Bacalaureat 2010
![]() ![]() ![]() |
Bacalaureat 2010
Maskatu |
![]()
|
||
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|||
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
4x4 |
![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
QUOTE(M.C. @ 22 Jun 2010, 14:59) Adevarul ieste ca cind am dat noi bacul,astia de virsta parintilor tai,mai puneam si mina pe cite o carte. Deh,atunci nu exista tasta ienter,bre. ![]() Oricum,cred ca daca ar citi ai tai ce prostii debitezi uneori, ti-ai lua imediat citeva stachii peste scafirlie! ![]() Eu nu cred în cacofonii. Dacă alăturarea a două cuvinte inofensive îi duce pe unii cu gândul la trivialități, este problema lor. De multe ori, construcțiile la care ajungem încercând să evităm o cacofonie zgârie urechea mai rău decât cacofonia însăși. Alte limbi nu se străduie deloc să le evite și eu cred că spaima pe care cacofoniile le provoacă vorbitorilor de limbă română se datorează numai automatismelor învățate în școala primară. Cat despre ce am spus eu, e în totalitate confirmat de postul lui bucatzel. Nu te pricepi și gata. Aici nu e vorba de știința de carte ci de o testare de cunoștințe, teoretic cele doua noțiuni ar trebui sa fie identice, dar practic sunt foarte diferite. Bacul în forma lui actuala e foarte deficitar. This post has been edited by 4x4: 23 Jun 2010, 10:49 |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
M.C. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.152 Joined: 24 January 04 From: Ploiesti ,din cind in cind. ![]() |
|
--------------------
Renault Megane
II Sedan Influence
1,6 16 V ,2005 Alfa Romeo 159 1,9 JTS, 2007 , Ford Mustang 2,3 Ecoboost, 2017
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
QUOTE(4x4 @ 22 Jun 2010, 13:11) Bun, cu astea încep. Am observat ca de obicei cele mai mari prostii sunt scrise aici de cei care au dat Bacul cu x ani in urma. Se vede nu știți ce se face azi la scoală, nu va condamn pentru asta dar va condamn pentru ca va apucati sa/incepeti sa comentați fără a fi în cunoștința de cauza. adevarul este ca zgarie urechea modificarile facute.... |
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(4x4 @ 23 Jun 2010, 11:49) De multe ori, construcțiile la care ajungem încercând să evităm o cacofonie zgârie urechea mai rău decât cacofonia însăși. Pai asta e definitia cacofoniei...nu se rezuma doar la ca_ca...orice constructie care zgarie urechea este cacofonie e.g. Totzi tatzi tac = cacofonie |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
QUOTE(4x4 @ 23 Jun 2010, 10:49) 1. Eu nu cred în cacofonii. 2. De multe ori, construcțiile la care ajungem încercând să evităm o cacofonie zgârie urechea mai rău decât cacofonia însăși. 1. Daca tu nu crezi in ceva, nu inseamna ca acel ceva nu exista. Plus: cacofonia e o alaturare de sunete, nu de cuvinte, care produce o senzatie neplacuta ascultatorului. 2. Aici ai dreptate. Cacofonia nu e o greseala gramaticala, dar multi 'o comit' cand incearca sa o evite. "Ca comandant era slab" e corect. "Ca si comandant era slab" e gresit. Se poate evita folosind "In calitate de comandant..." sau "In activitatea lui de comandant" P.S. Ce e confirmat de postul lui bucatzel? Ca Eminescu devine, in sfarsit, clasic????? @OAP: Iti lipseste un 'i' din 'tatzii' |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
QUOTE(corbex @ 23 Jun 2010, 10:08) Mosule te-a marcat Otilia asta daca dupa atatia ani inca te mai racaie ![]() Io am cunoscut o Otilie si crede-ma ca sub poale nu era nici o enigma . Avea o p....a ![]() Acu` vazand ce zic copii astia p`aici pot spune ca Viitor mandru tara noastra are... Am noroc ca a zis doctoru` ca nu tre` sa-mi fac griji cu pensia ca nu o apuc si nu o sa-i vad pe jr. adulti ![]() This post has been edited by bion: 23 Jun 2010, 11:17 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
DannyY |
![]()
|
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
QUOTE(bion @ 23 Jun 2010, 11:14) nu stiu exact ce avea Otilia aia a matale sub poale, dar sunt cam multe spatii libere in cuvantul cu puncte puncte... daca 3,14zda intra prea lejer acolo, atunci ce naiba avea ?? ![]() intrebare intebatoare pentru patruicspatru: cat dai la laba .... ursului este sau nu cacofonie?? This post has been edited by slider2: 23 Jun 2010, 11:21 |
--------------------
symboala
neagra
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Puisor era vorba de p i z d a daca ai auzit de asa ceva
![]() ![]() Era cu doi de i fiind mai ingusta ![]() This post has been edited by bion: 23 Jun 2010, 11:24 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
DannyY |
![]()
|
Ah...acu' mi-aduc aminte....
