proiectoare ceata pe DSN Confort
![]() ![]() ![]() |
proiectoare ceata pe DSN Confort
c#c |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 27 May 02 From: Tr.Severin ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
LucescuC |
![]()
|
![]() Calaret Group: Members Posts: 1.300 Joined: 1 August 03 From: Iasi ![]() |
Sigur nu exista.Mi-am montat eu si a trebuit sa trag cabluri.
|
--------------------
Renault , Honda
Clio symbol 1.5 dci, Transalp 600 V
2003, 1998
- GL-05-XLN, IS-80-LCG Ganditi-va de doua ori inainte de a rani pe cei apropiati!
|
|
mariuscha |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 8 August 04 From: Iasi ![]() |
Eu am respectivele proiectoare ceata insa sunt crapate si relipite! As vrea sa le schimb! Se pot schimba numai fetele sau trebuiesc schimbate cu totul? Un pret informativ?
|
--------------------
DSN
Clima
|
|
shadowc |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 29 Joined: 3 October 04 ![]() |
BTW,la ce pret sunt 2 proiectoare? Si cum se monteaza,daca ati montat careva,sau cat costa montatul?
|
--------------------
dacia
supernova
- BH-82-SHD
|
|
Robert SLZ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 218 Joined: 25 May 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Volkswagen
Passat
2001
- B-XX-YYY
|
|
neamih |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 31 May 04 ![]() |
proiectoarele de DSN sunt mai scumpe. pe la vreo 600.000
eu am incercat sa schimb doar geamul la ele, dar in timp s-a aburit. sfatul meu este sa pui de nova, caci poti schimba geamul daca se sparge. cel de nova e in jur de 450.000 |
-------------------- astept Logan-ul pe motorina
|
|
bogdan.dumitru |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 29 Joined: 1 November 04 From: Ploiesti ![]() |
Am si eu o intrebare: cum este butonul de proiectoare de DSN din fabrica ? cu revenire sau de-ala ca la dezaburire ? Ca sa stiu ce sa cumpar ...
Merci mult de ajutor ! |
--------------------
DSN Confort 2003,
Renault Megane Sedan Privilege 1,5 dCI 85cp
Dec.2007
- PH-77-BDU Bogdan (Ploiesti)
|
|
Apostol Bogdan |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 102 Joined: 30 June 04 From: cluj-napoca ![]() |
nu butonul nu e cu revenire, e ca la avarii sau la dezburire luneta pentru varianta "confort"
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate Plus
Gri comette/2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 01:43 |