Bacalaureat 2010
![]() ![]() ![]() |
Bacalaureat 2010
Shush |
![]()
|
||
![]() ٩(×̯×)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
|
||
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|||
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
QUOTE(SiloS @ 18 Jun 2010, 23:44) E pacat ca liceenii de azi pe langa faptul ca habar n-au sa scrie corect dpdv gramatical nici macar nu sunt in stare sa numeasca cate o opera apartinand clasicilor. Nu iti mai folosesc la nimic, e bine sa te sa fii incult si indiferent fata de cultura noastra. Nici nu mai vorbesc ca pe langa literatura romana exista si literatura universala. Asa ca parerea mea e alea 20 de opere sunt putine. Am un vecin care e acum la liceu si NU STIE sa imi spuna un pictor roman, un compozitor roman, un dramaturg, capitalele marilor state europene... Nu a citit in viata lui nimic. Numai internet si tv. Mi-a spus ca n-are rost sa ai cunostinte de genul pentru ca nu iti folosesc la nimic. ai inteles gresit ce am zis eu. n-am zis sa nu se studieze deloc despre marii scriitori si poeti, ci mai putin. sa luam un exemplu practic. eu in liceu la romana am facut toti psalmii lui tudor arghezi, dar despre autor in sine mai nimic. doar cateva randuri despre viata lui. as prefera sa studiem autorul mai mult si mai bine, si sa amintim cateva opere mai importante. de asemenea orice alta materie in afara de limba romana este diferentiata pe categorii de aprofundare in functie de profil. adica mate-info sau mate-fizica vor studia mate m1, info i1, fizica f1, chimie c1, istorie c2, biologie b1, etc. profilul filologie va studia mate m2, info f2, fizica f2, chimie c2, istorie c1, biologie b2. in functie de categorie 1 sau 2 se repartizeaza numarul de ore. de exemplu la mate m1 se fac 4 ore saptmanal, la mate m2 2-3. in schimb limba romana este aceeasi pentru toti desi mate - info are 4 ore de mate, pe cand filologia are 5-6... iar ceea ce zici tu de vecinul tau n-are nici o legatura cu studierea literaturii la liceu, ci cu faptul ca respectivul nu are cultura generala... |
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.685 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
eu am facut mate-info si aveam intr`o saptamana 6 ore de matematica, 6 ore de informatica, 4 ore de fizica, 2 de chimie, 5 de romana
|
--------------------
Ford
Focus
Titanium, 2.0 TDCI, 2013 You deserve what you tolerate!
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
depinde de liceu. eu am facut mate info si aveam 4 mate, 4 info, 4 romana, 2 fizica, 2 chimie. si cei de la filologie aveau 3 mate, 2 info, 5 romana (de fapt 6 ca faceau si in ora de dirigentie), 1 fizica, 1 chimie...
|
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
kitzsteinhorn91 |
![]()
|
![]() KCY Garage Group: Members Posts: 919 Joined: 15 October 06 From: Ploiesti ![]() |
Cum sa pice fabula ma ?
![]() Totusi haideti sa vorbim serios ! Cine si ce a auzit in legatura cu partea a 3a ? |
--------------------
Dacia
1300/1410 Sport
1975/1991
- PH 75/91 KCY
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
o sa pice o poezie de maestru Guta.
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
soaree |
![]()
|
![]() salut Group: Members Posts: 69 Joined: 15 July 09 From: bucuresti ![]() |
si eu dau bacu
![]() ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureate
2005
- B-03-ARA
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
QUOTE(nalodaniel @ 19 Jun 2010, 00:59) deci, pentru "batrani" : examenele au doua parti- competente si bacul in sine competentele sunt echivalentul probelor orale. Calificativul obtinut la ele (mediu, avansat, experimentat) se trec pe o diploma de comptente(comunicare, ligvistice- limba straina si digitale). Ca sa intri in bac, trebuie sa te prezinti la toate 3 si atat. Ele nu influenteaza nota de bac. deci au scos oralele la romana , engleza si info si le-au imprastiat in semestul doi. La limbi straine se precizeaza limba si gradul obtinut: A1(retard) A2(mai putin retard) B1(bun) B2(foarte bun - maximul pentru clasele care nu studiaza limba intensiv) C1(racheta) C2(zeu). Teoretic... practic toata lumea a luat B2, mai rar B1 respectiv C2 mai rar C1. Sper ca nu v-am derutat. ![]() ![]() PS. N-as mai putea inca o data. ![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeş
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
brigada_diverse |
![]()
|
![]() Dacist cu permis si experienta mai mare de 30000 km :D Group: Members Posts: 2.505 Joined: 12 July 07 From: Constanta ![]() |
|
--------------------
Dacia
ex: Dacia 1310 / actual: Dacia Logan
TLX 1989/ Abs Plus 1.4 MPI Let us die young or let us drive Dacia
FRANEZ BRUSC SI FARA ROST! |
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
pe vremea mea
![]() |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
4x4 |
![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
Dau si eu bacul anul asta.
