Am facut ditamai pocinogul! :(, Pierdut portofel cu: CI, CA, Permis, Card RATB
![]() ![]() ![]() |
Am facut ditamai pocinogul! :(, Pierdut portofel cu: CI, CA, Permis, Card RATB
Richelieu |
![]()
|
||
![]() altă scursură umană Group: Members Posts: 312 Joined: 22 July 10 From: Scursureștii de Pădure ![]() |
|
||
--------------------
0.00
%
:(( Teacher's, e valabil citatul filozofului Marty! Ia incet sa nu te ineci!
|
|||
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.010 Joined: 23 July 09 ![]() |
Slabe sanse in realitate insa!
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
Richelieu |
![]()
|
![]() altă scursură umană Group: Members Posts: 312 Joined: 22 July 10 From: Scursureștii de Pădure ![]() |
Da, din pacate scapi doar cu injuraturile doamnelor care trec cu sandalele prin laturile tale.
![]() |
--------------------
0.00
%
|
|
Filip |
![]()
|
![]() |
--------------------
Renault
|
|
Richelieu |
![]()
|
Niciodata nu vei fi barbat incat sa-ti asumi responsabilitatea faptelor tale. Si mai vrei sa fii notar cu raspundere in acte. Atunci probabil ii vei arata cu degetul pe aia care au devalizat Bancorexul ca sa pari om cinstit pe langa ei.
|
--------------------
0.00
%
|
|
Filip |
![]()
|
Pai si cam ce rau fac eu? Apa nu ajunge pe pamant, se scurge in canal, si ce ramane pe asfalt oricum se evapora in 10-15 minute. Pe cine deranjez? Nici cainii vagabonzi nu-s prosti sa bea apa cu sampon. Poluez canalizarea? Pai apa cu sampon intra in canalizare si din baile noastre de la bloc/casa. De aia care arunca deseurile menajere din case direct in lacul Snagov? Aia in loc sa-si faca fosa septica arunca direct in apa lacului mizeria. La mine ajunge apa in CANAL sau se EVAPORA. Unde e problema? Care e diferenta dintre mine si o spalatorie auto? In afara de faptul ca aia deverseaza in canalizare mai multa apa decat mine? Eu am spalat masina de 2 ori in anul asta, de nevoie, era prafuita. Laturi auzi... Poate n-am chef sa "deversez" bani pentru o treaba pe care pot sa o fac singur. Si "doamnele cu sandale" cred ca trebuie sa fie mai atente la mizeria de caine omniprezenta pe strazile capitalei. Eu n-am caine, eu n-am pisica, eu n-am nimic ce produce mizerie nici in casa, si cu atat mai putin pe strazi. N-am animale de companie, nu latra, nu deranjez cu nimic, pe nimeni. Am locu` meu de parcare si atat!
Hai sa vedem ce parere ai si despre faptul ca se spala pubelele la furtun in aceeasi curte, dupa ce sunt golite de masina de gunoi. Merita amendata si femeia de serviciu? Ca tot laturi sunt, de la resturile de gunoaie lipite pe peretii pubelei. Dar ce parere ai despre mirosurile fetide din timpul primaverii, cauzate de baltile de pe marginea drumului in care putrezesc mugurii copacilor. Asta pe strazile din spatele palatului Victoria, da da, strazile alea linsitite cu vile. Imi vine sa vomit in fiecare an de la miros. Sa am un copil mic nu l-as plimba in carucior pe acolo in timpul primaverii. Cine mai merita amenda acum? Posesorii de catel sau pisica care nu strang mizeria, merita sau nu amenda? Cand s-or rezolva neregulile astea, (adica niciodata) o sa-mi spal masina la spalatorie. Pana atunci, in spatele blocului, fiindca SUNT SARAC SI N-AM BANI! This post has been edited by Filip: 8 Aug 2010, 13:56 |
--------------------
Renault
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Esti sarac si n-ai bani da' n-ai pune mana sa iti cauti ceva serios de lucru, e mai comod sa stai sa joci GTA si sa visezi ca ajungi notar...cunoastem.
Spalatoriile sunt obligate sa aiba un sistem de filtrare pentru ce rezulta din spalarea masinilor, ca nu au toate asta este... |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Filip |
![]()
|
Momentan lucrez... dar nu cu carte de munca. Si nu in fiecare zi. Asta nu depinde de mine, eu as vrea sa lucrez in fiecare zi. De exemplu ieri am lucrat, nu toata ziua, cateva ore (ca atat a fost de lucru), si am luat 30 lei. Si azi, chiar daca e duminica, n-as avea probleme sa ies din casa.
This post has been edited by Filip: 8 Aug 2010, 14:23 |
--------------------
Renault
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
deci lucrezi la negru...ce faci, bati covoare la babele din bloc?
