pacaleala Black Line
![]() ![]() ![]() |
pacaleala Black Line
tzepesch |
![]()
|
||
![]() Japan Jupan Group: Members Posts: 2.403 Joined: 22 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
DELTA GALIDI Station Wagon
1982 - 1310 - 4VIT.
- B-xx-xxx De ce caraie cioara in zbor? ... Schimba vitezele
Toyota Auris 2L D-4D Luna Plus + |
|||
Lord Hades |
![]()
|
![]() Memento Mori Group: Members Posts: 1.640 Joined: 28 July 07 From: Brasov ![]() |
cu OPC si alte balarii de genul asta NU merge. Stimate coforumist, imi pare rau pt ce ai patit, dar din pacate in tara asta mori cu dreptatea in mana.
Singurul mod in care iti poti face dreptate este o plangere in instanta. Dar, si aici, o sa suferi multa vreme pana cand o sa ai sau nu castig de cauza. Am avut anul trecut o frumoasa problema cu dacia, si opc mi-a spus clar ca, cei de la dacia refuza reparatia pe garantie, si opc nu poate face nimic, inafara de o amenda. Oricum le-am promis celor de la dacia ca nu voi mai cumpara niciodata o masina DACIA noua, sa le stea in gat garantia si restul. Sper sa iti rezolvi treaba intr-un fel sau altul. La astia de ce nu exista optiunea: nu esti multumit de produs, nu il ridici, sa iti faca stornare. Eu am ajuns acasa cu LCD-TV si am vazut ca e busit display. Inapoi frumos, stornare si gata. Ia sa faca dacia la fel, sa vezi atunci respect fata de clienti! |
--------------------
OOOO
A3
2010 / Vorsprung Durch Technik
- BV03:-) "Death smiles at us all. All a man can do is smile back."
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
si unde ai vazut tu in romania sau inafara sa faca un producator stornare pentru problema x?
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
Lord Hades |
![]()
|
![]() Memento Mori Group: Members Posts: 1.640 Joined: 28 July 07 From: Brasov ![]() |
aphophis nu prea inteleg la ce te referi, pot doar sa banuiesc. Sper ca raspund la subiect:
Subsemnatul a achizitionat acum vreo luna, un TV LCD de la Domo. Am probat in magazin, a parut OK. Acasa, mai la intuneric constat ca LCD e stricat, il bag inapoi in cutie si ma prezint la magazin. Le zic: e bulit, imi vreau banii inapoi. Zis si facut, fara alte comentarii. As avea si alte exemple din germania, dar acolo e civilizatie si respect fata de client, nu maimutareala de la noi. Sper ca am fost suficient de explicit. |
--------------------
OOOO
A3
2010 / Vorsprung Durch Technik
- BV03:-) "Death smiles at us all. All a man can do is smile back."
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
eu ma refeream la masini
![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 01:38 |