Bacalaureat 2010
![]() ![]() ![]() |
Bacalaureat 2010
Cioby92 |
![]()
|
||
![]() Membru fara semnalmente Group: Members Posts: 402 Joined: 22 December 09 From: Brasov ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1300/1976
cu elemente de 1310
- BV 01 EMP Dacia Logan 1.4 MPI Laureate GPL 2008 B 12 ZVK
I'll Make You an Offer You Can't Refuse |
|||
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
tu scrii mult prea corect în limba romana, e normal sa n-ai emotii.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Doar virgulitele par sa ramana o eterna problema....
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
QUOTE(Cioby92 @ 6 Jun 2011, 20:38) Acum cateva zile citeam ca o sa monteze camere video in fiecare sala de examen... de unde, cel putin la noi la scoala... nu era montata nicio camera de supraveghere in salile de examen. Poate la probele scrise, ne pregatesc vreo surpriza... oricum nu sunt adeptul copierii, deci nu prea ma intereseaza ![]() Daca ati dat celebrul "protocol" nu ai de ce sa iti faci probleme. Noi, anu trecut am dat 500 de lei de caciula pentru "protocol". Va vor veni subiecte rezolvate in sala, la porbele scrise. Evident... vor fi de nota 5... dar na... ![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
Cioby92 |
![]()
|
![]() Membru fara semnalmente Group: Members Posts: 402 Joined: 22 December 09 From: Brasov ![]() |
Deci recunosc, virgulele sunt o enigma pentru mine
![]() Iulikk, din pacate la noi nici nu au pomenit de asa ceva. ![]() This post has been edited by Cioby92: 6 Jun 2011, 20:29 |
--------------------
Dacia
1300/1976
cu elemente de 1310
- BV 01 EMP Dacia Logan 1.4 MPI Laureate GPL 2008 B 12 ZVK
I'll Make You an Offer You Can't Refuse |
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Nu te agita. Oricum ceea ce ai invatat in liceu este egal cu 0. Cand intri in facultate nu stii de unde sa incepi
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
De obicei se incepe cu un job care-ti permite sa mergi de doua ori pe luna la un club. In club nu te primeste cu carti.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
G I M |
![]()
|
![]() Membru cu indemanare Group: Members Posts: 2.191 Joined: 26 April 08 From: Brasov ![]() |
|
--------------------
Una
d'aia
cu 5 roti Fii atent la volan! Cineva drag te asteapta acasa!
|
|
Markos |
![]()
|
pentru 10 trebe 1000 de caciula.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
QUOTE(Iulikk @ 6 Jun 2011, 20:22) Daca ati dat celebrul "protocol" nu ai de ce sa iti faci probleme. Noi, anu trecut am dat 500 de lei de caciula pentru "protocol". Va vor veni subiecte rezolvate in sala, la porbele scrise. Evident... vor fi de nota 5... dar na... ![]() Le-as fi dat eu altceva pentru protocol ![]() |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Tocilarilor! Sinteti in stare sa si invatati, numai sa nu dati bani!
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Nu stiu cum era mai demult, dar cand am dat eu (si chiar si acum) bacul era super, super simplu !
This post has been edited by Shush: 6 Jun 2011, 20:56 |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
Markos |
![]()
|
erai robotzel?
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
corbex |
![]()
|
Pe vremea noastra era cam asa: treaba ta ce faceai la bac, dar dupa el te inscriai la un examen de admitere. Pe caelasi loc cu tine se mai inscriau alti 6-12 insi. Daca treceai bacul pe bani, n-avea rost sa pierzi timpul cu admiterea. Plus ca o reusita cu medie mare iti asigura bursa. Cine voia sa mearga mai departe, aleegea calea invataturii.
Asta ca motivatie personala. Ca sistem, putinor insi le era cacesibila promovarea pe pile sau bani. This post has been edited by corbex: 6 Jun 2011, 21:02 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Iulikk |
![]()
|
Este foarte simplu... nu dai banu', nu treci. Poti sa fii si Einstein
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
corbex |
![]()
|
N-as prea crede. Scripta manet.
This post has been edited by corbex: 6 Jun 2011, 21:15 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
brigada_diverse |
![]()
|
![]() Dacist cu permis si experienta mai mare de 30000 km :D Group: Members Posts: 2.505 Joined: 12 July 07 From: Constanta ![]() |
exagerezi
|
--------------------
Dacia
ex: Dacia 1310 / actual: Dacia Logan
TLX 1989/ Abs Plus 1.4 MPI Let us die young or let us drive Dacia
FRANEZ BRUSC SI FARA ROST! |
|
Iulikk |
![]()
|
Astia care dati bacu anu asta, la ce facultate vreti sa va duceti mai departe?
