dau 30 si ceva de milioane pe an la facultatea asta. Ca-n rest, daca nu e mate, "sky is the limit". Deci banii sunt problema, sper sa rezolv problema asta cat mai curand. Saptamanile astea sunt legat... sad.gif

--------------------
+
eXtenSion
post 29 Jul 2010, 21:02
Post #669

Membru autentic

Deci exista doua mari curente de spalat creiere in romania:

1. cel vechi, taranesc - sa moara vecinii de invidie la cate vaci, hectare, masini si bani avem

2. 1 modernizat - discoteca, haur, cluburi, lins si sex in toaleta cluburilor etc, altfel nu esti normal/cool.

La tine vad ca a prins primul. Dar de ce oare? Parintii tai ce meserii au si de unde provin? Si in ce anturaj ai crescut?

Oricum, interesant e ca nu ai nevoia aceea de a vrea sa le arati vecinilor valoarea, ci la tine e doar rodul acelor invataturi. Adica simti nevoia sa le ai ca sa te simti implinit, dar nici tu nu stii de ce.

--------------------
+
Filip
post 29 Jul 2010, 21:19
Post #670

Forumist

V-am zis care sunt frustrarile mele: vreau pur si simplu sa nu mai visez la lucruri, vreau sa le am. Vreau o masina sport, vreau o casa la curte in stil englezesc, cu mobila din lemn masiv, sculptat, o gradina frumoasa, aer curat, o masina de teren, vacante (calatorit - eu nici macar acum pe Transfagarasan n-am mers - de ce? din lipsa banilor).
Ce vreau eu n-are treaba cu altii, chiar imi place sa fiu singur (as lua-o doar pe matusa mea sa aiba grija de casa, fiindca e disciplinata, gateste bine, si e om cu picioarele pe pamant). A, si are niste principii morale de invidiat.
Eu vreau doar sa traiesc bine, si daca se poate, cat mai anonim.

This post has been edited by Filip: 29 Jul 2010, 21:20

--------------------
+
eXtenSion
post 29 Jul 2010, 21:28
Post #671

Membru autentic

Da, dar orice ai vrea si tot ce faci e cam rezultatul educatie, mediului in care ai crescut etc. Te-ai mira sa afli cat de putin e rezultatul gandirii tale/personalitatii tale.

This post has been edited by eXtenSion: 29 Jul 2010, 21:28

--------------------
+
dacis
post 29 Jul 2010, 21:46
Post #672

Membru autentic

From: dealurile oable ale Mioritei

Bre, dar ati dat de-a dreptul in filosofia educatiei, cu accent apasat pe latura axiologica... Hai ca ma opresc aici, ca ma plictisesc pana si pe mine insumi daca mai continui asa.

Evolutia fulminanta a acestui topic este pentru mine un mare mister. Am o banuiala ca Felipe al nostru cam are stofa de manipulator. Ca altfel nu imi pot explica cum un topic ca asta are atata vlaga.

--------------------
DACIA Logan KissFM 1,4 2008
dacis
+
eXtenSion
post 29 Jul 2010, 21:53
Post #673

Membru autentic

Dar nu te obliga nimeni sa-l citesti daca e asa plictisitor... sau posteaza tu ceva ce nu iti pare plictisitor....

mie imi pare interesant sa aflu de ce se comporta intr-un anume fel, de ce gandeste cum gandeste.

--------------------
+
Markos
post 29 Jul 2010, 22:01
Post #674

fost programator

da, esti un fin psiholog dry.gif

--------------------
Reno Megan Privilej
"Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
+
eXtenSion
post 29 Jul 2010, 22:05
Post #675

Membru autentic

Aha. Chiar si pe tine te inteleg... happy.gif

--------------------
+
Filip
post 29 Jul 2010, 22:08
Post #676

Forumist

Da` cum pacatele mele ati vrea sa fiu? Genul de naiv care pica in limba dupa prima pipita, genul de Don Juan care isi vinde si casa pentru inima ei, care in 2 timpi si trei miscari se trezeste cu copii si care isi petrece restul vietii trudind la jugul casniciei. O viata ratata la sfarsitul careia un singur lucru te asteapta: MOARTEA!
Banii nu conteaza... yeah right!
Eu NU vreau sa fiu generatie de sacrificiu. Nici tata n-a fost, (ca am decazut financiar dupa revolutie e partea a 2-a), si cu siguranta eu NU vreau sa ajung.

This post has been edited by Filip: 29 Jul 2010, 22:11

--------------------
+
Markos
post 29 Jul 2010, 22:09
Post #677

fost programator

QUOTE(Filip @ 29 Jul 2010, 23:08)
genul de Don Juan care isi vinde si casa pentru inima ei

DA! 243.gif

--------------------
Reno Megan Privilej
+
eXtenSion
post 29 Jul 2010, 22:09
Post #678

Membru autentic

Nu! cine ti-a spus sa fii asa?

