Bacalaureat 2010
![]() ![]() ![]() |
Bacalaureat 2010
corbex |
![]()
|
||
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|||
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Se descurca cel puțin la fel de bine dacă era catehismul, stai tu relaxat!
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
Ori e zecista ori ai nenorocit-o...
|
--------------------
Opel
Corsa
2001
- xx Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
E majoră oltene.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
De cind?
Ca educatia nu se face de la 18.00-18.x ani |
--------------------
Opel
Corsa
2001
|
DragosP |
![]()
|
Atunci am nenoricit-o. Conform logicii oltenești. Asta e, părinte idiot.
This post has been edited by DragosP: 23 Jul 2015, 13:42 |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
diaconuliviu |
![]()
|
Nope, bigot..Ca io ma refeream (daca chiar n-ai inteles) la partea cu catehizzzzmu' [sic!]
|
--------------------
Opel
Corsa
2001
|
DragosP |
![]()
|
Știu oltene, știu. Curat am umplut-o de nenorocire. Și voi continua la fel, Doamne ajută!
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
diaconuliviu |
![]()
|
Oricum, felicitari pt reusita.
|
--------------------
Opel
Corsa
2001
|
DragosP |
![]()
|
Mulțumesc, în numele ei.
În numele meu îți recomand să-ți vezi de copiii tăi (să-ți trăiască de-i ai!) și să-ți ții pentru tine părerile neprețuite despre educația primită de copiii celorlalți. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
diaconuliviu |
![]()
|
Da, cam ca tine vizavi de copilul unui coforumist. Aia cu "mare greseala"..un botez neefectuat....parca Liviu era, nu?
Cum era cu retinerea sfaturilor nepretuite pt sine? Ce sa facem, cind e vorba de tine si ai tai sa se abtina lumea, cind e vorba de ai altora tu ai drepturi nelimitate. Despot, deh..pardon, ortodox. PRACTICANT!... This post has been edited by diaconuliviu: 24 Jul 2015, 08:07 |
--------------------
Opel
Corsa
2001
|
DragosP |
![]()
|
Corect.
Cu o mică deosebire pe care te las pe tine s-o descoperi. This post has been edited by DragosP: 24 Jul 2015, 08:10 |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
diaconuliviu |
![]()
|
Ca tu sustii fervent ortodoxia? Aia stiu toti, esti number one in top.
O sa fii viitorul "daniel preaortodoxu' " |
--------------------
Opel
Corsa
2001
|
DragosP |
![]()
|
Nope, n-ai nimerit.
Mai cercetează. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Sfatul dat de oltean e gresit, pe cand
LE: imi cer scuze, m-am mai gandit si mi-am dat seama ca te-am jignit degeaba, Dragos. In continuare imi pare ca ai idei bigote, dar nu vreau sa para ca am ceva cu tine. Sper sa nu mi-o iei in nume de rau. Felicitari domnisoarei, ca nu am apucat sa zic. This post has been edited by MuciX: 24 Jul 2015, 08:55 |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
DragosP |
![]()
|
Olteanul n-a dat un sfat, olteanul a pus o ștampilă, a dat un verdict.
Și da, sunt convins că n-ai nimic cu mine, MuciX. Și nu, nu-s din Galați. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Da' tu n-ai de varuit?
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
DragosP |
![]()
|
Încă nu. Mai încolo, nu-i grabă. Vrei să dai o mână de ajutor?
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
QUOTE(DragosP @ 24 Jul 2015, 09:49) Olteanul n-a dat un sfat, olteanul a pus o ștampilă, a dat un verdict. La fel ai facut si tu in discutia cu Liviu amintita mai sus. QUOTE(Liviu @ 8 Jul 2015, 12:08) Eu am ales calea cealalta .. las copilul sa decida cand o fi mare daca vrea sa ii toarne popa apa in cap si sa isi ia nume crestin. QUOTE(DragosP @ 8 Jul 2015, 12:11) |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
DragosP |
![]()
|
Bine, așa e.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
diaconuliviu |
![]()
|
Mai, lasa-ti-l, n-o sa-si recunoasca gafele "veci pururi amin"... el are numai sfaturi BUNE!!!!!!, restul il catalogam si stampilam.
Dar, in fine, PROBLEME? |
--------------------
Opel
Corsa
2001
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Desi nici mie nu-mi plac ideile si credinta lui, pana la urma, n-o sa incerc sa-l schimb. Fiecare crede in functie de cunostinte si pricepere.
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
DragosP |
![]()
|
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
DragosP |
![]()
|
Se pune greu mă. Mai ușor cu trafaletu', am văzut io.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Pai si tapetu' tot cu trafaletu'. Sa-l fixezi bine, nu de alta. Plus ca nici nu-ti trebuie glet de finisaj dat perfect, chiar e mai usor cu plasticu' pe pereti. Da' vine "egrasia" aia de nu mai scapi de ea.
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
diaconuliviu |
![]()
|
|
--------------------
Opel
Corsa
2001
|
DragosP |
![]()
|
Zice bine.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Chelare, sper ca nu ai tupeul de-a scrie pe un topic despre BAC... Cand tu esti loaza care nu e-n stare sa-l treaca.
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
Adrian Frigo |
![]()
|
![]() Membru cu o tigaie de dacie Group: Members Posts: 2.031 Joined: 4 February 15 From: Undeva,pe dreapta ![]() |
Susțin ideea cu tapetu'!Ai băut la greu,ai tras o ”expectorație” pă părete,ai șters și gata!
![]() ![]() P.S-DragosP,un întârziat( ![]() ![]() |
--------------------
Dacia 1300/
1310/1410 GTL/CL/Lj/Renault
/1972/1986/1997/2000 și ceva...
- XX-00-UAP/ACR Mașina este ca femeia,dacă nu o întreții....TE LASĂ!
Daciot convins! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 06:17 |