Bacalaureat 2010
![]() ![]() ![]() |
Bacalaureat 2010
dragoselu |
![]()
|
||
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
|
||
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
- GL-11-UST [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|||
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
bogdan_90 |
![]()
|
![]() baiatu' cu apa Group: Members Posts: 1.467 Joined: 16 January 08 ![]() |
Scoala in Romania nu mai este ce a fost candva. Cand am dat eu BAC-ul , s-a copiat pe rupte. Acum la facultate am descoperit ca sunt multi studenti care nu stiu cat face -3 + 3 . Si ce m-a uimit si mai tare ca nu au restante si note peste 6 in examene. Asa se invata in tara asta.
|
--------------------
ford
focus
2007
- xxx plm ,cuvantul suprem ce rezolva cea mai complicata problema.
|
|
vallyyy |
![]()
|
![]() Dacia Clubber Group: Members Posts: 2.385 Joined: 13 December 07 From: Pitesti ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
G I M |
![]()
|
![]() Membru cu indemanare Group: Members Posts: 2.191 Joined: 26 April 08 From: Brasov ![]() |
Nici ala nu mai e ce a fost o data. Defapt ala a fost un nimic mereu.
This post has been edited by Neagu Ionut: 7 Jun 2011, 16:46 |
--------------------
Una
d'aia
cu 5 roti Fii atent la volan! Cineva drag te asteapta acasa!
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Puiut mic(pleonasm ) cand o sa-ti dea patronu` vreo tema de casa divaisu` ala nu cred ca te ajuta si nici nu te poate proteja de shpitzul interfesier pe care ti-l aplica respectivu` insotit de lamuriri verbale asupra destinatiei la care sa aterizezi.M-am uitat ca orice mos la adunarea selecta din fata renumitului asezamant educational cu care sunt vecin( si de unde inspir in fiecare seara o gura de aer plin de stiinta de cea mai pura esenta)constituita din eminenti bacalaureati si genitorii lor care dupa ce si cum debitau au fost la randul lor eminente cenusii si lideri intelectuali ai generatiei lor.Am fost profund impresionat . Concluzia a fost clara. Viitorul legumiculturii si infractionalitatii din UE e asigurat la fel si al caraliilor din tarile cu apa calda.
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Da' de ce scrii asa naspa?
Vrei sa le demonstrezi ceva? Crezi ca ai spor? Io cre' ca nu! |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Stai flexat . Nu ma preocupa in mod specaial sa am spor . Io acolo enuntam niste pareri nu niste demonstratii.
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Pai ma gandeam ca vrei sa vada si ei cum arata un text scris in bataie de joc (virgule, puncte, paranteze, spatii si alte alea).
Da' daca doar te-alintai, inseamna ca am inteles io gresit problema! ![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
bion |
![]()
|
Ei sireacii se pierd dupa orice enunt care are mai mult de trei cuvinte(in limbaj de sms sau de pe siteurile alea zise de socializare).Ii poti diferentia de dascali, aia mai scapa cand si cand cate un complement sau vreun atribut si au un leitmotiv : salariile.
Dar nici cu aia din tarile cu apa calda nu mi-e rusine. Am vorbit la tel. cu un nepot din Jermanica(e acolo de 20 de ani, practic a crescut acolo). Initial am crezut ca vorbesc cu teckelul familiei .Raspunsurile erau monosilabice ceva cu iz de onomatopee(HSBP ce cuvant). Abia cand a articulat o propozitie simpla am realizat ca e jr. ![]() This post has been edited by bion: 7 Jun 2011, 19:33 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(bion @ 7 Jun 2011, 17:58) Puiut mic(pleonasm ) cand o sa-ti dea patronu` vreo tema de casa divaisu` ala nu cred ca te ajuta si nici nu te poate proteja de shpitzul interfesier pe care ti-l aplica respectivu` insotit de lamuriri verbale asupra destinatiei la care sa aterizezi.M-am uitat ca orice mos la adunarea selecta din fata renumitului asezamant educational cu care sunt vecin( si de unde inspir in fiecare seara o gura de aer plin de stiinta de cea mai pura esenta)constituita din eminenti bacalaureati si genitorii lor care dupa ce si cum debitau au fost la randul lor eminente cenusii si lideri intelectuali ai generatiei lor.Am fost profund impresionat . Concluzia a fost clara. Viitorul legumiculturii si infractionalitatii din UE e asigurat la fel si al caraliilor din tarile cu apa calda. ![]() ![]() deci mai nea bioane, ai participat la vreun interviu la care figuranti is astia, noii absolventi???? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
vallyyy |
![]()
|
![]() Dacia Clubber Group: Members Posts: 2.385 Joined: 13 December 07 From: Pitesti ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
kum |
![]()
|
QUOTE(kaspersky @ 7 Jun 2011, 22:38) ![]() ![]() deci mai nea bioane, ai participat la vreun interviu la care figuranti is astia, noii absolventi???? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ehe... Nu am voie sa fac public, dar am vazut siviu de la una care are poza cu ea la mare, intinsa pe spate! In costum de baie, ofcors! Fara misto! Aia e poza din siviu'... Si nu e pentru vreun post de manechin sau dama de companie! E pentru cabsunar junior... 'm ramas tanpit! ![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Da cv-uri cu adrese de email de genul fluturas_bengos2011, maciuka_o_ya, sexy_si_rea_21.03.1998 ai vazut ?
