Romani jefuiti in Bulgaria, 3 secunde in cap
![]() ![]() ![]() ![]() |
Romani jefuiti in Bulgaria, 3 secunde in cap
Fratzica |
![]()
|
||
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
|
||
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|||
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
"Let's make a turn in the parking, after that we call the Police"
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.360 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Deseara plec
![]() |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
ma intreb ce au furat bulgarii aia. Sincer nu cred ca valoarea prazii depaseste valoarea benzinei consumate la plecarea aia. Cred ca de-aia s-au si intors cei cu loganu. "Ninele, intoarce-te, au luat doar geanta cu scutecele lu` asta mica".
|
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Tare ma intreb eu cat de Bulgaria e zona aia. Cate Dacii 1300 rosii sunt pe acolo? Eu nu prea am vazut.....Am asa o vaga impresia ca treaba s-a intamplat in Rromanica
This post has been edited by driverx: 27 Aug 2010, 14:24 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
PaulT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.294 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Eu ma intreb cum de nu i-au vazut pe aia ce vor sa faca... erau practic langa portiera lor... Pe bune, ce faci cand vezi o masina trasa langa portiera ta si unu care se tot tavaleste pe jos si tinteste geamul din spate... In mod normal in secunda 2 Loganul trebuia sa se miste de acolo.. Eu cel putin sunt mereu atent cand iau o pauza, indiferent de tara in care sunt. Daca mai trage si unul lipit de masina...
L.E. Drivere inclin sa iti dau dreptate... Cred ca e in Rromanica noastra cea de toate zilele... This post has been edited by PaulT: 27 Aug 2010, 14:29 |
--------------------
Dacia/Mitsubishi
Logan 1.6 mpi/Berlina 1300/Lancer Clasic
2006 Laureate/1973/2008
- B-00-xxx
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Si cu oamenii in masina, de fapt daca nu erau in masina o luau cu totul...
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th June 2025 - 00:09 |