Bacalaureat 2010
![]() ![]() ![]() |
Bacalaureat 2010
Victoras2001 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
|
||
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|||
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
Iote bre aici absolventi
P1170680__Vlad_si_Dragos.JPG ( Size: 57.33k ) Number of downloads: 390 Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Pictoraș a studiat 5 ani la Litere (A, B, C, D și E).
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Cosstel |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 4 November 05 ![]() |
Faza in anul 3 de liceu.
Aveam ora de filozofie, trimestrul trei si aflasem ca profa urma sa ne asculte. Mizind pe faptul ca aceasta nu prea ne cunostea inca !!! fiind 36 de elvi in clasa si avind o ora pe saptamina, am rugat o colega sa ma dea absent de la ora iar eu am ramas in continuare in clasa. Afara nu aveam ce face, ma plictiseam asa ca tot mai bine era in clasa. Facultatea nu a mai avut nici un farmec, acolo trageam pentru note, bursa, repartitie ![]() |
--------------------
VW
Caddy Furgon
2006
- B03??? I'm a simple man, I see boobs, I press LIKE!
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
QUOTE(Cosstel @ 1 Jun 2012, 06:24) Faza in anul 3 de liceu. Aveam ora de filozofie, trimestrul trei si aflasem ca profa urma sa ne asculte. Mizind pe faptul ca aceasta nu prea ne cunostea inca !!! fiind 36 de elvi in clasa si avind o ora pe saptamina, am rugat o colega sa ma dea absent de la ora iar eu am ramas in continuare in clasa. Afara nu aveam ce face, ma plictiseam asa ca tot mai bine era in clasa. Facultatea nu a mai avut nici un farmec, acolo trageam pentru note, bursa, repartitie ![]() Profu ala era orb, nu ii dadea nimic cu virgula cand ii dadea elevul de serviciu elevii absenti? ![]() |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
- GL-11-UST [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|
Cosstel |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 4 November 05 ![]() |
Acum ce sa zic, eu ma asteptam la asa ceva fiindca aveam ca sala de clasa un laborator cu mese in loc de banci, eram destul de multi elevi in clasa plus ca se intimpla sa mai lipseasca de la ore.
Stia si ea ca pentru noi materia ei nu ne prea interesa asa ca depunea minimum de efor insa daca stau a ma gindesc tipa in acea ora i se pusese pata sa-i asculte pe toti baietii, fiind in clasa doar patru am cam avut ceva emotii. Sau a facut-o intentionat ?!! La facultate la ora unui profesor o situatie asemanatoare, asta da niste foi pe fiecare rind sa se completeze prezenta, eu si inca un coleg murind de grija altora am bagat cite un nume de la noi putere. Ajung foile la profesor isi arunca un ochi pe ele un altul in sala de curs si ne zice ca pe lista sint doua persoane in plus si sa zica cine a facut asa ceva. Ne-am ridicat instant in picioare recunoscindu-ne vina. Deci era posibil si ce spui tu. Tot legat de profa de filozofie, pe la ultimile ore avute cu ea si-a aratat tipa ce poate. Tot asa a luat baietii la rind (fiind asa putini) si i-a pus sa descrie cum ar arata un autoportret facut de ei. Rezultatele au fost peste asteptari, toate fetele vroiau si ele sa fie analizate ![]() |
--------------------
VW
Caddy Furgon
2006
- B03??? I'm a simple man, I see boobs, I press LIKE!
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
QUOTE(Victoras2001 @ 1 Jun 2012, 00:12) Ba ce galagie faceau. initial am zis ca-i miting. DSC05206.JPG ( Size: 768.99k ) Number of downloads: 501 Scoala nu mi-a placut neam. Cu toate astea cei mai frumosi ani din viata tot in liceu si facultate au fost. In liceu primii fluturi in stomac, in facultate fara griji si fara bani, ca la 20 de ani... Ce vremuri. Ce viata frumoasa. ![]() Atunci iti doreai sa fii pe picioarele tale, sa nu mai depinzi de nimeni. Acum esti pe picioarele tale si parca ai vrea sa mai traiesti o data clipele alea. Coronite nu se mai poarta... Ce gasesc ei frumos in toga aia neagra nu stiu... |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
si nu in ultimul rind, sa aplici legea lui Om: esti om cu mine, sint om cu tine
![]() This post has been edited by kaspersky: 1 Jun 2012, 17:50 |
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Are careva p-aici tupeul sa recunoasca c-ar fi fost tocilar ? Nu prea cred.
