Zone de poluare redusa Germania
![]() ![]() ![]() |
Zone de poluare redusa Germania
os |
![]()
|
||
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
Attached File(s) ![]() |
||
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|||
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
namidee |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 418 Joined: 19 September 08 From: Frankfurt ![]() |
@argon: masina aia mai veche cu bulina verde e posibil sa aiba un catalizator mai nou. In mod normal o masina atat de veche banuiesc ca se incadreaza la bulina rosie. Cand mi-am luat bulina mi-au cerut sa le arat in talon emisiile de CO2, deci dupa asta se iau in a stabili ce bulina primesti.
|
--------------------
Dacia
Sandero
1.4 MPI 2008
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Emisiile de CO2 nu prea au legatura cu norma de poluare, ci cu consumul de carburant, atata timp cat se arde un carburant rezulta CO2, norma de poluare e cu alti agenti poluatori care se 'prelucreaza' in catalizator mai mult sau mai putin eficient.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
namidee |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 418 Joined: 19 September 08 From: Frankfurt ![]() |
Banuiesc ca in catalizator ramane si CO2, de aia sunt masini mari cu bulina verde (E-Klasse de ex). De fapt, pe site-ul ala postat de mine scrie ca masinile Diesel Euro 3 cu filtru de particule au bulina verde, alea fara filtru au bulina galbena.
|
--------------------
Dacia
Sandero
1.4 MPI 2008
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
Inca o data: la "buline" e vorba de emisia de _particule_. CO2 e gaz.
|
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
raswanp |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 7 September 12 ![]() |
![]() |
--------------------
dacia
1300
1975
|
|
namidee |
![]()
|
Avand in vedere ca se elibereaza pe baza talonului masinii, online nu se pot cumpara in niciun caz.Probabil intri in prima localitate mai serioasa din Germania si cumperi acolo.
|
--------------------
Dacia
Sandero
1.4 MPI 2008
|
|
raswanp |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 7 September 12 ![]() |
se trimite copie dupa talon se analizeaza datele masinii si in functie de motorul si data fabricatie se si incadreaza bulina verde, galbena sau rosie
cine are brieful original de germania, informatia se obtine mai rapid chiar si singuri fara alte interventii |
--------------------
dacia
1300
1975
|
|
serban24 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 586 Joined: 30 September 09 From: BUCURESTI ![]() |
si ti ai facut cont sa ajuti lumea, nicidecum sa ti faci tu reclama...
|
--------------------
toyota
yaris
2008
|
|
Gaby |
![]()
|
![]() neica nimeni Group: Members Posts: 125 Joined: 24 May 02 From: Bucuresti ![]() |
Eu am luat de aici: http://www.tolltickets.com/
Le-am trimis copia talonului si am primit UWP la cutia postala in cateva zile. |
--------------------
Toyota Avensis
2,0 D4D
2007 "Everything in life is location... "
(Mel Brooks) |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd July 2025 - 11:18 |