Zgomot ciudat accelerând în rampa (viteza II-a).
![]() ![]() ![]() |
Zgomot ciudat accelerând în rampa (viteza II-a).
sorin56ro2001 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 14 August 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
ABSplus 1.6 MPI 2007
- Provizoriu
|
|||
aless |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 169 Joined: 27 May 03 From: Ploiesti ![]() |
Fii mai explicit, te rog!
Cam ce fel de zgomot se aude? |
--------------------
KIA
CEE'D
2008
- PH-09-ADN Nimic nu este mai definitiv decat lucrurile pe care le facem provizoriu...
|
|
sorin56ro2001 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 14 August 03 From: Bucuresti ![]() |
:oops: Foarte greu de descris, un fel de uruit-vaiet.
|
--------------------
Dacia
Logan
ABSplus 1.6 MPI 2007
- Provizoriu
|
|
aless |
![]()
|
Si la mine se aude un vuiet care se amplifica la mersul in rampa - de la anvelopele Montana.
Stiu asta pentru ca am echilibrat rotile, vuietul s-a modificat oarecum dar nu a disparut complet. Probabil ca va disparea dupa ce voi inlocui Montanele. Incearca si tu o echilibrare. |
--------------------
KIA
CEE'D
2008
- PH-09-ADN Nimic nu este mai definitiv decat lucrurile pe care le facem provizoriu...
|
|
sorin56ro2001 |
![]()
|
Am ascultat cu mai multa atentie în weeK-end-ul asta.Se pare totusi ca este ceva care vibreaza si intra în rezonanta.Ciudat ca în aliniament, accelerând într-a II-a pâna aproape de 100/ora nu se aude nimic suspect.
![]() Sorin. |
--------------------
Dacia
Logan
ABSplus 1.6 MPI 2007
- Provizoriu
|
|
sorin56ro2001 |
![]()
|
Am ascultat cu mai multa atentie în weeK-end-ul asta.Se pare totusi ca este ceva care vibreaza si intra în rezonanta.Ciudat ca în aliniament, accelerând într-a II-a pâna aproape de 100/ora nu se aude nimic suspect.
![]() Sorin. |
--------------------
Dacia
Logan
ABSplus 1.6 MPI 2007
- Provizoriu
|
|
aless |
![]()
|
|
--------------------
KIA
CEE'D
2008
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Si la SLZ se aude. Daca o tii citeva secunde de secunde undeva in zona a 1800-2300 rpm, apoi ii dai talpa, incepe si uruie pina ajunge la o turatie acceptabila.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
dandulos |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 48 Joined: 25 August 03 From: Bucuresti - Iancului ![]() |
si la mine se aude cred ca este vre-o bucsa ceva
|
-------------------- |
|
alexandrudragomir |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 131 Joined: 15 April 03 From: Constanta ![]() |
Dar ce ziceti de sunetul motorului in treapta a II-a la viteza de 60km/h sau in treapta a IV-a dusa dupa 120km/h?
|
--------------------
DACIA
SuperNova
- CT-02-DSA Km facuti: 101.000
Data: 08.06.2007 SuperNOVA Campus 2003, 1.4L, 75CP |
|
...Roadrunner... |
![]()
|
![]() Membru fondator "Skija Klan (c)" Group: Members Posts: 751 Joined: 27 September 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE ...accelerând într-a II-a pâna aproape de 100/ora :shock: :shock: :shock: nu se aude nimic suspect. :o Sorin. ...ai grija sa nu-ti uruie niste pistoane prin capota !!! |
--------------------
Renault
MeganeII
- B-81-RoadRunner
|
|
i96nds |
![]()
|
![]() Stefan Group: Moderatori Posts: 2.708 Joined: 16 May 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE Am ascultat cu mai multa atentie în weeK-end-ul asta.Se pare totusi ca este ceva care vibreaza si intra în rezonanta.Ciudat ca în aliniament, accelerând într-a II-a pâna aproape de 100/ora nu se aude nimic suspect. :o Sorin. Din cate stiu eu, cu a II-a poti sa ajungi pana la maxim 80 Km/h..... Poate gresesc, insa nu vreau sa incerc :!: |
--------------------
Dacia
SLZ Scala 1.4/2003
- B-77-XXX Stefan
|
|
dandulos |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 48 Joined: 25 August 03 From: Bucuresti - Iancului ![]() |
in legatura cu scirtitul rotilor
ti-am zis ca la fel imi face si mie si uite ce mia zis un prieten ca s-ar putea ca placutele de frina sa nu se departeze imediat dupa ce frinezi, incearca sa pui frina si sa asculti imediat dupa aceea sa vezi daca scirtiie, pune de mai multe ori frina si vezi ce se intimpla |
-------------------- |
|
dandulos |
![]()
|
si, sorine unde te duci matale in zona cimpina, cumva la paltinu ??
ca si eu ultimile 3 weekend-uri acolo am fost poate mergem cinva impreuna |
-------------------- |
|
dandulos |
![]()
|
uu sorin nu mai avem ????
|
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 17:27 |