![]() Am vazut poze in CV-uri de toate felurile de la poze pe plaja (cum ai zis tu), pana la poze in club cu berea in mana, poze de grup (de te intrebai care dintre aia 5 e) sau chiar poze in pijamale. |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
G I M |
![]()
|
![]() Membru cu indemanare Group: Members Posts: 2.191 Joined: 26 April 08 From: Brasov ![]() |
|
--------------------
Una
d'aia
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Io o am în lista de mess pe una, bruneta_simpatica18
![]() Da' sa mor daca mai stiu de unde si, mai ales, de cati ani. |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
P-A-C-O |
![]()
|
![]() What you see is what you get! Group: Members Posts: 2.350 Joined: 3 October 10 ![]() |
sunt curios cati au pus botu si au adaugat-o in lista
![]() |
--------------------
-
-
- Ziua de 16 nov 2014 a ramas in istoria Romaniei ca fiind ziua in care omul politic Victor Ponta a fost cel mai aproape sa devina Presedintele Romaniei
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Are avatar cu unii la nunta. NU stiu daca-i ea si barbaxu', da' totusi.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
QUOTE(kum @ 8 Jun 2011, 01:01) Ehe... Nu am voie sa fac public, dar am vazut siviu de la una care are poza cu ea la mare, intinsa pe spate! In costum de baie, ofcors! Fara misto! Aia e poza din siviu'... Si nu e pentru vreun post de manechin sau dama de companie! E pentru cabsunar junior... 'm ramas tanpit! ![]() Sa-nnebunesc ca o donsoara a lipsit de la "sedinta foto" pentru catalogul cu toata promotia la absolvirea facultatii si a venit pe urma cu o poza facuta in club cu paharul in fata, poza facuta cu telefonul cu camera VGA, evident. Cand am vazut poza in catalog eram sa cad de pe scaun de ras. |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Cioby92 |
![]()
|
![]() Membru fara semnalmente Group: Members Posts: 402 Joined: 22 December 09 From: Brasov ![]() |
Salut baieti, am intrebare pentru cei ce dau bacu: stiti cumva daca intra povestirea in lista de opere de la partea III? eu stiam ca nu intra, dar mi-a zis un coleg, in seara asta, ca intra in lista de opere. Nu stiu ce sa cred, de invatat nu am invatat povestirea si nici timp nu mai e. Bafta la bac maine!!!
![]() |
--------------------
Dacia
1300/1976
cu elemente de 1310
- BV 01 EMP Dacia Logan 1.4 MPI Laureate GPL 2008 B 12 ZVK
I'll Make You an Offer You Can't Refuse |
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Ai ales forum-ul cu cea mai mare densitate de sustinatori ai examenului de Bacalaureat ca sa pui intrebarea asta
![]() Citeste programa de pe site-ul ministerului si o sa te convingi. |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Da' de ce ar fi scos povestirea? Ca oricum e un subiect rezonabil.
Bine ca n-ai facut ca un fost coleg de generala, care s-a trezit cu o zi inainte de examenul de "capacitate" ca n-a invatat deloc schita, de fapt el uitase complet de existenta acesteia. Tin minte ca in disperarea lui si-a facut o copiuta pe imprimanta la altul, si culmea dracu', i-a fost utila ca asta a picat la ultimul subiect. ![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Cioby92 |
![]()
|
![]() Membru fara semnalmente Group: Members Posts: 402 Joined: 22 December 09 From: Brasov ![]() |
Pai din cate am vazut, anul trecut, au fost cativa dacioti care au dat bacu, anul acesta nu am vazut pe nimeni (inafara de mine), de pe forum, care da bacu. Ma gandeam ca apare vreunul
![]() Ms de sfat Shush ![]() |
--------------------
Dacia
1300/1976
cu elemente de 1310
- BV 01 EMP Dacia Logan 1.4 MPI Laureate GPL 2008 B 12 ZVK
I'll Make You an Offer You Can't Refuse |
|
G I M |
![]()
|
Totusi e de apreciat ca nu a intrebat maine dimineata.
Eu pot sa-ti urez bafta doar. |
--------------------
Una
d'aia
|
|
Shush |
![]()
|
Pana una alta, mult succes maine !
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Succesul este pentru aia care chiar au invatat, bafta pentru restul.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
kitzsteinhorn91 |
![]()
|
![]() KCY Garage Group: Members Posts: 919 Joined: 15 October 06 From: Ploiesti ![]() |
BAFTA LA EXAMEN !
|
--------------------
Dacia
1300/1410 Sport
1975/1991
- PH 75/91 KCY
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th May 2025 - 00:49 |