Bacalaureat 2010
![]() ![]() ![]() |
Bacalaureat 2010
tribunul |
![]()
|
||
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
|
||
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|||
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
care va recunoasteti compozitiile??
"Basmul este o poveste mai lunga, poate fi chiar cat o carte groasa, si are atatea personaje ca nu le mai tii numarul dar trebuie sa fii atent la fabula ca te intalnesti cu ea si in final" "Omul bun nu se bate pe copii, se vorbeste politicos cu batranii, se saluta politicos pe doctori si pe oamenii de stiinta" "Cand eram la Viena a picat pe pamant o batranica la intrarea in metrou" "L-a vazut Spanu si l-a convins pentru a-l face asistentul lui" "Harap-Alb a trebuit sa-si ia viata in propria lui mana" "Cand privesc in al tau ochi ma simt de parca ma sufoc" "Tema basmului este invingerea dintre bine si rau". "Personajul e supus unor incercari chiar si moartea" "Pe Gherila si Senila, Spanul il trimite dupa salata cu gandul ca il va manca, apoi sa aduca si piatra din capul cerbului". "Nunta mai tine inca si la ora asta cine trece acolo vede ca au venit luna si stelele, iar el(imparatul) poate sa bea si sa chefuiasca". "Personajele vorbeste in modul dialog". "Parantezele sunt indicatoare schemice". "Omenia este o specie lacoma si nepasatoare, deci faptele bune sunt o fapta mareata". "Omul bun nu se bate pe copii, se vorbeste politicos cu batranii, se saluta politicos pe doctori si pe oamenii de stiinta" "Omenia, la noi oamenii, este greu sa o avem. Un prim argument ar fi o pisica pe care noi o lasam sa moara pe strada de foame!" "Daca are omenie, alti oameni se uit la tine un alt ochi". "Omenia este caracter moral si definitoriu" "Dar in viata asta exista oameni bun care are un suflet mai mare si mai pura decat altii". "Apa pe noi cat si pe celelalte ne ajuta la hranirea organelor care fara apa noi nu am putea face nici o mancare" "Apa in general este de forma lighida" "In Moldova este o veche populatie ca in trecut" "Toate comitetele au inceput sa se retraga atunci ca sa treaca timpul" "Centralizarea inseamna ceva care nu lasa pe altul in pace. Filip al II-lea a intemeiat capitala la Paris ca pana atunci nu era deloc" "Dupa marile descoperiri geografice a fost si urmarile marilor descoperiri geografice" "Noi caracterizam dictatura lui Cezar astfel : Dictatura s-a numit legea secreta pe care o facuse el cu colegi sai Cassus si Pompei pentru ca colegi sai au murit in razboaie" "Poetul isi asteapta iubita ca impreuna sa cutremure o barca" "Metoda folosita de Ion pentru a pune mana pe pamantul Anei este insarcinarea" "La inceputul fiecarei poezii eminesciene sta plantat cate un tei mai gros sau mai subtire in functie de cate strofe are poezia" "Femeile ramaneau acasa in loc de barbati." "Capitala SUA este Casa Alba." "Lapusneanu s-a tinut de cuvant cand a zis 'De ma voi scula, pre multi am sa popesc si eu!' dovada ca azi cel mai intalnit nume este Popescu." "Zoe si Tipatescu se iubeau pe la spate." "Ion Creanga s-a nascut intre anii 1887-1889." "Imparatul avea o gradina si in fund un mar." "Creierul este un organ oarecum indispensabil capului." "Este bine sa mai si citesti, decat sa tai frunza la caini degeaba." "Cristofel Columb a plecat in America unde s-a insurat cu o bastinoasa." "In cunoscuta balada Miorita, sunt descrise cateva intamplari in care sunt implicate doi criminali, o oaie turnatoare, si un cioban ce socheaza prin prostia lui." "Toma Alimos era viteaz pentru ca cu o mana conducea calul, cu o mana isi tinea matele si cu o mana se batea cu Manea." "Inima este impartita in doua atricule si doua testicule." "Moromete plecase in excursie sa vanda cerealele." "Antarctica este un continent alb din cauza zapezilor care nu se mai topesc odata." "Eminescu este trist pentru ca nu a reusit sa faca nimic in viata lui." "Viata albinelor e primejduita mereu de insecte ca: tantarul, viespea, soarecele si ursii care se urca in fagi unde sunt albinele stranse in colonii si depun miere." "In padurile Amazoniei traieste o jungla fioroasa." "In nuvela La vulturi de Gala Galaction, sunt descrise aventurile unei alpiniste curajoase fugarite de turci, si copii ei." "Dintre cele cinci scrisori trimise de Eminescu, prima este considerata a treia. In Scrisoarea a treia se desfasoara batalia de la Rovinari." "Poemul Miorita circula pe baza orala, adica nu a fost scrisa, din motive tehnice." "Animalele salbatice traiesc in padurea zoologica." "Datorita faptului ca Lapusneanu chinuia pe boieri taindu-le nasul, urechile, mainile, etc, el le-a devenit antipatic acestora." "Harap Alb era femeie se imbraca in alb si semana cu Mihaela Radulescu." "La batranete imparatul naste un fecior." "Latina clasica este o limba moarta, care nu se poate vorbi decat in scris." "Vitoria, pe langa calitatea de mama avea si pe cea de tata, calitate care este mult mai dificil de indeplinit." "Podul de la Drobeta Turnu-Severin, a fost construit de Apollodor din Damasc, al carui picior se mai vede si astazi." "Rascoala de la Bobalna a inceput pe un deal si s-a terminat in 1438." "Sahara se afla asezata pe un nisip uscat, lipsa apei avand in zona o prezenta statornica." "In "Amintiri" apare copilaria fericita a puiului de taran Crenguta Ionel." "Magda il iubea pe Tudor Soimaru fara sa stie ca acesta nu stia limbi straine." "Agripina nu avea decat doi copii, pentru ca al treilea, Paunas, nu mai conteaza pentru ca tot il manca vulturii." "Punctul este o linie redusa la minimum." "Semnele de punctuatie explica ca limba romana de aceea a aparut, ca sa aiba virgule si puncte." sursa |
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Niet, că nu-i de linux. Da' încerc să compensez cu gimp-ul.