Dar uite, cum de nu esti genul care vrea sa fie doctor neaparat, oriunde, fara sa il intereseze cat va castiga etc?

Cum iti explici ca nu esti asa?

--------------------
+
Filip
post 29 Jul 2010, 22:12
Post #679

Forumist

N-as vrea sa fiu doctor fiindca nu-mi place sa stiu ca viata unui pacient depinde de mine. Nu-i treaba mea, nu vreau sa fie responsabilitatea mea. Prea multa drama si implicatii emotionale. Nu-s facut pentru asta.
Notar e cel mai smecher sa fii, stai intr-un birou cu aer conditionat, redactezi niste acte, iti pui stampila pe ele si gata. Daca esti un om cu atentie la meserie, atentie la detalii, sa n-o dai in bara si sa bagii oamenii in belea, e cea mai ok meserie. Efort fizic spre 0, si bani suficienti as zice. Mai calumea decat atat, cred ca e doar meseria de fotbalist, dar acolo te mai accidentezi, ferasca Dumnezeu sa cedeze inima, vreun vas de sange etc. Cum a murit unu` pe teren acu cativa ani.
Da e meserie de meserie sa fii si fotbalist. Nu-i de mine totusi.

This post has been edited by Filip: 29 Jul 2010, 22:15

--------------------
+
eXtenSion
post 29 Jul 2010, 22:15
Post #680

Membru autentic

Nu asta voiam sa intreb.... Cum de nu esti genul care stie ca vrea sa faca ceva anume in viata, fara sa-l intereseze nimic altceva? Cum sunt de exemplu exploratorii care isi risca viata pentru ca sa ajunga undeva, cei care vor neaparat sa fie soldati..

Ce te-a facut sa iti doresti casa, masini, bani? De fapt eu nu mai insist, ca poate nu vrei sa scrii pe forum chestiile astea. Scuze.

--------------------
+
giany911
post 29 Jul 2010, 22:23
Post #681

Aproape util

From: Bucuresti

QUOTE(Filip @ 29 Jul 2010, 22:12)
Notar e cel mai smecher sa fii, stai intr-un birou cu aer conditionat, redactezi niste acte, iti pui stampila pe ele si gata. Daca esti un om cu atentie la meserie, atentie la detalii, sa n-o dai in bara si sa bagii oamenii in belea, e cea mai ok meserie. Efort fizic spre 0, si bani suficienti as zice. Mai calumea decat atat, cred ca e doar meseria de fotbalist, dar acolo te mai accidentezi, ferasca Dumnezeu sa cedeze inima, vreun vas de sange etc. Cum a murit unu` pe teren acu cativa ani.
Da e meserie de meserie sa fii si fotbalist. Nu-i de mine totusi.
*

Filipe, atat te intreb, stii vorba "The grass is always greener on the other side of the fence" ?

--------------------
Dacia Berlina 2000
Chevrolet Aveo 1.4 16v
Cel care intreaba este prost pentru 5 minute, dar cel care nu intreaba ramâne prost pentru totdeauna.
+
Merced
post 29 Jul 2010, 22:24
Post #682

Da' de ce nu vrei sa te faci presedinte? E simplu, te duci la academia navala cativa ani, arzi niste lazi de uiski si dupaia prostesti poporu' sa ajungi acolo. Sau de ce nu, si mai super ar fi sa te faci Videanu sau Berceanu. Pentru asta nu-ti trebuie nici multa carte.

--------------------
it's a kind of peace.
+
Filip
post 29 Jul 2010, 22:24
Post #683

Forumist

Pentru ca am un instinct de conservare bine dezvoltat (poate sunt inrudit cu gandacii de bucatarie, mai stii?).
Pur si simplu nu vreau sa fac nimic pentru omenire, nimic pentru Romania, e destul ca platesc taxe si impozite nu? Existenta mea e astfel justificata: consum si platesc, deci ajuta marea masinarie numita ECONOMIA. Ca fiinta umana contributia asta e suficienta. Nu trebuie sa aiba nimeni mai multe pretentii de la mine.
Si vreau sa traiesc bine, sa fiu FERICIT. Eu sunt fericit cand vad lucruri facute bine in jurul meu, cand vad LUX. Nu femei, nu bautura, nu cluburi, ci lucruri materiale.
A, alta mesere calumea ar fi cea de "Jeremy Clarkson". laugh.gif
Imi plac automobilele, imi place senzatia pe care o da condusul, nu cred ca trebuie sa explic in cuvinte, deoarece e o senzatie pe care toti am experimentat-o. Imi place design-ul auto, imi place sa admir un automobil precum Morgan, Jaguar XK120, Ferrari 246GT,
Pur si simplu nu simt nici o placere daca m-as simti ca o rotita utila in lantul societatii. Sa excelez intr-un domeniu... da sigur. Singurul domeniu in care vreau sa excelez e GRIJA FATA DE SINE SI FATA DE URMASI. Si evident, sa traiesc in rest fara sa incurc pe nimeni. smile.gif