Cara e faza cu protocolul si la ce ajuta? Eu nu ma pricep la astfel de chestiuni. |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
nalodaniel |
![]()
|
![]() a3a oara scriu corect Group: Members Posts: 361 Joined: 24 March 08 From: suceava ![]() |
simplu.creste nota minima pe la 6-7 si per total primesti mai mult decat meriti.
Cunosc un tip de anu trecut care nu a putut copia, si a facut la romana doar sub I si II. a luat 8.90 si ceva app, baaa, suntei varza, ne pica Enigma! ![]() si legat de ore, eu am fost clasa de mate info si aveam asa: 8 ore de info 6 de romana (4+optional+dirigentie) 5 de mate. altfel zis, clasa de mate-info intensiv romana This post has been edited by nalodaniel: 19 Jun 2010, 21:35 |
--------------------
dacia
1310
1986
- -- -- ---
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Pica ori Eminescu: http://www.polymernotes.com/romania-500lei-b.jpg
Ori Caragiale: http://www.polymernotes.com/romania-100lei-b.jpg |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
Precis cade fabula! La cat va place sa fabulati, vis-a-vis de numarul de ore!
QUOTE(nalodaniel @ 19 Jun 2010, 21:25) si legat de ore, eu am fost clasa de mate info si aveam asa: 8 ore de info 6 de romana (4+optional+dirigentie) 5 de mate. altfel zis, clasa de mate-info intensiv romana Ia aruncati un ochi pe aici! Attached thumbnail(s) Anexa2_OMECI_3410_planuri_cad...onal_ciclul_superior_2009.jpg ( Size: 476.33k ) Number of downloads: 832 |
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
4x4 |
![]()
|
QUOTE(nalodaniel @ 19 Jun 2010, 21:25) simplu.creste nota minima pe la 6-7 si per total primesti mai mult decat meriti. Cunosc un tip de anu trecut care nu a putut copia, si a facut la romana doar sub I si II. Deci te lasa se mai arunci si tu cu ochii la colegu? Cam cat e protocolul acum? Cum il dau? La noi nu s-a auzit nimic de asa ceva, ma gandesc ca poate nu se face faza asta decat in anumite locuri, nu stiu, dar sigur nu vreau sa me trezesc ca toti in sala copiaza si eu stau ca prostu si ratez admiterea. |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
kitzsteinhorn91 |
![]()
|
![]() KCY Garage Group: Members Posts: 919 Joined: 15 October 06 From: Ploiesti ![]() |
Care e mersul cu protocolul asta ? La noi am auzit ca a dat o clasa pentru matematica, dar banuiesc ca nu se tine cont pe clase si pentru toti.
Deci o varianta pentru partea a 3a ar fi Enigma ? Eu am mai auzit zvonindu-se Moara cu noroc si Ultima noapte ! Daca mai auziti ceva, postati aici ! |
--------------------
Dacia
1300/1410 Sport
1975/1991
- PH 75/91 KCY
|
|
nalodaniel |
![]()
|
![]() a3a oara scriu corect Group: Members Posts: 361 Joined: 24 March 08 From: suceava ![]() |
NUUU. Protocolul influenteaza doar corectatul. Pentru copiat trebuie sa avem grija de supraveghetori.
