Bacalaureat 2010
![]() ![]() ![]() |
Bacalaureat 2010
DannyY |
![]()
|
||
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
|
||
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|||
pician90 |
![]()
|
![]() fost Membru posesor de JumpJet. Group: Members Posts: 667 Joined: 24 May 09 From: Din centrul Ardealului ![]() |
|
--------------------
ex : dacia
super nova
2002 am avut o revelatie...sa nu ai incredere in femei si in franele de dacie ........
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
QUOTE(tribunul @ 15 Jul 2010, 07:36) Pai si tu ce faci? mergi pe principiul sa suni din ora in ora ca cine stie poate i se poate intampla ceva rau. Cred ca in caz de ceva te suna profesorii pe tine, sau copilul. Nu a zis nimeni sa nu aibe copilul telefon la el, ci doar sa nu-l tina deschis in timpul orelor. tu chiar tii cu ursul?? nu sun eu, dar poate sa ma sune el in caz de nevoie. asta era ideea. |
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Aha deci pentru unii scoala e ceva sport extrem.Poate dauna la cap.
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(slider2 @ 10 Jul 2010, 13:20) uitati doua din variantele din care s-a ales anul acesta subiectul pentru limba romana. dar n-are nimic poate la anul... http://teutzinho.files.wordpress.com/2008/...rdpresscom1.jpg http://zeffy.we3d.net/wp-content/uploads/2...varianta101.jpg Sunt vechi de minim 3 ani astea:D |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
|
--------------------
...
...
...
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Georgele, esti dezlanțuit azi. Ai fost în concediu?
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
ihi...
![]() ![]() |
--------------------
...
...
...
|
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
![]() Râsu-plânsu: Toți cei 30 de elevi dintr-o clasă care susținea BAC-ul s-au semnat cu numele folosit de profesor ca model Situație inedită la sesiunea de toamnă a bacalaureatului. 30 de elevi din aceeași clasă au trecut același nume pe foile de examen. Totul s-a întâmplat într-o clasă din Pitești, unde toți cei 30 de elevi, băieți și fete au scris pe foaia de examen numele de pe modelul prezentat de profesor, Ion Popescu. Profesorul le explica felul în care trebuie să se semneze pe foaia de examen, folosind un nume generic. Norocul elevilor a fost faptul că un asistent din comisie și-a dat seama ce s-a întâmplat. Elevii au primit alte foi de examen, pe care și-au trecut propriile nume. Antena3.ro http://www.antena3.ro/life-show/fun/rasu-p...-model_106236.h Vai mama lor... This post has been edited by BZN: 31 Aug 2010, 20:36 |
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
yhattori |
![]()
|
![]() * Group: Members Posts: 522 Joined: 18 August 09 ![]() |
QUOTE(slider2 @ 14 Jul 2010, 21:56) eu nu sunt de acord cu aceasta reglementare. cand voi avea copii si acestia vor fi la scoala eu le voi da telefoane la ei. daca profesorii le confisca telefonul ii voi acuza de furt. e dreptul meu sa am un mijloc de comunicare cu odrasla mea. e dreptul meu sa pot afla foarte repede daca i s-a intamplat ceva. iti dai seama ce drame cumplite aveau loc prin scoli inainte de 1997? isi spargea copilul capul, raminea fara doi dinti in recreatie, isi rupea piciorul la sport, parintii aflau abia cind ajungea plodul acasa sau la spital. infiorator. dar asta nu e nimic pe linga ce se intimpla vara: copiii plecau in TABERE cite doua si chiar trei SAPTAMINI fara nici un mijloc de comunicare! trebuiau sa stea la coada la oficiul PTT ca sa telefoneze acasa de la un aparat public plin de microbi. trimiteau ILUSTRATE si scriau SCRISORI fortindu-si incheieturile. ce vremuri, dumnezeule! mai grav, respectivii elevi se mai si IMBOLNAVEAU prin respectivele tabere! raceli, pneumonii, o varicela sau un oreion ii rapuneau in floarea virstei. erau internati la mama naibii, prin cine stie ce saloane mizere, in cele mai multe cazuri familia afla abia dupa vindecare de suferinta micutului si nu-i putea fi alaturi nici macar cu un telefon! un alt exemplu de tortura si sadism: multi parinti lucrau pe teren in timpul saptaminii, plodul trebuia sa plece si sa se intoarca prin forte proprii de la scoala cu cheia de git, sa-si incalzeasca sau chiar sa-si prepare singur mincarea, sa-si faca temele nesupravegheat si apoi sa se joace pe afara tot nesupravegheat. ce se intimpla daca-si pierdea cheia? sarea gardul sau minca si dormea pe la vecini daca era blocatar, ca era vai de fundul lui daca spargea usa. daca se ranea in timpul jocului? pai ca-n tabara, se ducea sau era dus la spital si se ruga la toti sfintii sa fie externat inainte sa se intoarca ta-su acasa si sa afle ca si-a rupt mina mergind pe o roata cu bicicleta. ca-n evul mediu, zau asa! post-scriptum: "eu le voi da telefoane la ei" = "eu le voi da telefoane lor" = "le voi telefona" This post has been edited by yhattori: 1 Sep 2010, 09:31 |
--------------------
*
*
*
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Nu mai tre sa le ia telefoane le baga un cip s`un gps in cur si-i monitorizeaza
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Ninja Giurgiulesti o fi fost la supraveghere?