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Richelieu |
![]()
|
N-ai inteles. Spala pubelele in curtea blocului dupa ce le golesc aia de la salubritate.
8 Aug 2010, 16:09: Filip, nu inteleg de ce nu esti de acord sa fie pedepsiti toti cei care incalca legea. Tu vrei sa fie pedepsiti ceilalti, iar tu nu pentru ca ai fi sarac. Daca nu iti permiti sa intretii masina aia inseamna ca nu ti-o permiti. Deci vinde-o! This post has been edited by Richelieu: 8 Aug 2010, 16:09 |
--------------------
0.00
%
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
QUOTE(Filip @ 8 Aug 2010, 14:21) ..... De exemplu ieri am lucrat, nu toata ziua, cateva ore (ca atat a fost de lucru), si am luat 30 lei. ... Ieri cand mergeam spre garaj, am trecut pe langa un "nene" la 6X ani care tragea un carucior mare plin cu cartoane (nu e nici un misto in spate cu cartoanele) si ii povestea la o "tanti" ca e multumit, ca facuse cu o zi inainte 63 lei..... Nu zic ca peste tot e lapte si miere, dar fiecare are pretul lui..... This post has been edited by driverx: 11 Aug 2010, 17:07 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
Filip |
![]()
|
Ma uitam pe niste poze si am vazut o dacie bine intretinuta la care am remarcat "chestia" asta despre care vroiam sa vorbesc de mai demult.
Observati textura de coaja de portocala a vopselei? E, eu n-am vazut masina noua, nici la mercedes sau alta marca premium, care sa nu aiba vopseaua cu textura "coaja de portocala". Mai vizibil sau nu, e acolo. Vazusem pe Discovery o emisiune cu restaurari de masini, si acolo explica ca dupa ce se vopseste masina, se ia la frecat vopseaua cu o carpa uda, toata masina, pana se uniformizeaza cumva vopseaua aia, apoi se degreseaza si se aplica lacul. Si dupa asta se obtine un luciu "oglinda". Deci nu stiu mai nene, eu sa dau 120000 euro pe un Mercedes S500 negru si sa vad textura asta pe vopsea, m-as simti cam... naspa. Masina trebuie sa fie oglinda... De ce nu se automatizeaza procedeul asta de... polisare, ca nu stiu cum sa-i spun... Attached thumbnail(s) IMG_6714.jpg ( Size: 82.25k ) Number of downloads: 368 |
--------------------
Renault
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Ce dracu' legatura are cu topicul asta?
![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
ai mai spalat automobilu cu samponu cu ceara de la chimopar?
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
Filip |
![]()
|
"Coaja de portocala este generic numit efectul de distorsiune al obiectelor care se reflecta in vopseaua masinii datorita lacului"incretit".Efectul de coaja de portocala este prezent pe toate masinile datorita procesului de vopsire, chiar si la cele noi.La masinile revopsite distorsiunea este mult mai mare.Corectia se face cu hartie abraziva sau discuri abrazive sau prin polishare daca se lucreaza un timp indelungat zona respectiva."
Asta ar fi definitia oficiala. In fine... vreau sa va dati si voi cu parerea. Mie mi se pare aiurea la masinile premium. La logan, megane, ma rog, paana la limuzinele premium hai ca e ok. Dar la BMW de exemplu? E posibil? La o masina de peste 40.000 euro? Cand valoarea masinii depaseste un anumit prag, ar trebui polisata masina in uzina, de catre personal calificat, chiar daca e munca manuala, si asta cere cheltuieli suplimentare de personal. Masina ar trebui finisata cum trebuie. Pe tabla de frigider inteleg... dar la o limuzina... nu. @yDaniel, nu, n-am mai spalat-o fiindca nu s-a murdarit. In afara de praful superficial care oricum se pune pe masina in 2 zile de la spalare. ![]() This post has been edited by Filip: 1 Sep 2010, 21:09 |
--------------------
Renault
|
|
Executron |
![]()
|
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Folosind, in general, noile vopseluri pe baza de apa (eco-friendly) asa iese vopseaua, indiferent ca e Dacia sau Mercedes.
