Mi-am luat masina cu 750 de euro, Peugeot 405 1.9D 1988
![]() ![]() |
Mi-am luat masina cu 750 de euro, Peugeot 405 1.9D 1988
Merced |
![]()
|
||
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|||
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
ce mai face masina de 750 de euro, ca de proprietar se stie!
This post has been edited by argon: 29 Aug 2010, 14:03 Attached thumbnail(s) IMG_6594.JPG ( Size: 981.39k ) Number of downloads: 952 IMG_6596.JPG ( Size: 990.51k ) Number of downloads: 1005 IMG_6597.JPG ( Size: 966.1k ) Number of downloads: 996 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Ihm, in continuare se aude bataia aia pe dreapta-fata. Si am luat cumva o piatra in parbrizu' ala, care era el cum era. Chiar in dreapta-sus. O crapatura in forma de U a aparut in zona aia. Nu-mi aduc aminte sa-mi fi sarit in vreun drum piatra aia, si-s aproape convins ca vreun batranel obosit a considerat ca n-are loc de mine in parcarea de la munca supra-aglomerata, si a aruncat cu ceva de pe geam cand s-a dus acasa. Ca abia aseara am vazut-o, cand plecasem spre casa.
Nu ma deranjeaza in mod deosebit, oricum mai devreme sau mai tarziu trebuia schimbat parbrizul ala. Sper luna care vine sa am bani sa-i pun pompa de vacuum si sa-i iau numere si talon macar. Nu cred ca a stat trei zile de cand am luat-o, sunt in continuare foarte multumit de ea. Poze mai poti sa pui pe topic-ul dedicat de la Intalniri. |
--------------------
Ford
Ka
|
|
ovidiuwsm |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 8 September 10 From: Bucuresti ![]() |
Salut Merced sa o stapanesti sanatos.Apropo am si eu un peugeot 405 diesel,motor1.9 ca a ta si vreau sa o dau de piese.Daca esti interesat ma gasesti pe nr.0721.594.904
|
--------------------
Peugeot
405
1995
|
|
Merced |
![]()
|
Maine te sun si vorbim.
![]() 9 Sep 2010, 13:01: Am sunat si am vorbit. Mi-a oferit o masina 95% functionala la 1500 de lei. Cu acte, cu tot tacamu'. Cam tarziu am dat de ea. Pana la cat mai e programul Rabla? Ca as lua-o, mi-as da jos de pe ea diverse si apoi as duce-o, pe bon sa mai scot si eu macar 6-700 de lei. This post has been edited by Merced: 9 Sep 2010, 12:01 |
--------------------
Ford
Ka
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
inmatriculata? si tu ai dat dublu pe a ta, si nu functiona 95 %
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
cumparo
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Merced |
![]()
|
N-am bani. As fi incercat sa imbarlig un amic s-o ia el, ma rog, o luam amandoi si dupa ce luam ce-mi trebuia de pe ea i-o lasam lui. Are pompa de vacuum care-mi trebuie, are si servodirectie, cam astea doua chestii mi-ar fi trebuit, m-ar fi interesat. Si cutia ar fi fost interesanta, tinand cont ca a mea, mai mult ca sigur e aia de la motorul pe benzina, orice ar fi zis proprietarul, raportul de la a cincea e diferit.
Nu e chiar asa de rau cu a mea. A mea arata foarte bine la tabla, a fost vopsita recent si relativ ok. A mea a putut lua ITP fara probleme. Asta inteleg ca are niste probleme la un etrier. Si mai multe chestii. Tot asa, are motorul schimbat in carte. Cica cutia si timoneria ar fi impecabile. Sincer la banii astia, daca ii aveam, nu ma mai uitam la ea. Desi e o problema cu adusul ei, mi-ar fi trebuit platforma. O sa ma mai gandesc doua-trei zile, si poate reusesc sa rezolv cumva, macar pompa aia de vacuum s-o iau, desi m-as baga si la aia de servo, cealalta caseta de directie si timoneria cap-coada. |
--------------------
Ford
Ka
|
|
CGDBZ |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.487 Joined: 8 July 09 From: BZ ![]() |
Din cate stiu programul rabla e pana pe 25 noiembrie dar ar fi bine sa ai client caci sunt multe cupoane la vanzare.
|
--------------------
-
-
-
|
|
argon |
![]()
|
700-800 ron ia pe el, dar nu mai e de amanat, dar nu stiu cat merita...cheltui cu actele sa o treci pe numele tau aproape atat, altfel nu o poti duce.
This post has been edited by argon: 9 Sep 2010, 13:21 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
CGDBZ |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.487 Joined: 8 July 09 From: BZ ![]() |
Daca o inscrie pe numele lui nu prea se merita , eu credeam ca o duce la Remat pe numele proprietarului actual ce rost ar avea sa o inscrie pe numele lui .
|
--------------------
-
-
-
|
|
argon |
![]()
|
asa da, daca e colaborant..ii da merced 1500 ron, si apoi merge cu el de mana la remat, si-si tine cuponul, dar nu oricine ar face asta.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
teoX |
![]()
|
Membru incepator Group: Banned Posts: 54 Joined: 15 May 09 From: Iasi ![]() |
Intreb si eu intr-o doara: la fier vechi cam cit ar lua pe ea ?
|
--------------------
ex-Dacia
1300
1982
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Maxim 100 lei
![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
maryus_83 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.067 Joined: 14 April 05 From: Brasov ![]() |
A dus o ruda de a mea o batrana 1300 la fier vechi pe 150 de lei. (Sper sa nu vada Valy Multescu in persoana)
|
--------------------
Dacia/Reno
Logan Ambition 1.5 dci 70cp/ Kangoo 1.5dci
'08/'12 Don't forget kids... the more you post the bigger your penis is.
