O vrei virgina sau cu rulaj?
![]() ![]() ![]() |
O vrei virgina sau cu rulaj?
Alydor |
![]()
|
||
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
|
||
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|||
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
QUOTE eisnstein1984 spunea... Eu ma pastrez virgin pentru Argon, deabia astept sa ma dezvirgineze in limuzina lui. 14 iunie 2010, 19:53 da-va dracu' de defecti ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supãrat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(einstein1984 @ 15 Jun 2010, 15:18) ady, poate am eu multi fani, dar esti de departe cel mai lipsit de imaginatie dintre ei. Pana si argon te face De cand ai fost suficient de prost pe piua si ti-ai lasat username-ul la dispozitia mea eu te-am cam lasat in pace, in "genialitatea" ta. Exista cineva care sa nu te fi facut pe tine? Tu pana si singur te-ai facut, si nu doar o data. |
--------------------
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Pai in asta consta genialitatea lui. Nu e nimeni in stare sa-l faca mai rau decat se face el insusi.
Totusi eu ii apreciez consecventa cu care se baga-n topicuri de caterinca, cu toate ca in momentul in care e vazut uita lumea de subiect si-l ia la tarbaca. |
--------------------
ZAZ
Zaporojeş
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Am gasit un banc care i se potriveste janynei:
Un tip se duce in padure sa vaneze ursi. Vede ursul brun, duce pusca la ochi, trage si il omoara. In acelasi timp, simte o bataie pe umar, se intoarce si vede ursul negru, care ii spune: - Omule, ai doua optiuni, ori ti-o trag, ori te scarman pana la moarte. Asta-i pedeapsa pentru uciderea unui urs. Omul alege prima varianta. Dupa sase luni de durere, se intoarce in padure sa se razbune. Vede ursul negru, pune pusca la ochi si trage, omorandu-l. In acelasi timp, simte o bataie pe umar, se intoarce si il vede pe ursul Grizzly. Acesta ii spune: - Omule, ai doua optiuni, ori ti-o trag, ori te scarman pana la moarte. Asta-i pedeapsa pentru uciderea unui urs. Tipul alege prima optiune si indura cu vitejie. Dupa un an de durere se intoarce din nou in padure, cu gandul de a se razbuna. Vede ursul Grizzly, pune pusca la ochi, trage si il omoara. Din nou, simte o bataie pe umar si se intoarce. In fata sa era ursul polar, care ii zice: - Bre, eu nu cred ca tu vii in padure doar ca sa vanezi. |
--------------------
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
nalodaniel |
![]()
|
![]() a3a oara scriu corect Group: Members Posts: 361 Joined: 24 March 08 From: suceava ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
dacia
1310
1986
- -- -- ---
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Io-l stiam ca ultimul urs ii zice "ba, tu ori esti prost, ori iti place sa te fti in kur"
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu stiam varianta cu iti place sa alupigus...
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
|
--------------------
.
.
.
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.622 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Vad ca a fost bun contul. Vezi bai Marty ca faci treaba si cu 10 lei?
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Lasa-l, ma, ca si asa a trebuit sa-i cheme p-aia de la Provident. Pentru 20 de lei trebuia sa ia imprumut pe 30 de ani de la banca.
This post has been edited by Marty: 16 Jun 2010, 10:11 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() ![]() ![]() |
--------------------
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
M-a rugat un prieten spaniol, Iker, sa va supun atentiei o problema. A vazut omul ce dezbateri serioase purtam aici si ce pareri pertinente avem si mi-a cerut ajutorul.
Vrea sa-si ia alta masina. E frumoasa de nu e voie. Problema ar fi rulajul. E ca la TIR, ca sa nu mai spun cati au condus-o. Ce ziceti, merita? Iata si poza cu masina. sara_carbonero.jpg ( Size: 45.84k ) Number of downloads: 414 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeş
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Daca te vad baietii cu asta or sa moara de invidie, nu o sa te arate cu degetu'... am patit-o si eu
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: Bucureºti ![]() |
Ce frunte mare are ... parca-i panou publicitar
![]() ![]() Primeste discount pt defectul asta ? ![]() This post has been edited by cosmin_2300: 16 Jun 2010, 12:15 |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
e najpa
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
Victoras2001 |
![]()
|
Te-ai obisnuit tu cu poza Catalinei Toma din Playboy.
Cosmine, ia pune o poza cu prietena ta, sa ne amutesti pe toti. ![]() This post has been edited by Victoras2001: 16 Jun 2010, 12:19 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeş
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: Bucureºti ![]() |
Pune tu poze cu prietena ta daca vrei ... eu nu pun nimic
![]() Si desi postul cu fruntea era o gluma ... fata chiar nu mi se pare un etalon de frumusete ![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
QUOTE(cosmin_2300 @ 16 Jun 2010, 13:20) Eram tentat sa pun o poza cu Guru, da dupa ce-am vazut-o p-asta o sa-i dau papucii. Intrebarea era daca merita luata la rulajul ala, nu daca e etalon de frumusete. Oricum sunt convins ca daca s-ar aseza la masa ta nici nu te-ai holba o ora la ea uitand de supa. ![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeş
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Ce ma, e bolnav de-i dai supa?
Macar o ciorba de vacuta, nu mai zic de burta... |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Pai dupa ce se stramba la poza aia tu ce crezi?
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeş
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Are segmentarea facuta sau nu scapa ulei?
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Lasa frate. Si daca scapa ulei, ce? Te uiti in ochii ei si scapi si tu.
E plina tara de strambe care mai pierd si compresia, da nu se mai plange nimeni de ele. Da asta de-am pus-o eu aici e urata, da-o dracu' de stramba paraplegica. |
--------------------
ZAZ
Zaporojeş
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
A suferit accidente? Reparatiile s-au facut in service autorizat?
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
zii bre so ia ca stie meserie,sinu trebuie dusala service mereu cand se strica
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 10:27 |