Fiecare scoala are sistemul ei legat de protocol. Pentru detalii, vorbiti cu directorul scolii. La Sub III la romana stiu ca erau numa vreo 20 de subiecte care erau tot reluate. Acum incerc sa fac rost de ele. App, de unde dracu 29 ore/sapt ca eu am avut vreo 32 anu trecut This post has been edited by nalodaniel: 20 Jun 2010, 09:31 |
--------------------
dacia
1310
1986
- -- -- ---
|
|
mateo24 |
![]() ![]()
|
![]() Group: Members Posts: 0 Joined: 20 June 10 From: Bucuresti ![]() |
Salutare. Sunt nou pe forum. Dau si eu BACul anul acesta. Deocamdata nu am auzit zvonuri. Dar citind cate ceva despre Eminescu, am aflat ca anul acesta s-au implinit 160 de ani de la nasterea poetului. Credeti ca s-ar putea sa fie un criteriu pentru cei care au elaborat subiectele? Ar fi (sa zicem) ok la partea I o poezie la prima vedere, dar in niciun caz Luceafarul la partea a III-a
![]() ![]() Spor la invatat! |
--------------------
-
-
-
|
|
kitzsteinhorn91 |
![]()
|
Ar fi catastrofal sa pice Luceafarul sau Morometii !
![]() |
--------------------
Dacia
1300/1410 Sport
1975/1991
- PH 75/91 KCY
|
|
mateo24 |
![]()
|
Morometii ar fi decent
![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
kitzsteinhorn91 |
![]()
|
Nu pot sa cred ca nu a auzit nimeni nimic in legatura cu partea a 3a !
![]() |
--------------------
Dacia
1300/1410 Sport
1975/1991
- PH 75/91 KCY
|
|
mateo24 |
![]()
|
Deocamdata sunt doar zvonuri. Daca e sa se afle ceva concret, pe 25, 26 se va intampla. Deocamdata am auzit ca nu sunt suficienti profi pt corectat si supravegheat
![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
kitzsteinhorn91 |
![]()
|
Eu oricum m-am apucat de invatat, dar parca mi-e mai usor sa stiu ca sunt 3 subiecte din care se va extrage cel final. Si imi e mai usor sa invat 3 perfect si sa stiu ca pica unul din cele 3 decat sa stau sa invat 20 si la final sa realizez ca le amestec si nu mai stiu nimic...
|
--------------------
Dacia
1300/1410 Sport
1975/1991
- PH 75/91 KCY
|
|
mateo24 |
![]()
|
Care este a 3a materie la care dati BACul?
Eu unul dau la fizica. Si cred ca voi alege Mecanica si Electricitate. ![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
kitzsteinhorn91 |
![]()
|
Idem
|
--------------------
Dacia
1300/1410 Sport
1975/1991
- PH 75/91 KCY
|
|
Iulikk |
![]()
|
Same shit here. Toata clasa mea da la fizica.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
mateo24 |
![]()
|
Sunt curios daca o sa fie la fel de usor ca la sesiunea speciala (BACul olimpicilor)
![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
4x4 |
![]()
|
Aha, deci protocolul e pentru corectat, asta cred ca este aranjat deja, caci toate scolile cer bani pentru asa ceva. Din pacate eu dau bacul la alta scoala decat cea la care invat deci nu pot sti exact.
Eu dau biologie 9-10 la a treia proba. La romana scot de 8 usor, la biologie n-am emotii, sigur fac de cel putin 8 daca nu cade ceva nasol. La mate ma ingrijorez, MT1 e crima, nu este exclus sa iau mai putin de 7. |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
mateo24 |
![]()
|
In Bucuresti nu s-au strans bani pt protocol in toate unitatile de invatamant.
Eu am absolvit un liceu cu renume. Am fost sfatuiti de diriginti sa aducem fondul scolii (60lei/an) ca protocolul asigurat sa fie unul substantial. Acum ramane partea cu comisia de supraveghere. Oare 50 de lei/persoana x 20 de persoane (cred ca atatia vom fi intr-o sala) e un un onorariu decent pentru cei 2 supraveghetori? This post has been edited by mateo24: 20 Jun 2010, 13:14 |
--------------------
-
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 04:14 |