Bacalaureat 2010
![]() ![]() ![]() |
Bacalaureat 2010
corbex |
![]()
|
||
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|||
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Ramul e china sau taiwan.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
|
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
2 canistre de benzina shpaga la IDMS
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
io as sugera sa mai stai cotit o perioada mare de timp, inca se discuta despre postaci pe forum.
![]() |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Gata galuxe? Cand il ingoapa pe Domn' (fost) Ministru?
![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
QUOTE(kato @ 13 Jul 2014, 22:08) Multam de sugestie, dar fiind un forum fiecare e liber sa isi dea cu parerea. Ma doare la basca de insinuarile unora cu postaci platiti de partide sau de grupuri de interese politice... Or fi si d-astia dar nu e treaba mea, avem admini ce pot lua adresele de ip pentru identificare. Dar cred ca ne ingurgutzam aiurea, nu citeste nici drequ ce se scrie pe aici... |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Ce facem mai?
![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
vercingetorix |
![]()
|
QUOTE(radian @ 14 Jul 2014, 07:48) Pe asta n-o stiai, huh ? http://www.dexonline.news20.ro/cuvant/ingurguta.html In alta ordine de idei, nu se mai dau diplome la absolventii de bac din pricina DNA... E vorba de o firma ce avea monopol in tiparirea lor. Ministrul zice ca e un contract mostenit si nu are ce face. Cum deschizi tv-ul sau net-ul numai de asta auzi: arestari, anchete, DNA, procurori, judecatori, contracte pe nashpa...ce nebunie generala ! ![]() This post has been edited by vercingetorix: 14 Jul 2014, 08:58 |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Reforma statului nu se face fără victime. Chiar și colaterale. Dă-i în pln pe absolvenți de bac, și-așa-s prea mulți.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Corect! Tu n-ai mila de tinerii astia, aproape niste copii, dezorientati, demoralizati si deteriorati la la stiinta si educatie.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
in tara se stie problema, cre'ca problemele cele mai mari o sa le aiba tot aia care vor sa plece...
in fapt, e mai bine, a investit statu' atata grija, iubire si abnegatie in instructia lor, iar ei... ![]() |
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Corect, sictir!
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
corbex |
![]()
|
Statul nu e un parinte la fel de bun ca parintele natural, care-l intreaba zilnic pe scoler daca si-a facut lectia - in caz ca a fost la scoala - daca si-a stricat aifonul si daca a tras destui scuipati pe trotuar. Statul e un parinte din ce in ce mai vitreg, iar parintele natural e din ce in ce mai nenatural.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
DragosP |
![]()
|
@Tataie: ce vină are absolventul de liceu, care a promovat bac-ul, că lu' qoveși i s-au umflat mușchii acu' și-l lasă (deocamdată) fără diplomă?
În condițiile în care el are nevoie de ea ACUM, să se înscrie ici-colo la facultăți? Chiar prin străinezia? This post has been edited by DragosP: 14 Jul 2014, 10:02 |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
corbex |
![]()
|
Scria la antena 3 ca-i primeste la examen cu adeverinta. La examenul de admitere la facultatile de someri.
This post has been edited by corbex: 14 Jul 2014, 10:03 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
DragosP |
![]()
|
@Tataie:
Da? 1. Ia întreabă-l pe l@u cum e cu adeverințele. 2. Nu te mai uita atât la a3 că cică te tâmpești. @dacis: asta am zis și eu. Plm, victime colatarale, dă-i dreaq! This post has been edited by DragosP: 14 Jul 2014, 10:04 |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
corbex |
![]()
|
Intru si io in rindul lumii. Acu-s ca oblio.
<span class='edit'>14 Jul 2014, 11:08:</span> Daca va amintiti domnu' Dragos, nici pe timpul dumneavoastra nu se dadea diploma la iesirea de la bac. Dura ceva timp pina se tiparea. M-as fi asteptat ca mincatorii de peste de pe malul Dunarii sa aiba memoria mai buna. This post has been edited by corbex: 14 Jul 2014, 10:09 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
QUOTE(DragosP @ 14 Jul 2014, 11:03) Aia care vor sa devina shtudenti in romanika lui tonica nu pierd nimic, ca si pana acum peste 90% dintre ei tot cu adeverintele de BAC se inscriau. Aia care vor sa mearga in afara vor avea ceva mai multe acte de facut, dar chiar nu-i ceva dramatic. Singurii care traiesc o adevarata drama sunt baietii si fetele de la Romdidac, care au pierdut o afacere aproape barosana. Totusi, sa-ti iasa an de an 500.000 de EUR, de prin 91-92 incoace e ceva! ![]() This post has been edited by dacis: 14 Jul 2014, 10:10 |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
zmuara ma-sa, ce-mi place mie de astia de sunt mana larga cu timpul, banii si nervii altora...
This post has been edited by Han Solo: 14 Jul 2014, 10:17 |
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
DragosP |
![]()
|
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
corbex |
![]()
|
Pe care parte alui Polizu?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
DragosP |
![]()
|
Pe partea cu electronica.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
corbex |
![]()
|
Gallus e ingrijorat. nu stie cind ii vine rindul. I s-a transmis ingrijorarea de la gurul lui, Ponta. Nici asta nu stie.
This post has been edited by corbex: 14 Jul 2014, 10:58 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
radian |
![]()
|
O sa par exagerat de ignorant daca intreb cine PLM e Gallus?
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
vercingetorix
|
--------------------
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Un barbar.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 10:24 |