probleme frana
![]() ![]() ![]() |
probleme frana
fullhouse |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 771 Joined: 13 June 07 From: Satu Mare ![]() |
|
||
--------------------
dacia
1310 Li
2000
|
|||
dacia_slk |
![]()
|
![]() If I'm not back in five minutes... wait longer! Group: Members Posts: 544 Joined: 13 November 09 From: Milky Way ![]() |
Ce e aia ICP?
|
--------------------
Dacia
SLK
55 AMG That's why I told you "touch nothing"... But you're a bunch of cowboys...
"Consilio et animis." |
|
fullhouse |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 771 Joined: 13 June 07 From: Satu Mare ![]() |
intrerupator central de presiune sau asa ceva
|
--------------------
dacia
1310 Li
2000
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
icp e sonda de la pompele de frana cu 4 conducte. Arata daca intra circuitul de franare in avarie (adica toata presiunea de franare e trimisa spre rotile fata).
Din moment ce sunt pierderi de loichid ai o problema. Incearca sa strangi acea sonta c cheie de 22 parca. Daca nu functioneaza o desfaci si verifici garnitura, filetul sau filetul pompei. This post has been edited by kog: 15 Jun 2010, 10:47 |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
dacia_slk |
![]()
|
![]() If I'm not back in five minutes... wait longer! Group: Members Posts: 544 Joined: 13 November 09 From: Milky Way ![]() |
Ai pompa cu 3 sau 4 conducte?
This post has been edited by dacia_slk: 15 Jun 2010, 10:46 |
--------------------
Dacia
SLK
55 AMG That's why I told you "touch nothing"... But you're a bunch of cowboys...
"Consilio et animis." |
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
ICP au doar pompele cu 4 conducte
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
dacia_slk |
![]()
|
Si eu am inceput revizia generala la frane de ieri, am pompa cu 3 conducte... dar sa revenim la problema ta - daca pierzi lichid e grav, grav, grav. Repara pierderea lichidului, aeriseste si vezi cum iti tine apoi. Si baga numai lichid de calitate iti recomand TRW dot4. In nici un caz sa nu bagi lichiduri de prin statiile peco gen lukoil, petrom, chiar daca scrie pe ele dot4.
|
--------------------
Dacia
SLK
"Consilio et animis." |
|
Club12TRS |
![]()
|
![]() Coupe Maniac Group: Members Posts: 300 Joined: 14 February 09 From: Bucuresti ![]() |
Daca pierde pe la ICP, alta pompa. Si dacia 1310 merge cu DOT3, nu DOT4.
This post has been edited by Club12TRS: 15 Jun 2010, 11:09 |
--------------------
Alfa 145T.Spark /
Citroen Saxo /
Fiat Punto2B / Ex Oltcit 12TRS
- B xx xxx
|
|
fullhouse |
![]()
|
Ma gandesc ca nu-i a buna sa curga lichid de frana:P . Sigur e ceva din pompa de frana, pentru ca atunci cand scoti acea sonda si faci cateva pedale puternice n-ar trebui sa scape deloc lichid, pe cand mie imi curge cu sonda montata. De strans e stransa bine, filetul nu scapa. Daca se poate sa-mi trimiteti o schema cu pompa de frana, am desfacut doar varianta simplu circuit. As vrea sa o rezolv fara nici un mecanic, nu ma arunca banii din casa chiar deloc.
15 Jun 2010, 11:18: chiar sa trebuiasca schimbata pompa de frana pentru o problema de acest gen? Nu se poate remedia nicicum, gen schimb garnituri? This post has been edited by fullhouse: 15 Jun 2010, 11:18 |
--------------------
dacia
1310 Li
2000
|
|
bozzo |
![]()
|
![]() Membru amarat...cu statie CB Group: Members Posts: 554 Joined: 17 April 09 From: Bucuresti ![]() |
Daca dai sonda de ICP jos, nu trebuie sa curga lichid.
Dacia merge si cu DOT4, scrie pe capacul vasului cu lichid de frana. Nu cumpara lichid de frana de 3 lei pentru ca o sa iti strice garniturile de frana. In cazul in care vrei sa schimbi garniturile pompei centrale de frana trebuie sa si gasesti unele bune, nu de Asam sau alte SRL-uri pentru ca o sa muncesti de-ti vine rau si o sa tina putin timp. Ar fi de preferat sa cumperi o poampa noua, de autonova. Ia legatura cu userul "ydaniel" poate te ajuta el cu garniturile. Bafta. 15 Jun 2010, 11:29: http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...pompa+frana+ICP Poate te ajuta topicul asta. Bafta. This post has been edited by bozzo: 15 Jun 2010, 11:29 |
--------------------
Renault Symbol
1.4
2007
- B-XX-HAM Intek M-760 + Sirio ML 145 Wouxun KG-UVD1P
Dacia - aventura continua...in fiecare zi!!! [B]YO3IIX 233-SP-45[/B] |
|
ghitza |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.806 Joined: 23 April 08 From: ARAD ![]() |
pai schimba numai garniturile oring de la circuitul bypass si nu ar mai trebui sa curga ,pentru asta desfaci imbusul di capul pompei si scoti afara pistonasele si vezi in ce stare sunt oringurile poza asta o am deocamdata la indemana
Attached thumbnail(s) K09.jpg ( Size: 164.9k ) Number of downloads: 132 |
--------------------
Dacia/BMW 316i an 99
1310 li
2003 Berlina
- Ar-07-GIB/BG
|
|
fullhouse |
![]()
|
din ce cauza am solicitat o schema: mi s-a umblat la pompa de frana anul trecut si mi-e teama ca n-au montat bine pistonasul ala de bypass, la asta ma gandeam si eu. Vroiam un desen sau o poza sa-mi dau seama exact cum se monteaza
|
--------------------
dacia
1310 Li
2000
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 19:31 |