O vrei virgina sau cu rulaj?
![]() ![]() ![]() |
O vrei virgina sau cu rulaj?
Muttley |
![]()
|
||
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|||
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Vrei sa vezi cum imi bag pla-n blogu' lui daca ma calca pa nervi? Pina una alta scrie clar la reglementu' DC "continutul mesajelor apartine autorilor si nu poate fii republicat decit cu acordul acestora". Pe mine nu m-a intrebat nimeni daca-s de acord.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Te-o pastuit si pe tine?
(ma rad, io-te: ![]() ![]() ![]() This post has been edited by Muttley: 14 Jun 2010, 17:15 |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Nujtu, nici nu m-am uitat, da' daca-mi vin dracii, o fac si p-asta.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
jaf |
![]()
|
![]() Membru din mijloc Group: Members Posts: 641 Joined: 25 May 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Il rulez sa moara Veta..
|
--------------------
trotineta
tri roti
2012 ful vidaut chiele "ati facut dacia de rasul lumii cu 'inventiile' voastre"
|
|
M.C. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.152 Joined: 24 January 04 From: Ploiesti ,din cind in cind. ![]() |
|
--------------------
Renault Megane
II Sedan Influence
1,6 16 V ,2005 Alfa Romeo 159 1,9 JTS, 2007 , Ford Mustang 2,3 Ecoboost, 2017
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
O femeie cenzurat... o laba pierduta.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojež
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
ionutctn |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 1.373 Joined: 20 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Virgina sau cu rulaj>? De parca asa se pune problema cand relatia se indreapta spre casatorie din ambele parti.
|
--------------------
Dacia
1310
1998 Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it. |
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Problema, intr-adevar, e gresit pusa. Corect era sa se fi intrebat daca femeia e sau nu om.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojež
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(×̯×)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Lasa ca sunt zone in mareata noastra tara unde barbatul e om si femeia e muiere, unde femeia e fć si vaca dānsa
![]() |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
Cosmin.nova |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 688 Joined: 20 April 09 From: Bucuresti ![]() |
pei te insori cu aia care tii mai mult la ea nu? adica si aia buna a fost virgina candva nu trebuie sa te iei dupa criteriul asta..cine stie..poate virgina o sa scrie kamasutra2 candva
![]() |
--------------------
Logan 1.6MPi 05'
/
Papuc 1.9D dropside 05'
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
|
--------------------
ZAZ
Zaporojež
|
|
Escape |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 219 Joined: 16 April 10 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Andy_ACS @ 14 Jun 2010, 17:05) Intrucat sunt adeptul egalitatii si echitatii, nu mi se pare corect un asa mod de a gandi, chiar daca el exista. Totusi cred in libertatea fiecaruia de a-si trai viata cum crede mai bine, insa ori e o persoana libertina, care apreciaza asta si la el si la altii, ori nu. Virginitatea la momentul casatoriei cred ca e o chestie demodata, insa mi s-ar parea normal sa se pretinda asta de la ambii soti sau de la niciunul. Acum o vreme se casatoreau oamenii la 17-18 ani si era oarecum mai usor de indeplinit criteriul asta, in societatea actuala in care fiecare trebuie sa faca studii, sa isi faca o cariera, un statut social si financiar, casatoria se petrece mai tarziu, poate cu peste 10 ani. Asa ca nu mai e normal sa pretinzi asa ceva. Bafta! ai dreptate andy.vremurile se schimba.conceptiile nu prea ![]() si daca tot vorbim de chestii demodate...cu zestrea cum ramane? ![]() |
--------------------
Dacia
1310 Li
2000
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
acum cati dintre voi care s-au insurat de curand, sau au in plan, s-au gandit/se gandesc daca are ceva zestre sau nu??