LE: Am exagerat, de fapt... in astia 500 de lei a intrat si banchetu, vreo 200 de lei. Dar oricum am dat vreo 300-350 de lei pt "protocol" + la fiecare probla cate 10-20 de lei la profesorii supraveghetori. This post has been edited by Iulikk: 6 Jun 2011, 21:16 |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
corbex |
![]()
|
Voi traiti alte timpuri. Daca va puneti ambitia, obtineti diploma de facultate inaintea celei de bac.
Daca nu ma credeti, intrebati-l pe secretarul ala de stat de la interne. This post has been edited by corbex: 6 Jun 2011, 21:17 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Iulikk |
![]()
|
Pai n-ai auzit? Cica la Spiru se da admitere pe messenger si feisbuc.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
corbex |
![]()
|
Mi se pare normal. Sint materii la care puteti dati lectii oricui. Exclus sa nu reusiti!
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
para06 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 898 Joined: 14 March 10 From: CONSTANTA ![]() |
experimentat:
![]() |
--------------------
DACIA
SOLENZA
2003
- CT92PAR
|
|
Shush |
![]()
|
QUOTE(Iulikk @ 6 Jun 2011, 21:12) Nu cred ! Mereu am fost un elev cam de 9.50 - 10, nu vad cu m-ar fi picat "legal" ! @Markos : asa m-am priceput eu mereu la mate, info si limbi straine. Cu romana (partea de literatura) mai greu, dar acolo am invatat 2 saptamani ! |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
G I M |
![]()
|
![]() Membru cu indemanare Group: Members Posts: 2.191 Joined: 26 April 08 From: Brasov ![]() |
Mi se pare foarte absurd sa va ceara sumele alea astronomice, pentru ce? Adica ala de avea media anuala peste 9,5, la bac a luat 5? Si sa inteleg ca banii aia au ajuns sus la corectura, nu la profesorii supraveghetori sa va lase sa miscati?!?
Si noi cand am dat bacul am dat 5 sau 10 lei pentru cafele, sucuri si o mica gustare. |
--------------------
Una
d'aia
cu 5 roti Fii atent la volan! Cineva drag te asteapta acasa!
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
QUOTE(Iulikk @ 6 Jun 2011, 22:16) So crezi tu a fost odata cu noua strategie vi te prezinti scri un pomelnic de doua pagini cu intrebari tampite de cultura generala si dai un interviu cu un lector ca de nu au profesori de specialitate si uite asa intri. Chiar daca nu te prezinti si tot te-ai inscris esti acceptat... formalitatile sunt o vrajeala... examenele sunt tip grila inveti ca prostul a , b si c ca la examenul auto si aia e . Intrebarile sunt aceleasi an de an doar servarul le amesteca sa nu pice la fel la doua calculatoare apropriate. Iar la terminarea facultati ramai cu a , b sau c raspun a ![]() Oricum am vazut destui care au o diploma de drept civil sau penal si lucreaza ca vanzator la eletrocasnice vai de tara noastra. |
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(djasu82 @ 6 Jun 2011, 22:31) So crezi tu a fost odata cu noua strategie vi te prezinti scri un pomelnic de doua pagini cu intrebari tampite de cultura generala si dai un interviu cu un lector ca de nu au profesori de specialitate si uite asa intri. Chiar daca nu te prezinti si tot te-ai inscris esti acceptat... formalitatile sunt o vrajeala... examenele sunt tip grila inveti ca prostul a , b si c ca la examenul auto si aia e . Intrebarile sunt aceleasi an de an doar servarul le amesteca sa nu pice la fel la doua calculatoare apropriate. Iar la terminarea facultati ramai cu a , b sau c raspun a ![]() Oricum am vazut destui care au o diploma de drept civil sau penal si lucreaza ca vanzator la eletrocasnice vai de tara noastra. Dupa cum scri sigur la ei ai absolvit. PS: So ala e in engleza? This post has been edited by ady77: 6 Jun 2011, 21:33 |
--------------------
|
Markos |
![]()
|
Nene, nici io nu scriam în halu' asta acum cativa ani
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 05:38 |