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
bion |
![]()
|
El gonea cainii din curtea scolii sa nu le sopteasca la loaze subiectele
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(yhattori @ 1 Sep 2010, 09:28) iti dai seama ce drame cumplite aveau loc prin scoli inainte de 1997? isi spargea copilul capul, raminea fara doi dinti in recreatie, isi rupea piciorul la sport, parintii aflau abia cind ajungea plodul acasa sau la spital. infiorator... Cumplite drame... Am terminat scoala cu mult inainte de 1997, si pe cuvant ca desi am aproape 20 de ani de scoala, nici eu si nicivreun coleg de al meu nu a suferit vreo astfel de drama cumplita... QUOTE(yhattori @ 1 Sep 2010, 09:28) ...dar asta nu e nimic pe linga ce se intimpla vara: copiii plecau in TABERE cite doua si chiar trei SAPTAMINI fara nici un mijloc de comunicare! trebuiau sa stea la coada la oficiul PTT ca sa telefoneze acasa de la un aparat public plin de microbi. trimiteau ILUSTRATE si scriau SCRISORI fortindu-si incheieturile. ce vremuri, dumnezeule! mai grav, respectivii elevi se mai si IMBOLNAVEAU prin respectivele tabere! raceli, pneumonii, o varicela sau un oreion ii rapuneau in floarea virstei... Am fost in cateva zeci de tabere si zau ca nu am decat amintiri placute. Cel mai infiorator lucru care mi s-a intamplat o fost cate o diaree de la prea multe fructe mancate direct din pom. QUOTE(yhattori @ 1 Sep 2010, 09:28) un alt exemplu de tortura si sadism:... plodul trebuia sa plece si sa se intoarca prin forte proprii de la scoala cu cheia de git, sa-si incalzeasca sau chiar sa-si prepare singur mincarea, sa-si faca temele nesupravegheat si apoi sa se joace pe afara tot nesupravegheat. ce se intimpla daca-si pierdea cheia? sarea gardul sau minca si dormea pe la vecini daca era blocatar, ca era vai de fundul lui daca spargea usa. daca se ranea in timpul jocului? pai ca-n tabara, se ducea sau era dus la spital si se ruga la toti sfintii sa fie externat inainte sa se intoarca ta-su acasa si sa afle ca si-a rupt mina mergind pe o roata cu bicicleta. ca-n evul mediu, zau asa! Bai nene generatia aia de copii, crescuta cu cheia la gat a invatat sa se descurce mult mai bine decat handicapatii de azi care nu-s in stare nici macar sa-si scrie propriul nume pe o foaie de hartie la examenul de bacalaureat. Generatiile alea care isi petreceau toata ziua afara, in aer curat, erau mult mai sanatoase decat generatiile de azi cocolosite de niste parinti rupti de realitate, care stau toata ziua in fata televizorului sau a monitorului. Ca tie ti se pare ca a fost ca-n evul mediu, e parea ta, cum o sa-ti educi tu copii iar este problema ta strict personala, dar nu mai generaliza, si nu mai emite niste teorii tembele ca nu-i cazul. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
@Radian: era sarcastic...
