Am facut ditamai pocinogul! :(, Pierdut portofel cu: CI, CA, Permis, Card RATB
![]() ![]() ![]() |
Am facut ditamai pocinogul! :(, Pierdut portofel cu: CI, CA, Permis, Card RATB
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.010 Joined: 23 July 09 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Ba Pilife, nu mai stau sa citesc tot ce aberezi tu p-aici da am un sfat pentru tine. Crede-ma, o sa-ti schimbe viata, gandurile, aspiratiile si tot ce vrei. Pune mana pe-o femeie/fata si fte-te si tu macar o data cu ea. O sa vezi ca pzda nu musca, nu-i periculoasa. Da numa` fte-te dracu` mai repede ca m-am saturat sa vad cum stai si plangi pe forumuri cu pla-n mana.
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
QUOTE(Filip @ 29 Jul 2010, 23:52) Mda... o sa ma traumatizez si prin partea scarboasa, din fericire sper sa fie o experienta pe care o sa o uit repede, partea nasoala e ca fumeile zic ca daca nu le ... des inseamna ca nu-ti pasa de ele, nush ce... divort alea alea. D-aia nici nu concep casnicie fara cotract prenuptia. Cu contractul prenuptial o rezolvi, ca doar esti notar, ce lula ta! Cu ala nuptialu' o sa fie mai dificil, dar un notar bun se descurca. QUOTE(Markos @ 29 Jul 2010, 23:53) Fimeile ai caror barbati nu cistiga destul, neavind ce cheltui, se mut cu altii. Cind simti ca incepe s-o apuce tremuriciul, ii arati o caramida de bani notariala si va avea orgasm instant ! Plus ca o sa fie ocupata cu numaratul, si ele, spre deosebire de tine, au un talent la numere de numa-numa ! This post has been edited by corbex: 30 Jul 2010, 06:46 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
cati ani are filip asta?
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
|
--------------------
...
...
...
|
|
Filip |
![]()
|
19 ani si 10 luni de zile. O sa-mi schimb prefixu` in curand!
![]() ![]() ![]() Edit: ![]() This post has been edited by Filip: 30 Jul 2010, 07:55 |
--------------------
Renault
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
esti copil
![]() ![]() |
--------------------
...
...
...
|
|
Filip |
![]()
|
E, fiti voi atenti, cum s-au facut 2 luminisuri in umbra fix pe jantele mele proaspat curatate. Zici ca am masina binecuvantata de Dumnezeu, e ca si cum m-ar incuraja un semn divin sa o spal mai des. Utiati si dvs. Pacat ca nu am un aparat mai bun sa fac poza mai clara (de fapt n-am baterii prin casa).
![]() Priviti a 8-a minune a lumii, e fix sub geamu` meu! ![]() ![]() Attached thumbnail(s) 30072010015.jpg ( Size: 473.5k ) Number of downloads: 409 |
--------------------
Renault
|
|
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
Da, betonul a schimbat fata omenirii.
![]() Oricum, acum stiu care e problema.. Tu esti practic o victima a societatii romanesti -nu crezi ca poti face ceva in domeniul care te pasioneaza din cauza conditiilor de la noi- si nu ai sufiecienta ambitie/incredere in tine incat sa depasesti acest impediment. Cu tine in frunte am putea milita pentru schimbarea sistemului educational, aratand cu degetul "uitati-va ce i-ati facut! acum vrea doar bunuri materiale si nimic mai mult!" Oricum, pe cealalta parte, "welcome to the club". E foarte mare comunitatea. ![]() This post has been edited by eXtenSion: 30 Jul 2010, 09:28 |
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
kossak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 752 Joined: 27 May 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
Honda
Civic
1.8 Sport, ex Dacia Logan 1.4 Laureate "Whenever you find yourself on the side of the majority, it is time to pause and reflect"
|
|
Filip |
![]()
|
@Extension, da, ce sa zic, oricum in romania munca nu e platita, adica, hai sa fim realisti, un salariu la stat, sa zicem, incepe de la 7 milioane, din care trebuie sa platesti o chirie (care la o garsoniera incepe de la hai sa zicem 5 milioane) - opa, deja avem o problema
![]() ![]() De educatie, de sistem de sanatate, de... ECONOMIE ce sa mai zicem. ![]() This post has been edited by Filip: 30 Jul 2010, 09:35 |
--------------------
Renault
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
ai destul timp sa devii ce-ti doresti ! numai sa il folosesti cu folos. oricum daca vrei sa devii magistrat - judecator sau procuror - trebuie ca la examenul de la inm sa aduci o adeverinta sau diploma de licenta si pe ele trebuia ca media tuturor anilor sa fie minim 8,50 !