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Super de cenzurat la fizica...
![]() ![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(Alex4u @ 2 Jul 2010, 12:51) bey..toti ati fost boboci candva nu va mai umflati pe aici ca fac pariu ca nici voi habar nu aveati matematica cand ati intrat la facultate M-ai surprins cu felina in ambalaj. Sper sa-ti amintesti ce ne-ai spus acum, cand vei constientiza valoarea de axioma a vechiului dicton politehnist... "Mai grei is primii 3 ani, pana treci in anul 2" |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Daca da la Poli in Bucuresti, se transforma in "primii 7 ani sunt grei, pan-ajungi in anul III"
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Nope: "primii șapte ani sunt grei: pân' ajungi în anul trei".
![]() L.E. am postat simultan deodată ambii amândoi! This post has been edited by DragosP: 2 Jul 2010, 12:33 |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Ce, la voi la Bucuresti se ajungea pana in anul III?
![]() Desi poate ca am incurcat eu cifrele, ca doar numai ce mi s-a clarificat ca sigur n-aveam habar ce-i aia matematica. |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Pai alea nu-s cifre, mai. Nu stii sa citesti "iii"?
![]() |
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
pician90 |
![]()
|
![]() fost Membru posesor de JumpJet. Group: Members Posts: 667 Joined: 24 May 09 From: Din centrul Ardealului ![]() |
sper ..sa mo@ra profesoara ..ce m-a supravegheat ..la biologie.Ei chiar nu se gandesc..ca e un examen important ..si chiar ..daca nu sti ..(se intampla sa nu sti) ..sa te lase macar..cu ochiu sa tragi..nu zic ..de fituici ..si alte metode.(ce castiga ..ca nu copiaza nimeni nimic..ura si dispret).Profesorii din ziua de azi ..adevarati cretini ..ce danseaza pinguinul.punct.
|
--------------------
ex : dacia
super nova
2002 am avut o revelatie...sa nu ai incredere in femei si in franele de dacie ........
|
|
DragosP |
![]()
|
Și la voi a fost penurie de "i"? Mama lor de profi! Auzi să nu lase
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
4x4 |
![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
A fost super ok la Biologie 9-10, mai mult ca sigur iau bacul cu media mai mare de 7. Acum ma duc sa sărbătoresc printr-un weekend la Piatra Neamț, și nu am sa mai pune poze la jurnalul de bord căci am fost acuzat ca as fi un manelar.
Felicitari tuturor celor care au scăpat de BAC 2010 Sesiunea iunie-iulie! ![]() |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
QUOTE(pician90 @ 2 Jul 2010, 14:53) sper ..sa mo@ra profesoara ..ce m-a supravegheat ..la biologie.Ei chiar nu se gandesc..ca e un examen important ..si chiar ..daca nu sti ..(se intampla sa nu sti) ..sa te lase macar..cu ochiu sa tragi..nu zic ..de fituici ..si alte metode.(ce castiga ..ca nu copiaza nimeni nimic..ura si dispret).Profesorii din ziua de azi ..adevarati cretini ..ce danseaza pinguinul.punct. Uite din cauza unora incuiati ca tine m-am lasat de predat, si nu-mi pare rau ![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(4x4 @ 2 Jul 2010, 15:08) și nu am sa mai pune poze la jurnalul de bord căci am fost acuzat ca as fi un manelar. cine a zis mizeria asta?! ![]() pune ma poze, ai pus cu biroul ala cu pisii si monitor si ne-ai lasat cu ochii-n soare cu restul casei ![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
pician90 |
![]()
|
![]() fost Membru posesor de JumpJet. Group: Members Posts: 667 Joined: 24 May 09 From: Din centrul Ardealului ![]() |
QUOTE(hash @ 2 Jul 2010, 14:20) ..pai mai bine incult decat ..comunist. si cu asta am terminat. a si era sa uit .acum toti credeti ca sunteti profesori ..ca predati cu cartea in fata.Sunteti cei mai tari. ![]() This post has been edited by pician90: 2 Jul 2010, 16:11 |
--------------------
super nova
2002 am avut o revelatie...sa nu ai incredere in femei si in franele de dacie ........