![]() |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
slider2 |
![]()
|
nu sunt filip deci am facut cunostinta cu lucruri din astea de vorbesti matale urat
![]() later edit: acum am inteles otilia respectiva era virjinica de avea asa multi "i", pacat ca unul s-a spart si a umplut-o de sanje... This post has been edited by slider2: 23 Jun 2010, 11:25 |
--------------------
symboala
neagra
|
|
DannyY |
![]()
|
QUOTE(slider2 @ 23 Jun 2010, 11:24) later edit: acum am inteles otilia respectiva era virjinica de avea asa multi "i", pacat ca unul s-a spart si a umplut-o de sanje... In sfarsit a dezlegat unu' enigma Otiliei! Elevii, daca va pica subiectu' asta v-ati scos! Un laptop si un link spre topic si ati rezolvat problema! Definitiv, cred. |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
bion |
![]()
|
Da` atunci in mezozoic era fata mare acu` cativa ani in neolitic cand am reintalnit-o era (exagerat) de mare
![]() ![]() Oricum ma bucur ca astia mai maturi am reusit sa ii mai invatam pe youngblood ceva si topicul si-a atins scopul educativ ![]() This post has been edited by bion: 23 Jun 2010, 11:33 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Mai bine te faceai profesor, iti dai seama cite generatii de dezlegatori de enigme ai fi scos?
This post has been edited by corbex: 23 Jun 2010, 11:35 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
bion |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
corbex |
![]()
|
Universul e infinit, oricit te-ai chinui, nu-l poti umple cu fufe, mai e nevoie si de altceva, cum ar fi un uischi, o tigara....
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
DannyY |
![]()
|
Einstein dinainte de 1984 parca nu era convins de infinitatea Universului, ci de altceva...
This post has been edited by DannyY: 23 Jun 2010, 11:52 |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
nalodaniel |
![]()
|
![]() a3a oara scriu corect Group: Members Posts: 361 Joined: 24 March 08 From: suceava ![]() |
|
--------------------
dacia
1310
1986
- -- -- ---
|
|
acordeon |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 111 Joined: 26 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Ostasi, va ordon...treceti Prutul!
|
--------------------
dacia / dacia
logan / logan face lift
laureate 1,4 rosu passion 2004
|
|
Ky_Cristian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 257 Joined: 21 July 09 From: Ploiesti ![]() |
QUOTE(Markos @ 23 Jun 2010, 11:36) Da, am exagerat ![]() Pe de alta parte, daca nu te interesezi, nu esti dispus sa schimbi domeniul in care activai, sa incerci ceva ce ti se pare ca nu ai fi in stare sa faci, sa renunti la canapea, tv si ajutorul de somaj in schimbul trezitului la 6-7 dimineata, sa iti transformi hobby-urile in posibile job-uri, nu prea ai sanse sa iti gasesti de lucru. Cunosc destui care au ales sa traiasca din ajutorul de somaj in loc sa lucreze in alt domeniu. Si acum se plang ca nu au de lucru... |
--------------------
Renault
Megane II
2006, K4M "Prostii mor, prostia ramane." I. L. Caragiale
|
|
nalodaniel |
![]()
|
![]() a3a oara scriu corect Group: Members Posts: 361 Joined: 24 March 08 From: suceava ![]() |
@ roxana, cu iona ar ucide jumate din populatie
![]() |
--------------------
dacia
1310
1986
- -- -- ---
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
QUOTE(4x4 @ 23 Jun 2010, 10:49) Eu nu cred în cacofonii. Ca cam asta-i treaba ta, sa fii Gica Contra pe forum. |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
kitzsteinhorn91 |
![]()
|
![]() KCY Garage Group: Members Posts: 919 Joined: 15 October 06 From: Ploiesti ![]() |
Ceva noutati ? mateo24 ai mai auzit ceva prin Bucuresti ?
Ca sa fiu si eu offtopic, nu cred ca cam poate sa dea la BAC cacofonii, dar ma rog... |
--------------------
Dacia
1300/1410 Sport
1975/1991
- PH 75/91 KCY
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Nu se dau, dar sigur se va depuncta folosirea lor.
deasemenea, se depuncteaza scrisul neingrijit, stersaturi, chestii marunte care tin de aspectul general. |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
kitzsteinhorn91 |
![]()
|
![]() KCY Garage Group: Members Posts: 919 Joined: 15 October 06 From: Ploiesti ![]() |
Evident
![]() |
--------------------
Dacia
1300/1410 Sport
1975/1991
- PH 75/91 KCY
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 08:32 |