iarna, sandero si iarna
![]() ![]() ![]() |
iarna, sandero si iarna
valimircea |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 23 October 11 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
sandero
2011
- VN 90 MVN
|
|||
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.627 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
are sigur.
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(valimircea @ 27 Nov 2011, 10:38) Astepti primele temperaturi negative mai rasarite si te uiti la lichidul de racire. Daca ti-a inghetat si ti-a crapat blocul motor, e semn ca n-ai avut antigel in instalatie. |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
PaulT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.294 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Cand zici ca le-ai vazut pe toate... apare un topic de genul asta...
|
--------------------
Dacia/Mitsubishi
Logan 1.6 mpi/Berlina 1300/Lancer Clasic
2006 Laureate/1973/2008
- B-00-xxx
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Logic ca are. Ar trebui sa fie verde precum glaceolul. Sunt aia de la fabrica niste chitrosi, dar nici chiar asa de rau incat sa bage apa de la robinet sau distilata. Daca nu ar avea antigel si-ar pierde garantia. Plus de asta, tu ai luat masina acum, deci a stat in curtea dealerului unde a prins destule nopti sub zero grade. Daca nu avea antigel, crapa de mult pompa de apa sau motorul, sau ambele.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
nusadann |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 4 February 07 ![]() |
Si eu am Sandero ( 6 luni , 8000 km. ) .
Am pus aceasta intrebare la service ( Autoeuropa Timisoara) si au confirmat ca are antigel din fabrica. |
--------------------
Sandero
1,6 MPI
2011
|
|
Victorine |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.001 Joined: 20 April 05 From: Timișoara ![]() |
Si dupa ce-ai plecat din reprezentanta sau ai inchis telefonul au ras aia de s-au cracanat. Uite din cauza unor astfel de utilizatori s-au invatat mecanicii prin service sa ne zica sa schimbam placutele de frana la prima revizie...
|
--------------------
Toyota
Auris Touring Sports HSD
2014
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
nusadann |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 4 February 07 ![]() |
Stilul vostru , de baieti destepti , devine tot mai raspandit in Romania.
Afla ca pe cei de la Autoeuropa îi cunosc bine de mai multi ani. Atunci cand mi-am achizitionat masina am avut un dialog consistent cu ei pe marginea Sandero. Numai bine. |
--------------------
Sandero
1,6 MPI
2011
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
nusadann, ce firme de masini stii tu sa vanda masini fara antigel in instalatie?
Ca banuiesc ca intrebarea a avut la baza niste informatii, ca altfel nu cred ca ai fi fost ingrijorat, ca doar iti vindeau o masina care trebuia sa mearga 2 ani de zile (garantia) fara probleme, deci inclusiv iarna. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
roland |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.704 Joined: 18 November 04 ![]() |
As mai puncta din manualul de intretinere. Daca bine imi aduc aminte, in al meu (2006) zice ca trebuie schimbat lichidul de racire la 4 ani sau 90,000 km, parca. Unde ai citit tu ca ar trebui sa iti faci probleme iarna despre acest aspect? Daca era cazul, LOGIC, scria in manual.
|
--------------------
.
.
.
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.543 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(klaus @ 28 Nov 2011, 21:04) nusadann Cam putine prospaturi in ultimul timp pe forum. ![]() |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
LuluMOB |
![]()
|
![]() Membru cu pedale. Group: Members Posts: 1.136 Joined: 28 October 05 From: Iași ![]() |
Poate a avut Oltcit.
Topicul e genial! |
--------------------
Dacia
Logan
ABS+ AC 1.4MPI 06/2007
|
|
iulian'71 |
![]()
|
![]() membru uneori batut in cap Group: Members Posts: 895 Joined: 18 April 10 ![]() |
Off topic. Un fost coleg schimba antigelul la Oltcit toamna si primavara. Asa stia nevasta-sa.
![]() |
--------------------
Renault
Megane sedan/ Kadjar
Expr. 1.5dci85cp.2009/Business 2018 1.5dci 110cp
- GL-07-*** Mersul pe jos face piciorul...peste 45.
Grabeste-te incet. |
|
GABONE77 |
![]()
|
![]() el jefe Group: Members Posts: 856 Joined: 9 August 04 From: Bucuresti ![]() |
sa il puna cineva in legatura cu baiatul cu oltcitul cu cilindrii conici
![]() |
--------------------
Dacia
Sandero
2009 1.6 MPI Laureate
- TPG cine e bun e bun si cand e rau
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 15:30 |