Probleme franare Logan, Se aud pistonasele de la etriere cum bat in placute
![]() ![]() ![]() |
Probleme franare Logan, Se aud pistonasele de la etriere cum bat in placute
Bote_Alex |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 10 June 10 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2010 Laureate
|
|||
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
Danny_bb |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 605 Joined: 17 February 07 From: Brasov/Slobozia ![]() |
Nu bate niciun pistonas... Se aud electrovalvele din pompa de ABS.
Totusi, nu inteleg cum in 50 km deja a devenit deranjat sunetul ABS-ului. Franezi in asa maniera incat intervine mereu ABS-ul ? Sau, ma rog, poate ai facut 50 de km de proba speciala. This post has been edited by Danny_bb: 19 Jun 2010, 11:49 |
--------------------
Dacia
Break 1.6TD
1988, Logan 1.5 dci 2006
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(Bote_Alex @ 19 Jun 2010, 11:33) Sal...am si eu un Ambience ... Bn e Laureate ...da e greu cu atatea modele:D Esti sigur ca ii dacie ...? |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
Bote_Alex |
![]()
|
QUOTE(Danny_bb @ 19 Jun 2010, 11:05) Nu bate niciun pistonas... Se aud electrovalvele din pompa de ABS. Totusi, nu inteleg cum in 50 km deja a devenit deranjat sunetul ABS-ului. Franezi in asa maniera incat intervine mereu ABS-ul ? Sau, ma rog, poate ai facut 50 de km de proba speciala. E vorba ca nu am mai condus logan cu facelift , implicit abs si am observat problema la o franare mai puternica...dooohhh This post has been edited by klaus: 19 Jun 2010, 19:18 |
--------------------
Dacia
Logan
2010 Laureate
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Poate trebuia sa mai mergi cu niste masini cu ABS.
Ma abtin sa folosesc si eu sintagma dooohhh. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
dr_mKe |
![]()
|
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.222 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
Nu tin franele stock 50 km de proba speciala, le ajung 5 km ca sa cedeze aproape complet
![]() |
--------------------
RENAULT
LAGUNA COUPÉ GT 4CONTROL & DACIA DUSTER 1.3 tCE
2010 / 2022
|
|
Bote_Alex |
![]()
|
Klaus daca tot esti asa mare sofer tin sa iti zic ca nu am condus o masina atat de rudimentara ca loganul..asta sa mai aiba si abs...la masinile straine...gen VW , BMW , OPEL si multe altele simti in pedala socurile acelea...nu le auzi ca un sunet de undeva de sub masina...
|
--------------------
Dacia
Logan
2010 Laureate
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Exista ABS-uri si ABS-uri, unele mai noi, altele mai vechi.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Bote_Alex |
![]()
|
Ai dreptate Klaus...de aceea am vrut sfatul vostru pentru ca suntei mai vechi in ale "Loganurilor"
|
--------------------
Dacia
Logan
2010 Laureate
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 12:09 |