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Io recunosc ca mi-am dorit dar de la dorinta la putinta era de tocit ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Victoras2001 |
![]()
|
QUOTE(dragoselu @ 1 Jun 2012, 17:47) Pai nici ei nu prea stiu. D-aia o dau la o parte si-si vad in continuare de treaba. S-a demonstrat stiintific ca purtatoarele de toga n-au nimic impotriva. QUOTE(kaspersky @ 1 Jun 2012, 18:08) Era ceva de genul: "numero sau pagina?" Unii numar, altii pagina... Si ridica javra catalogul, il sprijinea pe cant, se uita cateva secunde (mii de ore-n inchipuirea noastra) prin clasa, apoi, deschizandu-l in forta, zicea: nuuuuumeeeeruuuuuuuuul ddddddddddoooooooooooI sa iasa la tabla. Normal ca de la numarul 20 pana la 29 inclusiv, se bateau toti p-o salvare. |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
dragoselu |
![]()
|
Aa, deci ma faci si javra?
![]() |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
volint |
![]()
|
![]() membru miserupist Group: Members Posts: 317 Joined: 7 September 04 From: Bucuresti (44.45682;26.13879) ![]() |
QUOTE(Cosstel @ 1 Jun 2012, 12:16) Acum ce sa zic, eu ma asteptam la asa ceva fiindca aveam ca sala de clasa un laborator cu mese in loc de banci, eram destul de multi elevi in clasa plus ca se intimpla sa mai lipseasca de la ore. Stia si ea ca pentru noi materia ei nu ne prea interesa asa ca depunea minimum de efor insa daca stau a ma gindesc tipa in acea ora i se pusese pata sa-i asculte pe toti baietii, fiind in clasa doar patru am cam avut ceva emotii. Sau a facut-o intentionat ?!! La facultate la ora unui profesor o situatie asemanatoare, asta da niste foi pe fiecare rind sa se completeze prezenta, eu si inca un coleg murind de grija altora am bagat cite un nume de la noi putere. Ajung foile la profesor isi arunca un ochi pe ele un altul in sala de curs si ne zice ca pe lista sint doua persoane in plus si sa zica cine a facut asa ceva. Ne-am ridicat instant in picioare recunoscindu-ne vina. Deci era posibil si ce spui tu. Tot legat de profa de filozofie, pe la ultimile ore avute cu ea si-a aratat tipa ce poate. Tot asa a luat baietii la rind (fiind asa putini) si i-a pus sa descrie cum ar arata un autoportret facut de ei. Rezultatele au fost peste asteptari, toate fetele vroiau si ele sa fie analizate ![]() Si voi aia 4... nu v-ati dorit sa le anal.izati? |
--------------------
Dacia / Mitzu
Nova GTI / hautlandăr
2000 / 2011
- B-22-YFL / Credinta in Dumnezeu ma obliga sa fiu deschis oricarui adevar. Altfel sunt mai rau ca dracul, devin ipocrit.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
BONO-ulet adica
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Markos |
![]()
|
așa, bonuleț.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
l@u |
![]()
|
ia vezi ca altu' e cu bonurile !!! asta e BONOULET !
![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.178 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
|
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
l@u |
![]()
|
d'aia ai ajuns sa lucrezi sub pamant la trenuri !
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Markos |
![]()
|
bine că n-a nimerit la huilă
![]() This post has been edited by Markos: 1 Jun 2012, 21:43 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.178 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
asa e daca nu am invatat carte , mai e cineva pe aici care a zis ca nu ii placea scoala si a ajuns la fel ca mine
![]() |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
bion |
![]()
|
Bre Martinescule pai tu esti exemplu ca poti ajunge la apa calda si fara carte( ai zis-o cu tastatura ta) |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th May 2025 - 09:54 |