[CAUT TINICHIGIU0, [DACIA 1310 LI AVARIATA]
![]() ![]() ![]() |
[CAUT TINICHIGIU0, [DACIA 1310 LI AVARIATA]
N E S |
![]()
|
||
![]() Big Daddy Group: Members Posts: 672 Joined: 11 April 09 From: Constanta ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310L
1999 I may look nice,
But I drive like a motherfucker !!! |
|||
nero67 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 91 Joined: 9 December 09 From: bucuresti ![]() |
ca sa stii tot adevarul sunt f afectat,faptul ca baiatul meu intra si posteaza in numele meu in ideea sa accepte sfaturi sa ies eu din situatia asta si sa sa fie totul ok nu-i de condamnat!asa ca nu arunca cu noroi fara sa stii tot adevarul,sunt complet dezgustat de jignirile tale totusi am bunul simt sa fiu politicos!
17 Jul 2010, 19:37: inca n-am platit,am carnetul luat,probabil voi fi dat in judecata si multe altele,nu doresc nimanui sa treaca prin asa ceva!n-am omorat pe nimeni dar nu e zi sa nu ma gandesc la accident si nu stiu cat va dura sa fie totul ok si cati bani vor trebui! This post has been edited by nero67: 17 Jul 2010, 19:37 |
--------------------
renault
megane1
1999,hatchback nero67
|
|
brigada_diverse |
![]()
|
![]() Dacist cu permis si experienta mai mare de 30000 km :D Group: Members Posts: 2.505 Joined: 12 July 07 From: Constanta ![]() |
QUOTE(Andyno @ 16 Jul 2010, 23:44) baiatul asta e dus rau cu pluta...nu stiu pe cate forumuri a deschis theard... se uita dupa pi....si a uitat sa acorde priorite si avea si viteza !! puteai sa omori lumea pe strada.. nu prea vad ca este afectat...doar ca si a indoit cazanul... terminatule de copil care esti...dute frate in poligon si plimbate ca pe strazi nu ai ce cauta ! cum sa sifonezi masina in halul asta pe straduta aia din poza? !.... esti agramat si nu ai pic de bun simt....nu stii ce simte omul......(dupa cum s-a aratat)...topicul s-a deschis dpdv tehnic, nu sa iti dai tu cu parerea si sa ataci si sa agresezi verbal lumea..... cat pentru masina...repet..a iesit bine...dar as fi curios , daca poate spune proprietarul, ce anume s-a reparat si ce anume s-a schimbat la ea... |
--------------------
Dacia
ex: Dacia 1310 / actual: Dacia Logan
TLX 1989/ Abs Plus 1.4 MPI Let us die young or let us drive Dacia
FRANEZ BRUSC SI FARA ROST! |
|
paul-tm |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 478 Joined: 25 August 09 From: Timisoara ![]() |
Dar ce sa intamplat in accident: Ai lovit o masina care era in deplasare? Sau cum anume sa intamplat?
Cat despre masina: A fost lovita rau, dar a iesit bine ![]() |
--------------------
opel
astra f-cc
1996
- TM-23-GZV
|
|
nero67 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 91 Joined: 9 December 09 From: bucuresti ![]() |
am schimbat doar aripi,capota,contraaripi,radiatorul si elicea,masina cealalta era in miscare si femeia de la volan vorbea la telefon,eu mi-am recunoscut vina de la bun inceput si n-am acuzat-o cu nimic!e adevarat ca m-am asigurat stanga dar in dreapta era masina parcata iar cand mi-a intrat in campul vizual am avut reflex si-am pus frana si-am luat volan staga,am lovit-o in aripa stg,mai mult am impins-o!de obicei am fost f atent,am evitat multe dar...asa a fost sa fie!ca sa-mi fac masina am renuntat la concediu,de o luna si jumatate am carnetul luat si nu stiu cat va dura,mai aveam 2 sapt sa scap de semnele de incepator,am 43 ani si treaba asta m-a marcat mai mult decat credeam!multumesc pt incurajari,ma gandeam sa nu mai postez dar observ ca sant si oameni de calitate aici!
This post has been edited by nero67: 20 Jul 2010, 06:24 |
--------------------
renault
megane1
1999,hatchback nero67
|
|
brigada_diverse |
![]()
|
![]() Dacist cu permis si experienta mai mare de 30000 km :D Group: Members Posts: 2.505 Joined: 12 July 07 From: Constanta ![]() |
intreb si eu..nu puteau fi indreptate cateva elemente de acolo? trebuiau neaparat schimbate?
|
--------------------
Dacia
ex: Dacia 1310 / actual: Dacia Logan
TLX 1989/ Abs Plus 1.4 MPI Let us die young or let us drive Dacia
FRANEZ BRUSC SI FARA ROST! |
|
za_kristake |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 628 Joined: 9 March 08 From: Sibiu ![]() |
QUOTE(Andyno @ 16 Jul 2010, 23:44) baiatul asta e dus rau cu pluta...nu stiu pe cate forumuri a deschis theard... se uita dupa pi....si a uitat sa acorde priorite si avea si viteza !! puteai sa omori lumea pe strada.. nu prea vad ca este afectat...doar ca si a indoit cazanul... terminatule de copil care esti...dute frate in poligon si plimbate ca pe strazi nu ai ce cauta ! cum sa sifonezi masina in halul asta pe straduta aia din poza? !.... zise sfantul cae nu depaseste 50 km/h in localitate cat despre masina, ce sa mai......arata mai bine ca a mea, a iesit foarte bine |
--------------------
1310
L
1997
- SB
|
|
nero67 |
![]()
|
ba da,mergeau unele indreptate dar le-am schimbat pt ca mecanicii au dat peste o alta dacie avariata spate si avea cam tot ce-mi trebuia mie!
|
--------------------
renault
megane1
1999,hatchback nero67
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.520 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
bine ca n-ai patit nimic, fierul dupa cate pot observa toti se repara, mai multa atentie pe viitor (desi nu-s eu in masura sa-ti spun asta pt ca am impresia ca deja ai ajuns singur la aceasta concluzie).
Topicul cred ca se poate inchide, subiectul fiind epuizat. Daca mai e ceva de adaugat report |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th May 2025 - 23:32 |