Ce folosesc aia in atelierele alea americane unde creeaza masini unicat e vopsea pe baza de diluant, care rezista mai bine, arata mai bine, dar la producerea ei se omoara baby-dolphins si killing the whales. This post has been edited by Executron: 2 Sep 2010, 13:11 |
--------------------
VW Passat
1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic ///
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Deja s-a apucat de incropit capitalul firmei:
QUOTE(Filip @ 1 Sep 2010, 23:55) Pai trebuia sa le zici sa cheme pe taticu` cu loganu` sa vina sa le duca acasa. Chiar, bani de benzina le-ai cerut? Eu la prieteni cer minim 25 de lei daca vor sa mearga la kaufland la mici sa manance (nu stiu de ce vor neaparat sa mearga la kaufland cu dacia sa manance mici si sa bea bere - romanism probabil), si cum kaufland e la max. 2 km de blocu` meu, va dati seama ca imi mai ramane ceva din benzina. Plus ca soferu` trebuie cinstit si el cu 2-3 mici acolo. Deci asa se face, trebuia sa le ceri bani ca la taxiu. ![]() Da stiti ce motiv am pentru 25-30 de lei? Ca desi amicii mei din bloc au 15-16 ani si nu prea multa minte ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() QUOTE(Filip @ 2 Sep 2010, 01:36) Asa se strang banii de Land Rover Defender. Ia va rog, nu mai radeti! ![]() @kog - daca imi cere cineva sa il duc cu masina, normal ca cer bani de benzina, si ceva pe deasupra (sa acopere uzura agregatului) + deranju` meu. Asta ca sa fim intelesi. Cat despre dus fata la suc cu masina - exclus. Da` oricum eu asa pun problema (sa nu par nesimtit) - nu e benzina domle`! E criza, ce sa facem. Vrei sa folosesti agregatu`, platesti! E ca la firma. Platesti un serviciu, ce e asa de... revoltator? ![]() This post has been edited by Muttley: 2 Sep 2010, 08:13 |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
Cris_Kgs |
![]()
|
![]() "Ăla cu Dacia" Group: Members Posts: 41 Joined: 21 December 08 From: Pitesti ![]() |
Deci nu e taicamio
![]() |
--------------------
Dacia / Skoda
Solenza 1.4/Octavia 2 facelift
2005 / 2011 Posesor de Solniță fără turometru, deci feriți-vă.
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Un unchi facea d-astea gen Filip, parca acum s-a mai potolit. Dar imi aduc aminte si acum, chiar parca am mai postat aici dar nu gasesc discutia oricum as cauta-o, ca i-a cerut maica-mii, dupa ce l-a dus pe frate-meu pana la Sibiu bani pe tot ce a cheltuit acolo. Adica in afara de tigari. Chiar si cartela cu care a sunat-o pe nevasta-sa. Inteleg, mai duc si eu pe cate cineva cand are nevoie si ii spun sa-mi dea bani de combustibil, e ok, dar nu cer bani de ulei(ca i-a mancat un litru pe drum cica), nu cer bani de suc, nu ceream de tigari cand fumam, de nimic in afara de drum, si cateodata mai pun si eu la drum. Ce face Filip e mult prea penal. Dar om de varsta lui umbla cu copii de 15 ani, ce sa-i ceri.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Filip |
![]()
|
Pai sunt amic de mult cu ei (suntem din acelasi bloc) - cand ai 11 ani si ei 7 diferentele sunt mai estompate (de atunci ne stim de cand ne jucam fotbal in parcarea blocului).
![]() ![]() Ps: eu la rude nu cer bani. Oricum genial unchiul tau! ![]() |
--------------------
Renault
|
|
Merced |
![]()
|
Cat iti ia pe ora la PS3?
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
Filip |
![]()
|
Nu-mi cere bani, culmea, nici macar pe suc + ca mama lui ne da si de mancare. Ce sa mai, sunt un parazit in toata regula, si sunt si mandru de mine!
![]() ![]() |
--------------------
Renault
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Bai dar de ce cenzurat nu inchide nimeni topicul asta?
Eu inteleg ca suntem la Cafenea ... da' chiar asa ?! Daca tot nu-l inchide nimeni, macar sa-l redenumeasca in "viata lui Filip" ![]() This post has been edited by cosmin_2300: 2 Sep 2010, 22:17 |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
filipe te mai duci la facultate in octombrie?
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
Merced |
![]()
|
Filipe, pai tu ceri bani pe benzina dar el sa nu-ti ceara pe PS3?
This post has been edited by Merced: 2 Sep 2010, 22:20 |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Filip |
![]()
|
Nu stiu Daniel ce sa zic, sunt in mare impas. Sa vad unde ma duce munca asta la firma. Daca e ceva stabil ma aciuez si eu, pentru ca suntem toti vecini.
![]() QUOTE(Merced @ 2 Sep 2010, 22:18) Eu sunt mai sarac. Daca saracia n-ar musca din mine as fi si eu mai uman. ![]() This post has been edited by Filip: 2 Sep 2010, 22:20 |
--------------------
Renault
|
|
Merced |
![]()
|
Esti mai sarantoc. Ala e cuvantul.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
Filip |
![]()
|
Pai eu ce-am scris mai sus?
![]() |
--------------------
Renault
|
|
Merced |
![]()
|
sărăntóc, -oácă, s.m. și f. (pop.; de obicei deprec.) 1. om foarte sărac. 2. cerșetor.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 02:56 |