Audienta la Udriste, pentru permis suspendat
![]() ![]() ![]() |
Audienta la Udriste, pentru permis suspendat
gigele |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 30 April 05 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
1310
- b
|
|||
draku |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 293 Joined: 3 November 04 From: Bucuresti ![]() |
pai, din moment ce mergi in audienta la seful politiei rutiere, lui trebuie sa i-o adresezi, nu?
daca nu stii sa faci o cerere, intreaba si tu pe cineva mai experimentat, sunt cateva elemente pe care trebuie sa le contina, altfel s-ar putea sa faca mofturi (sunt totusi militieni...) acum, ce scrii in ea....tu trebuie sa stii oricum, e important sa reiasa ca ai neaparata nevoie de masina (la serviciu, etc.) succes PS incearca sa obtii mai multe informatii de la biroul respectiv de la Udriste |
--------------------
ex Dacia Nova
Barkas B1000
1989
- Barkas Io stiu ca sunt prost, da' cand ma uit in jurul meu prind curaj...
|
|
pibogdan |
![]() ![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 30 August 05 ![]() |
Incepand din luna de gratie februarie, anul 2006, legislatia nu mai permite reducerea sanctiuni de la 90 la 30 de zile (cel putin pentru viteza). Un prieten de-al meu a patit-o (atentie daca ajungeti cumva in judetul Gorj, ca baieti scot mufa de la radar si va prind chiar daca aveti detector), si in ciuda faptului ca avea "pilele" necesare a ramas cu suspendarea initiala.
|
--------------------
Dacia
Logan
- B-46-RBA
|
|
DigitalScribe |
![]()
|
![]() Scribul Digital Group: Members Posts: 1.249 Joined: 5 October 04 From: Iasi ![]() |
Mai recent in Iasi nu iti reduce suspendarea nici pentru neacordare de prioritate.
|
--------------------
Renault Espace V
Renault Zoe
D-Max 2022
- n/a
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 04:34 |