This post has been edited by kog: 1 Sep 2010, 10:16 |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
yhattori |
![]()
|
@radian: cred ca esti un pic obosit si de aia n-ai inteles ce ai citit.
oricum, iti multumesc pentru diagnosticul de tembelism pus asa expeditiv. This post has been edited by yhattori: 1 Sep 2010, 10:19 |
--------------------
*
*
*
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Nu ti-am pus tie niciun diagnostic, ma refeream la conclulziile care se desprindeau din postul respectiv. Daca a fost scris la modul sarcastic, mea culpa, mi-a scapat aceasta nuanta.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
bion |
![]()
|
Mai bine taci, omu facea misto si tu n-ai priceput. Gata.
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(slider2 @ 14 Jul 2010, 21:56) eu nu sunt de acord cu aceasta reglementare. cand voi avea copii si acestia vor fi la scoala eu le voi da telefoane la ei. daca profesorii le confisca telefonul ii voi acuza de furt. Total de acord. QUOTE(DannyY @ 15 Jul 2010, 08:42) Si dadeai cu subsemnatul pentru plangerea penala de furt de nu te vedeai dupa aia...ba da toti va credeti basescu... ![]() |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
yhattori |
![]()
|
daca-i fura telefonul, poate ca dadea cu subsemnatul.
|
--------------------
*
*
*
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Cind e cite un meci mai pizdos va duceti la stadion fara telefoane, ca nu va lasa, sa nu cumva sa aruncati cu ele in arbitru, dar la scoala musai sa aibe mucea familiei telefonul in buzunar! Acu' ramine deschisa problema daca trebuie sa fie Iphon sau Ipod.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
bion |
![]()
|
Io raman la ideea ca pentru asa parinti loaza tre sa aiba gps,cip in cur si camera video la gat si in loc de cap un lectoc sa stea pe mess cu masa si tacsu.
Un nr. de telefon de contact la gradi sau scoala e suficient. |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
pician90 |
![]()
|
![]() fost Membru posesor de JumpJet. Group: Members Posts: 667 Joined: 24 May 09 From: Din centrul Ardealului ![]() |
eh ..acum gaseti telefoane si pe jos...toata lumea are.Acum ,referitor la cocalari ,dupa viziunea mea,generatia 85-90 ..a fost ultima generatie "serioasa" de copii.Dupa 90 ..rar mai vezi un copil sa il intereseze scoala.Vorbesc pentru ca si eu sunt din generatia 90 si am vazut cu ochii mei ce fel de "elevi" sunt in scoala.Au in cap numai "combinatii" etc.,etc.De schimbat nu mai putem schimba nimic.Asta e si mergem inainte.Singura schimbare..ar fi sa ne educam copii si sa le alegem noi "anturajul" desi e un lucru greu de facut in zilele noastre.
|
--------------------
ex : dacia
super nova
2002 am avut o revelatie...sa nu ai incredere in femei si in franele de dacie ........
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Daca are telefon, tiganii il lasa mai intii sa-si sune parintii si-l ataca numai dupa ce termina de vorbit.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
bion |
![]()
|
Da ,da drobu de sare. leaga-l de picioru mesei si tine-l in borcan. Cum dreac ca n-au murit colegii mei de profesionala veniti din capatul alalat de tara care mergeu de doua ori pe an acasa scriau CP si vorbeau daca era telefon in sat o data pe luna cu batranii ca de banii aia mai bine mergeau la film sau lingeau o bere.Daca e sa-si rupa ghioampa sau cand o fi mai mare sa nu bage pe vana crezi ca cu celularu rezolvi ceva
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
OAP |
![]()
|
Voi toti aveti dreptate in ceea ce spuneti...DAR sunt liber sa-i pun copilului celular in ghiozdan daca vreau?...sunt liber sa am pretentii pentru banii care ii platesc la buget???...sunt. asa cred eu ca-i normal....nu sa-i confiste cineva ceva copilului..
![]() |
--------------------
.
.
|
|
corbex |
![]()
|
Tu esti liber sa i-l pui unde vrei, el nu e liber sa-si nauceasca colegii din clasa cu soneria telefonului. Poate ca aia s-au dus acolo sa invete, nu sa se dea in telefoane.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th May 2025 - 03:25 |