Scuzele mele !
![]() ![]() ![]() |
Scuzele mele !
ValyBraila |
![]()
|
||
![]() Group: Members Posts: 0 Joined: 20 June 10 From: Braila ![]() |
|
||
--------------------
First Bike
Dynamic - 4 Timpi
2008
|
|||
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(ValyBraila @ 20 Jun 2010, 13:45) cand vreau sa ma pun pe el vrea sa se opreasca motorul, sau cand sar putin pe el se opreste motorul, numai zic ca daca ma pun 2 insi pe el deja s-a oprit. tu n-ai scuter, ai femeie pe roti. |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
ValyBraila |
![]()
|
QUOTE(Markos @ 22 Jun 2010, 22:36) Te-as ruga sa numai dai comentarii aiurea, ok ?Daca vrei sa revii cu vre`un sfat e ok, daca nu vrei e tot ok. Am fost contactat de cineva care a avut aceeasi problema ca a mea la un Aprilia, mia zis ca s-ar putea sa am furtunul/conducta strangulata atunci cand ma asez pe ea. This post has been edited by ValyBraila: 23 Jun 2010, 08:42 |
--------------------
First Bike
Dynamic - 4 Timpi
2008
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
in viitor ai si tu grija, cind te asezi pe ea uita-te sa nu fie nimic cu care sa se stranguleze, ca-i taie aprinderea si nu mai are detenta.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Buyaka |
![]()
|
![]() Membru pasionat Group: Members Posts: 507 Joined: 23 July 04 From: Bucuresti ![]() |
99% problema ta este electrica, o inspectie riguroasa a instalatiei electrice n-ar strica.
Mergi si tu la un electrician (cu o lada de bere, normal!) si roaga-l sa-ti dea o parare. |
--------------------
Dacia Berlina '96
Opel Frontera '97
'96; 4x4 '97
- B
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(ValyBraila @ 23 Jun 2010, 09:41) Daca vrei sa revii cu vre`un sfat e ok, daca nu vrei e tot ok. ok. |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
ValyBraila |
![]()
|
SI ce mai spune-ti baieti ? Eu inca nu am facut scuterul, astept sa fac rost de bani
![]() |
--------------------
First Bike
Dynamic - 4 Timpi
2008
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
De primii bani faci rost vinzind scuterul. Dupa aia te angajezi
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(ValyBraila @ 29 Jun 2010, 19:55) SI ce mai spune-ti baieti ? astepta-m vesti. |
--------------------
Reno
Megan
|
|
ValyBraila |
![]()
|
Nu il vand, am zis si motivul putin mai sus
![]() |
--------------------
First Bike
Dynamic - 4 Timpi
2008
|
|
pician90 |
![]()
|
![]() fost Membru posesor de JumpJet. Group: Members Posts: 667 Joined: 24 May 09 From: Din centrul Ardealului ![]() |
motivul ...ca esti mai "plinut"? ...stai linistit ...poti merge cu o aprilia sr replica ..linistiti ..si cu 120 de kg..sincer..nu iti fa griji ca motorul e mic..motorul in 2 timpi ..merge mult mai bine..si o aprilia sr Replica..motorul model minarelli t2.. ar fi cel mai potrivit. Daca ai la cine sa il vinzi ...nu ezita..e un sfat.
|
--------------------
ex : dacia
super nova
2002 am avut o revelatie...sa nu ai incredere in femei si in franele de dacie ........
|
|
ValyBraila |
![]()
|
Nu pentru asta frate, pentru ca e scuterul mic, nu motorul....arat ca un Gulliver pe ea, dar nu e chestia de asta....l`am luat pentru ca e mare si ma simt bine pe el
![]() ![]() |
--------------------
First Bike
Dynamic - 4 Timpi
2008
|
|
Markos |
![]()
|
capisi mah?
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
xxm |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 99 Joined: 2 December 06 From: Satu Mare ![]() |
ValyBraila, ai luat un scuter pe care stai bine pe loc...ca astea tot timpu` se strica
|
--------------------
Renault/Dacia
Clio/1300
2002/1978
- SM-11-JAC
|
|
ValyBraila |
![]()
|
Stiu frate, dar are o buba atat si de la aia se trage la toate, ca sunt sigur daca depistez buba aia mica o sa imi mearga bine..
![]() |
--------------------
First Bike
Dynamic - 4 Timpi
2008
|
|
xxm |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 99 Joined: 2 December 06 From: Satu Mare ![]() |
eu nu inteleg logica astora ca tine....sa nu ma intelegi gresit! Eu nu judec pe nimeni, da` nu e mai bine daca iei ceva mai bun si mai de calitate, la un pret mai bun chiar??? si nu imi zice mie ca pe un aprilia SR nu stai lejer!...am prieteni care au 1,90 inaltime si au SR...nici unul nu se plange de felul in care sta pe el!
|
--------------------
Renault/Dacia
Clio/1300
2002/1978
- SM-11-JAC
|
|
ValyBraila |
![]()
|
Asta e frate, la vremea cand l-am luat eram mai mic si mai prostut, asta e regret acum, nu am ce`i face.
|
--------------------
First Bike
Dynamic - 4 Timpi
2008
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 15:58 |