adica daca in 4 sau 5 ani cit dureaza facultatea ai avut note bune primul filtru a fost trecut ! mai ai dupa aceea penal, civil, procedurile, dreptul comunitar, drepturile omului, proprietatea intelectuala, comercialul, spete din toate ramurile, etc. detalii aici sau, daca vrei notar, e un pic mai greu: ai nevoie de un notar definitiv care sa accepte sa te ia ca stagiar in biroul lui ! trebuie sa ai bani, foarte multi bani. pentru sediu, dotari, etc. daca vrei poti apela la banci - au linii speciale de creditare, pe termen mediu si lung, pentru "profesii liberale". aici intrarea in "breasla" e foarte greoaie. pe linga cunostintele, temeinice, de specialitate mai trebuie sa ai pe cineva care, asa cum spuneam mai sus, trebuie sa te sustina, sa te accepte, sa te sprijine mai ales la finalizarea stagiului. http://www.uniuneanotarilor.ro/?p=2.4 http://www.cnpb.ro/ dupa ce obtii certificatul de la ministerul justitiei o sa iti cauti o locatie pentru sediu, personal auxiliar, si ...dai drumul la activitate ! ![]() eu iti urez sa ai bafta ! foarte mult din ce iti doresti depnide de tine ! e drept ca si influenta din exterior conteaza dar tu, detreminat cum te vad, ![]() succes ! ![]() ![]() ![]() p.s.: ce as dori sa ma intorc si eu la 20 de ani ![]() ![]() ![]() This post has been edited by george_scala_2004: 30 Jul 2010, 09:54 |
--------------------
...
...
...
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Gigi link, l-ai pierdut pe filipu
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.366 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Filip @ 29 Jul 2010, 23:52) Si ce pot sa fac eu in domeniul auto? ![]() ![]() Sincer, daca as avea skill, as lucra in fabrica "Morgan Motor Company" din Malvern, Anglia. M-a impresionat ca de 100 de ani e o afacere de familie, ce a ramas in familie, si chiar daca n-am nici o legatura cu ei, mi-ar face placere sa imi aduc si eu contributia la ceva ce consider ca e o ocupatie nobila. Da n-am skill, si as prefera sa fiu cumparator nu lucrator. Daaar ar fi o placere maxima sa vad sub ochii mei cum mi se construieste automobilul. Desi par un superficial ahtiat dupa bani, am un respect maxim pentru genul asta de mesteri. De fapt imi plac lucrurile bine facute, cu traditie. Mai ales daca sunt afaceri de familie. E pe naiba, tie nu-ti place munca. |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
nimanui de aici nu le place ca n'ar sta toata ziua pe net.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Taci bre ca unii-s platiti pentru asta
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Filip |
![]()
|
![]() ![]() @george_scala Multumesc mult pentru indrumari si sfaturi. Serios. Apreciez! Va urez sanatate si toate cele bune, la toti! ![]() ![]() |
--------------------
Renault
|
|
eXtenSion |
![]()
|
Eu cred ca daca acelasi filip ar creste printre 20 de oameni hotarati sa ajunga ce vor si sa schimbe partea lor de lume in bine -adica sa nu mai ajunga cei mentionati de filip sa castige 700ron- atunci asa ar fi si el.
Iar daca stii bine ceva in domeniul auto - ca tot vbeam de el - ai castiga destul ... ca nu te obliga nimeni sa lucrezi in serviceul de langa bloc, daca esti pregatit corespunzator. Filip, pur si simplu, e genul care e purtat de val, desi inoata putin si singur. Ii este frica sa nu se chinuie degeaba si sa se trezeasca pe uscat dupa ce si-a scos ochii, mai ales ca el are unele necesitati gata insuflate (casa, masina etc). Deci daca nu le implineste, nu vede alta cale de existenta. Filip nu s-ar lua sa se duca de unul singur in Paris, fara nimic, pentru ca vrea sa picteze. Deci, Filip, daca ai avea mai multa incredere in tine ai vedea ca ai risca mult mai mult inspre ce vrei sa faci si nu inspre siguranta. ![]() argon - unii suntem in concediu/vacanta/pauza. |
--------------------
facebook
groups
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
QUOTE(argon @ 30 Jul 2010, 11:32) ![]() ![]() ![]() ![]() <span class='edit'>30 Jul 2010, 11:55:</span> QUOTE(bion @ 30 Jul 2010, 11:19) Gigi link, l-ai pierdut pe filipu ![]() ![]() ![]() ce i-am spus io acolo e nimica toata fata de ce trebuie sa faca in facultate ! plus ca, daca o sa ii placa si invata bine, unii profesori, or sa doreasca sa il opreasca in invatamint ca asistent ! ulterior usile ii sint deschise: sef lucrari, preparator, lector, si...PROFESOR ! numai ca mai trebuie si un doctorat ! si inainte un masterat ! iar ca profesor, daca are vocatie, poate ajunge departe ! daca totusi nu vrea in invatamint, doctor se poate face si daca este notar, judecator sau procuror. sau chiar avocat ! principalul este sa nu renunte, sa isi puna in cap ca asta vrea, ca asta doreste, ca asta e singura sansa CORECTA sa obtina ce isi doreste ! daca nu se va abate sigur va reusi ! This post has been edited by george_scala_2004: 30 Jul 2010, 11:04 |
--------------------
...