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
adica daca un profesor e corect si nu te lasa pe tine sa furi, e comunist??
|
--------------------
symboala
neagra
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Un bac de cenzurat
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
pician90 |
![]()
|
nu am zic ca sa nu fur. De cand sunt la scoala ..in toti acesti 12 ani daca am copiat de 2 ori sincer...Si acum la un examen atat de important ..eu zic ca in 4 luni ..nu e de ajuns sa inveti materia de 2 ani ..in special biologia..+ ca "profesorii" ba se operau ..ba lipseau ..si cica noi suntem ..cei care nu suntem seriosi.Celalalt profesor care ne supraveghea ..era de "treaba"..adica ..fara fituici casti si alte tampenii ..dar ..puteam ..sa mai soptim ..ex 2-a ..3c ..prima parte..ce te ajuta sa scoti 5..s.a.m.d. insa pe cand a venit o cacacioasa de profesoara de vreo ..24 de ani ..s-a schimbat totul ..la ultima parte ce mi-a picat ..nu am invatat-o..daor am citit-o ..si putea sa faca si ea un efort cum fac alti profesori ..sincer..este un examen important din viata unui elev..si eu zic..ca trebuiau sa fie mai lejeri..totusi .
repet .Nu era nevoie de Furat sau Copiat intens.ca nesimtitul ..ci doar mici subpuncte ..ce m-ar ajuta sa iau 5. ps:hash nu se vede ca ai fost profesor. probabil se asteptau ..sa dam banu ..ca asa sigur ..ne luam bacu.Atunci erau cei mai seriosi. This post has been edited by pician90: 2 Jul 2010, 16:20 |
--------------------
super nova
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Bai Ptruptrucea, daca te lauzi ca-n 12 ani de scoala n-ai copiat de doua ori si scrii-n halu-n care scrii, e clar c-ai trecut pe spaga la romana.
This post has been edited by Marty: 2 Jul 2010, 16:33 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
pician90 |
![]()
|
|
--------------------
super nova
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
pician90 |
![]()
|
a..am uitat sa zic ..ca guvernul ..sau cine dr@cu ..a dat legea..doar in ianuarie..am aflat materia din care pot da bacu....+mai pune ..in aceste luni inca 3 probe orale + un atestat facut cap coada..
asta e ultima discutie. pe baza bacului ..pentru ca voi va dati cu parerea..dar nu prea stiti ..ce vorbiti.(uniiiii) pentru simplul fapt ca nu sunteti in situatie. bai da voi luati fiecare litera si o analizati in parte? This post has been edited by pician90: 2 Jul 2010, 16:37 |
--------------------
super nova
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
Iulikk |
![]()
|
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Inseamna ca s-a sarit calul rau de tot... Cand am dat bacul (acu' fro' 10 ani) ne-au mai lasat sa ne soptim unul altuia, dar de copiat n-a fost vorba.
Ne-au zis de la inceput ca daca ne prind cu ceva surse de inspiratie ne scot din bac, asa ca s-a adunat o cantitate impresionanta de "materiale didactice" pe catedra. La terminarea probei ni s-au restituit ![]() Rezultatul: cine a invatat pentru bac a trecut chiar daca nu a copiat. Cine a vrut si nota mare a putut sa o obtina. This post has been edited by marksman: 2 Jul 2010, 17:00 |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Sa-mi bag botswaneza ce generatie de luzari. Astia-s copii decreteilor fu-u`l in c u r pe ciuruitu cu demografia lui.Cantitate in loc de calitate. Sio care ma simteam depasit ca nu -s pe feisbuci samd. Si daca ma loveste Alzheimeru` tot bag un regiment de puisori din astia in cofa la generalkultur.
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Ky_Cristian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 257 Joined: 21 July 09 From: Ploiesti ![]() |
Eu am dat info T2. A fost destul de usor, puteam sa iau 10, dar am fost bleg. Eeh, oricum iau peste 9.
Gata, am scapat. Party on. |
--------------------
Renault
Megane II
2006, K4M "Prostii mor, prostia ramane." I. L. Caragiale
|
|
slider2 |
![]()
|
QUOTE(pician90 @ 2 Jul 2010, 16:29) a..am uitat sa zic ..ca guvernul ..sau cine dr@cu ..a dat legea..doar in ianuarie..am aflat materia din care pot da bacu....+mai pune ..in aceste luni inca 3 probe orale + un atestat facut cap coada.. nu te supara dar alta materie pentru bac in afara de aia care se invata in liceu nu exista, asa ca n-ai scuze. ti se pare mult in 3 luni 5 probe?? sa te vad la facultate cand o sa ai de invatat la vreo 7 materii in 4 luni si in 2 saptamani (cel mult) o sa ai examen la fiecare dintre respectivele discipline. a si sa nu uit, furtul este furt indiferent de cantitate!! |
--------------------
symboala
neagra
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 11:51 |