Eu pot sa fiu si Jabba the Hutt, daca mi-e mie bine, restu nu conteaza! laugh.gif

This post has been edited by Filip: 29 Jul 2010, 22:28

--------------------
+
kossak
post 29 Jul 2010, 22:43
Post #684

Membru autentic

From: Cluj-Napoca

Si totusi, la care urmasi te referi? tongue.gif

--------------------
Honda Civic 1.8 Sport, ex Dacia Logan 1.4 Laureate
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it is time to pause and reflect"
+
Filip
post 29 Jul 2010, 22:46
Post #685

Forumist

Pai o sa am, normal ca doar nu m-oi clona. Daca tot nu pot trai vesnic, macar sa supravietuiasca o parte din ADN-ul meu. E o chestie pe care nu pot sa mi-o explic, dar e o dorinta vie in mine, asta e cursul vietii, nu ma pot opune. smile.gif

This post has been edited by Filip: 29 Jul 2010, 22:47

--------------------
+
Markos
post 29 Jul 2010, 22:46
Post #686

fost programator

QUOTE(Filip @ 29 Jul 2010, 23:24)
GRIJA FATA DE SINE SI FATA DE URMASI.

ca sa ai urmasi, trebuie sa si futsi ceva. parerea mea.

--------------------
Reno Megan Privilej
+
eXtenSion
post 29 Jul 2010, 22:49
Post #687

Membru autentic

Mana... langa un borcanel si cu o revista in fata. biggrin.gif

Filip.. tu nu cumva esti lenes si de asta nu vrei sa faci ceva mai mult in domeniul auto? Daca zici ca esti pasionat de asta.

This post has been edited by eXtenSion: 29 Jul 2010, 22:50

--------------------
+
Filip
post 29 Jul 2010, 22:52
Post #688

Forumist

Mda... o sa ma traumatizez si prin partea scarboasa, din fericire sper sa fie o experienta pe care o sa o uit repede, partea nasoala e ca fumeile zic ca daca nu le ... des inseamna ca nu-ti pasa de ele, nush ce... divort alea alea. D-aia nici nu concep casnicie fara cotract prenuptia. Dar odata ce as avea copii, nu m-ar mai interesa de altceva.
Da poate am noroc si gasesc o femeie cu aceleasi conceptii despre viata - sex scarbos dar necesar... de 2-3 ori in viata. Bleah... momentan nu e cazul sa ma gandesc, e un cosmar indepartat inca. laugh.gif

Si ce pot sa fac eu in domeniul auto? icon_mrgreen.gif Ce poti sa faci in Romania in domeniul auto? Ca eu nu-mi permit momentan nici sa-mi repar rugina din portbagaj. icon_mrgreen.gif
Sincer, daca as avea skill, as lucra in fabrica "Morgan Motor Company" din Malvern, Anglia. M-a impresionat ca de 100 de ani e o afacere de familie, ce a ramas in familie, si chiar daca n-am nici o legatura cu ei, mi-ar face placere sa imi aduc si eu contributia la ceva ce consider ca e o ocupatie nobila.
Da n-am skill, si as prefera sa fiu cumparator nu lucrator.
Daaar ar fi o placere maxima sa vad sub ochii mei cum mi se construieste automobilul. Desi par un superficial ahtiat dupa bani, am un respect maxim pentru genul asta de mesteri. De fapt imi plac lucrurile bine facute, cu traditie. Mai ales daca sunt afaceri de familie.

This post has been edited by Filip: 29 Jul 2010, 22:59

--------------------
+
kossak
post 29 Jul 2010, 22:53
Post #689

Membru autentic

From: Cluj-Napoca

QUOTE(eXtenSion @ 29 Jul 2010, 22:49)
Mana... langa un borcanel si cu o revista in fata. biggrin.gif
*

coffee_spitsk.gif

--------------------
Honda Civic 1.8 Sport, ex Dacia Logan 1.4 Laureate
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it is time to pause and reflect"
+
Markos
post 29 Jul 2010, 22:53
Post #690

fost programator

QUOTE(Filip @ 29 Jul 2010, 23:52)
partea nasoala e ca fumeile zic ca daca nu le ... des inseamna ca nu-ti pasa de ele, nush ce... divort alea alea.

vrajeala! sa nu le crezi!!

da-le tu suficient din malaiul tau de notar si n-ai treaba.

--------------------
Reno Megan Privilej
+
99 Pages « < 21 22 23 24 25 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 8th May 2025 - 23:11
Forum Renault