...
...
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
ce-i ma aici? e-psiholog?
o sigla nu va trebuie? ![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
ai de vinzare ?
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by george_scala_2004: 30 Jul 2010, 11:03 |
--------------------
...
...
...
|
|
bion |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
eXtenSion |
![]()
|
|
--------------------
facebook
groups
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
conexiuni
stan_valentin.jpg ( Size: 171.17k ) Number of downloads: 317 femeia frunza udrea.jpg ( Size: 132.39k ) Number of downloads: 309 |
--------------------
...
...
...
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Filip |
![]()
|
Malai de notar...
![]() ![]() Am auzit ca in ultima vreme nici notarii nu mai castiga cum castigau odata... (asta nu inseamna ca acum nu mai e o meserie banoasa... se poate trai lejer...). Cred ca cel mai frumos cadou pe care l-as putea face copiilor mei ar fi o meserie transmisa ereditar, din tata in fiu/fiica. Asta m-ar atrage la notariat. E aproape imposibil de ajuns, dar odata ajuns, si odata ce reusesti sa faci (printr-o minune) Consiliul Uniunii Nationale a Notarilor Publici sa te recomande - you are there!!!! Tot ce trebuie sa faci e sa tii cu dintii de meserie, sa o faci bine, cu atentie (exclus bataia de joc), si ti-ai asigurat tata viitorul, traiesti lejer (nu in luxul in care viseaza altii, dar e o meserie constanta, banii vin mereu - lucru foarte important). Cam asta m-ar atrage pe mine la notariat... ![]() Sunt constient ca poti sa fii absolvent de Drept si sa vinzi paine la taraba, depinde de la om la om, de noroc, de soarta... nu ma imbat cu apa rece, dar cand aud de "notar" incep sa visez frumos... Cred ca o sa raman cu visele. ![]() |
--------------------
Renault
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
numai sa nu te duci la spiru...
![]() |
--------------------
...
...
...
|
|
bion |
![]()
|
Aceste cuvinte il doare
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
Filip |
![]()
|
QUOTE(Andy_ACS @ 7 Aug 2010, 12:18) Sa speli masina in fata blocului sau sa faci gratar in fata blocului mi se pare marlanie. Insa fiecare are conceptiile lui. Daca nu iti permiti spalatorie mergi si o curata undeva la vreo cismea in afara orasului. Bafta! Da Andy, eu sunt marlanu`. Eu. Nu cei care tin cainii in casa, pe urma ii scot afara sa isi faca nevoile, pe urma sa ramana urmele pe langa masini. Am asa ceva chiar acum, langa masina (bine e mai mult langa masina vecinului decat langa a mea). Nu fac poza pentru ca e degradant. Va trebui sa ma credeti pe cuvant. Uitati cum arata o parte a curtii mele. Plina de moloz de peste o saptamana. De la un vecin. Si nimanui nu-i pasa. A... si eu sunt marlanul, ca las putina apa pe jos, care iin 15 minute oricum se usuca. Da eu sunt marlanu`. Mersi. Sa-i amendeze pe aia care pierd ciment din betoniera, se intareste pe drum, si strica drumul, ca dai cu roata in beton si tulbura suspensia. Sa-i amendeze p-aia care ies cu utilajul nespalat din santier, si umplu drumurile de noroi, nu pe mine ca-mi spal de nevoie masina datorita mizeriei din aer. Attached thumbnail(s) 07082010020.jpg ( Size: 649.25k ) Number of downloads: 84 |
--------------------
Renault
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 06:32 |