pentru mine criteriile astea de alegere: virginitatea si zestrea ma lasa rece. nu ma deranjeaza sa fie rulata (bine sa n-ai kilometraj de taximetru), si nici ca n-are vila, masina, etc. conteaza cum gandeste, comportamentul, infatisarea, cat de bine ne potrivim. This post has been edited by slider2: 14 Jun 2010, 18:47 |
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
numa ca alea de care zici tu deobicei nu se uita la tine
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
Escape |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 219 Joined: 16 April 10 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(slider2 @ 14 Jun 2010, 18:47) acum cati dintre voi care s-au insurat de curand, sau au in plan, s-au gandit/se gandesc daca are ceva zestre sau nu?? pentru mine criteriile astea de alegere: virginitatea si zestrea ma lasa rece. nu ma deranjeaza sa fie rulata (bine sa n-ai kilometraj de taximetru), si nici ca n-are vila, masina, etc. conteaza cum gandeste, comportamentul, infatisarea, cat de bine ne potrivim. stiu slider...dar foarte multi au ramas cu pretentiile astea,de pe vremea bunicului. oricum degeaba nu ai tu pretentii ca au ele.si nu sunt putine ![]() |
--------------------
Dacia
1310 Li
2000
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
asta asa este, s-a schimbat faza cu zestrea, acum trebuie sa avem noi...
@kog n-am inteles ce vrei sa spui... |
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
"tine" in general. Nu iti cunosc situatia dar sunt cam slabe sansele sa gasesti ceea ce cauti, adica sa te insori cu o fata d'asta, pentru ca au pretentii mari, chiar daca sunt relativ cuminti. Sunt destepte, stiu ceea ce sunt si ce vor si se vand scump/
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.012 Joined: 23 July 09 ![]() |
Sa fie linistita, si sa vrea sa realizeze ceva in viata. Asta ar fi femeia ideala in opinia mea, nu sa piarda timpul cu lucruri inutile... Sa stie ca viata trece si sa se focuseze pe lucrurile importante: COPII, FAMILIE si bani...
Nu conteaza cum arata, daca-i merge mintea poa` sa fie si urata... ca nici eu nu sunt exemplu de frumusete. Da sa fie om bun si cu scaun la cap. This post has been edited by Filip: 14 Jun 2010, 19:08 |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
QUOTE(slider2 @ 14 Jun 2010, 19:47) , si nici ca n-are vila, masina, etc. conteaza cum gandeste, comportamentul, infatisarea, cat de bine ne potrivim. Asa ziceam si eu la 19 ani cand dadusem peste una putred de bogata care ma iubea de murea. Lasa frate averea si mai stiu eu ce, io s-o iubesc, io sa ma inteleg cu ea, asta conteaza. Si culmea e ca era chiar draguta fata. E, am gasit ce mi-am dorit. D-alea sa le iubesc io tare, cum visam cand eram putoi prost. Si ce mi-a mai iesit dragostea si pe nas si pe cur... Cand ii dai cu piciorul uneia care te adora, dai peste una sau unele care o sa-ti manance viata si zilele. E lege. |
--------------------
ZAZ
Zaporojež
|
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.721 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
Filip, daca familia e inainte de bani...tu de ce l`ai injurat pe tatal tau la telefon ca l`a pocnit altul in spate si ti`a indoit masina?
concluzie: nu te`ai potrivi cu o asemenea fata pentru ca aveti caracter diferit ![]() |
--------------------
Ford
Focus
Titanium, 2.0 TDCI, 2013 You deserve what you tolerate!
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
QUOTE(Victoras2001 @ 14 Jun 2010, 20:16) Asa ziceam si eu la 19 ani cand dadusem peste una putred de bogata care ma iubea de murea. Lasa frate averea si mai stiu eu ce, io s-o iubesc, io sa ma inteleg cu ea, asta conteaza. Si culmea e ca era chiar draguta fata. E, am gasit ce mi-am dorit. D-alea sa le iubesc io tare, cum visam cand eram putoi prost. Si ce mi-a mai iesit dragostea si pe nas si pe cur... Cand ii dai cu piciorul uneia care te adora, dai peste una sau unele care o sa-ti manance viata si zilele. E lege. ![]() |
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.012 Joined: 23 July 09 ![]() |
Mai nu l-am injurat pe taica-meu, ca nu-s atat de nerusinat, am injurat ziua si clipa cand am hotarat sa-i dau masina pe mana, + alte lucruri. Adica m-am racorit, nu m-am mai cenzurat, repet, pentru ca mi-a zis ca nu i-a luat numarul celui care mi-a lovit masina, si am zis ca raman cu paguba fara absoult nimic, si nu-mi venea sa cred... ziceam: " cum... cenzurat... cenzurat... cenzurat de situatie sa nu ii iei nr. lu` ala? " Da nu mi-am injurat tatal, ca doar nu sunt delicvent, am vorbit ca la usa cortului, in plina strada, la telefon. Atat.