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
De ce nu o duceti la Remat acolo, proprietarul isi ia cuponul si face ce vrea cu el, iar tu dai o atentie cuiva si iti iei de pe masina ce ai nevoie?
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
teoX |
![]()
|
|
--------------------
ex-Dacia
1300
1982
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Pai trebuie sa stimuleze cumva si pe nenea proprietarul, ca asa daca vrea si-o duce el la remat singur.
Mai bine (daca vrea) ii demontezi piesa cu pricina, o pui pe a ta defecta la loc si ii dai omului o suma de bani, apoi o duce el la remat. In felul asta are si el un avantaj ca sa il determine sa faca smecheria asta |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
argon |
![]()
|
e cam complicat sa ia ce vrea de pe ea in alt oras, parca era vorba si de cutie...la 1500 ron eu as bface rost de bani si as lua-o cu totul.
This post has been edited by argon: 9 Sep 2010, 16:50 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
In cazul in care vrea cutia e mai complicat cum propusesem eu, intelesesem ca vrea doar o piesa (avans vacumatic).
Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
argon |
![]()
|
adica pompa de vacum
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Merced |
![]()
|
Asa. S-o lamurim si cu Rabla. Teoretic cred ca o mai puteam duce, evident aici, si la pilele mele (
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Asa ca-i cam tardiv. Ma mai gandeam la programul rabla de anu viitor, daca o mai exista, poate daca as duce-o in primele zile as lua ceva mai mult pe bon, ca si anu' asta s-au dat mai bine. Dar e mult prea complicat si riscant. |
--------------------
Ford
Ka
|
|
teoX |
![]()
|
Si cu buzele unse si cu slana'n pod nu se poate.
Pe de alta parte, un voucer - la viteza si cu oferta care este pe piata - mai mult de 10 mil nu ia (si asta e posibil sa fie un caz fericit). Daca o duce la fier vechi ia 1 mil, hai 1.5 mil. Cred ca indicat pentru amindoi ar fi sa mai discutati si asupra pretului si modalitatile cum va puteti scopul atinge fiecare scopul. El ar trebui sa in calcul ca acum te are de client, daca miine tie-ti apare o oferta buna la ce ai nevoie ii spui "PA". Daca tu ii spui PA, ramine cu ea pina in 2011. Procentul ala de 95% functional s-ar putea sa scada dramatic la masina "stata" peste iarna. Tu la rindul tau esti presat ca ai nevoie acum si ai gasit. Atit timp cit bunul simt si seriozitatea vor fi cele care va vor conduce pe amindoi nu cred ca nu puteti ajunge la un consens. This post has been edited by teoX: 9 Sep 2010, 18:32 |
--------------------
ex-Dacia
1300
1982
|
|
Merced |
![]()
|
Ar putea s-o dezmembreze, motorul cica e foarte ok, cutia la fel, daca ar gasi client sa le dea p-alea cu cateva sute de lei, ii mai dau si eu cateva sute pe ce mi-ar trebui neaparat, poate mai da si alte elemente si ajunge cam in acelasi loc. Dar evident ca e mai usor s-o dea cu totul.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
ovidiuwsm |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 8 September 10 From: Bucuresti ![]() |
Sincer sa va spun la 1500 Ron nici dacie nu iti ei.Peujoul are trapa,servodirectie,alarma,inchidere,geamuri fumuri ionizate,si un consum in afara de 5%+ca e diesel facut de fabrica nu cu modificari de la benzina la diesel.
This post has been edited by ovidiuwsm: 9 Sep 2010, 20:08 |
--------------------
Peugeot
405
1995
|
|
argon |
![]()
|
de unde esti?
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
ovidiuwsm |
![]()
|
Bucuresti
|
--------------------
Peugeot
405
1995
|
|
argon |
![]()
|
aproape de el deci
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
ovidiuwsm |
![]()
|
Motorul+puntea+pompa injectie sunt schimbate le mai si am.Am bagat o groaza de bani ce sa negociez la 1500 Ron cand 1500 Ron am bagat numai eu.Azi am fost la un meserias sa vad cat costa sa o vopsesc,1000Ron cu vopseaua lui.Fete de usi toate 100 Ron.Asigurare 320Ron 6 luni.Itp cu taxa 100Ron.Si garnituri la etrier maxim 30 Ron.Total 1550 Ron daca nu ma insel.Dar e ca noua.
This post has been edited by ovidiuwsm: 9 Sep 2010, 20:19 |
--------------------
Peugeot
405
1995
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
QUOTE(ovidiuwsm @ 9 Sep 2010, 20:57) .Peujoul are trapa,servodirectie,alarma,inchidere,geamuri fumuri ionizate,si un consum in afara de 5%+ca e diesel facut de fabrica nu cu modificari de la benzina la diesel. Colega ovidiuwsm,departe de mine gandul ca as vrea sa te scot din sarite sau sa te ofensez in vre-un fel dar toate cele insirate de matale nu-l "incalzesc" cu nimic pe colegul Merced. Mai degraba cred ca ar fi interesat de starea plasticaraielor interioare(bord,consola centrala,etc).In plus,lui Merced ii sunt necesare subansamble importante(pompa de vacum,timonerie cv,etc)care odata demontate de pe masina dumitale ar "ologi-o" grav si ar aduce-o in starea in care sa nu mai poata fi vanduta decat strict pentru piese sau transformata in voucher. Vad ca Merced se codeste dar eu imi permit(cu voia dumitale) sa "pun obrazul de tabla" si sa intreb,direct,ca taranu': -Care-i ultimul pret pentru care ai fi dispus sa te "desparti" de peujou? |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 23:17 |