ON TOPIC: Domnule Victor, ambele variante sun corecte, fiecare in masura potrivita. Daca din instinct suntem atrasi de femei frumoase (si frumusetea asta e relativa), de fapt cautam mai mult sau mai putin constient repere care indica faptul ca femeia este sanatoasa si capabila sa aduca pe lume si sa ingrijeasca copii sanatosi (de exemplu multi sunt atrasi de femeile cu forme, decat de o femeie slaba ca scandura - gen top model), pentru ca femeia aia e mai "sanatoasa" si poate duce o sarcina mai usor... De asemenea IN PREZENT a devenit valabila si treaba cu "femeia luata dupa zestre", deoarece cum e si normal, o femeie bogata sporeste sansele de a creste copii mai usor, fara a te chinui prea mult (copii nu risca sa traiasca prost hraniti, prost imbracati), desi la prima vedere pare egoist sa gandesti asa.... Evident, si barbatul trebuie sa aiba o situatie materiala cel putin la fel ca femeia, motiv pentru care nici nu m-as gandi la familie pana nu ajung si eu la o stabilitate financiara, ca acum sunt prins in vartejul soartei, poate ma scufund, insa poate ma ridic la suprafata si reusesc sa ma mentin... nu se stie. Decat sa am copii care sa treaca prin ce-am trecut eu, mai bine fara copii. This post has been edited by Filip: 14 Jun 2010, 19:34 |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
vali2 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 117 Joined: 1 March 06 From: Iasi ![]() |
era o vorba:
pentru o cana de lapte nu trebuie sa iei toata vaca eu zic ca, concubinajul e cea mai buna forma de convietuire sau serios daca chiar vrei sa te insori, sa-ti alegi de nevasta femeia, care daca ar fi barbat ti l-ai alege de prieten |
--------------------
Nissan
Qashqai 1.3 DIG-T 140 cp - Tekna+P2-magnetic red
2019 "Exista o lume mai buna........ dar este foarte scumpa."
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Marty @ 14 Jun 2010, 18:13) Vrei sa vezi cum imi bag pla-n blogu' lui daca ma calca pa nervi? Pina una alta scrie clar la reglementu' DC "continutul mesajelor apartine autorilor si nu poate fii republicat decit cu acordul acestora". Pe mine nu m-a intrebat nimeni daca-s de acord. Curv si vedet!QUOTE(Victoras2001 @ 14 Jun 2010, 20:16) Asa ziceam si eu la 19 ani cand dadusem peste una putred de bogata care ma iubea de murea. Lasa frate averea si mai stiu eu ce, io s-o iubesc, io sa ma inteleg cu ea, asta conteaza. Si culmea e ca era chiar draguta fata. E, am gasit ce mi-am dorit. D-alea sa le iubesc io tare, cum visam cand eram putoi prost. Si ce mi-a mai iesit dragostea si pe nas si pe cur... Pai intre timp ti-a cazut paru si pvla, d-aia nu te mai adora niciuna...Cand ii dai cu piciorul uneia care te adora, dai peste una sau unele care o sa-ti manance viata si zilele. E lege. |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.721 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(vali2 @ 14 Jun 2010, 20:26) era o vorba: pentru o cana de lapte nu trebuie sa iei toata vaca eu zic ca, concubinajul e cea mai buna forma de convietuire sau serios daca chiar vrei sa te insori, sa-ti alegi de nevasta femeia, care daca ar fi barbat ti l-ai alege de prieten that`s soooo sick!!! ![]() adica daca un prieten de`al tau ar fi femeie l`ai lua de nevasta? ![]() |
--------------------
Ford
Focus
Titanium, 2.0 TDCI, 2013 You deserve what you tolerate!
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Ba nu mi-a cazut decat parul. Si nici ala tot. despre partea a doua, nu mi-a cazut deloc. Numai ca n-o mai vad de burta.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojež
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 02:11 |