Mi-am luat masina cu 750 de euro, Peugeot 405 1.9D 1988
![]() ![]() |
Mi-am luat masina cu 750 de euro, Peugeot 405 1.9D 1988
Merced |
![]()
|
||
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|||
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
Se pare ca sunt primul care zice, asa ca:
S-O STAPANESTI SANATOS SI SANATOASA!! |
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
nalodaniel |
![]()
|
![]() a3a oara scriu corect Group: Members Posts: 361 Joined: 24 March 08 From: suceava ![]() |
![]() ![]() S-o stapanesti sanatos! intrebare: nu are termostat? |
--------------------
dacia
1310
1986
- -- -- ---
|
|
2xGI |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 993 Joined: 24 October 08 From: Bucuresti ![]() |
Sa te poarte sanatos pe drumurile patriei
![]() Si baga si tu poze!!! This post has been edited by 2xGI: 20 Jun 2010, 16:24 |
--------------------
ex. Dacia
1300
1978
- momentan Treanta 2 niciodata sa nu spui niciodata
|
|
dr_mKe |
![]()
|
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.221 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
Multi km fara probleme (mari
![]() Prima poza, oarecum reciclata, o pun eu [attachmentid=1627633068] |
--------------------
RENAULT
LAGUNA COUPÉ GT 4CONTROL & DACIA DUSTER 1.3 tCE
2010 / 2022
|
|
PaulT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.294 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Frumoasa masina. Si mie mi-au placut si inca imi plac mult 405-urile. Au o linie superba, simpla si clasica
![]() |
--------------------
Dacia/Mitsubishi
Logan 1.6 mpi/Berlina 1300/Lancer Clasic
2006 Laureate/1973/2008
- B-00-xxx
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
turturel |
![]()
|
![]() membrisor Group: Members Posts: 1.385 Joined: 2 May 08 From: Braila ![]() |
multi km fara probleme si sa te bucuri de ea.
This post has been edited by turturel: 20 Jun 2010, 16:09 |
--------------------
Dacia
Supernova
2003 confort
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Un vis implinit care o sa dureze probabil mai mult decat ai preconizat. Felicitari si multa bafta cu "vaporasul".
![]() This post has been edited by vis-a-vis: 20 Jun 2010, 16:10 |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
CGDBZ |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.487 Joined: 8 July 09 From: BZ ![]() |
Sa o stapanesti sanatos si multi km fara probleme . Am condus si eu ceva km un 405 (vre-o doi ani) , 1.6 benzina si mi-a placut , mai ales interiorul , destul de spatioasa si nu a avut nici o problema.
|
--------------------
-
-
-
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Schimba numele topicului
![]() |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
Saint666 |
![]()
|
![]() E X I S T A M Group: Members Posts: 423 Joined: 7 November 05 From: Bucuresti - Diham ![]() |
Cum a zis si muttley, asta nu e diesel turbo ca sa trebuiasca s-o turezi sa-i cureti turbina sau altele. Asta merita sa aibe turometru ca la camioane, cu zona verde si zona rosie. Vitezometrul iti arata gresit probabil din cauza dimensiunii diferite a cauciucurilor fata de ce a fost el calibrat. A mea avea 195/65/15 dar sincer nu stiu daca aia era dimensiunea ok, nu cred.
Motorul o sa te tina inca 20 de ani, la fel si caroseria. Interiorul ai zis ca deja e cam obosit, dar ...cu putina munca se repara. Milioane de km fara probleme! |
--------------------
Dacia
Duster Dci 4x4
2012
- B
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Sa o conduci sanatos si sa n-ai parte de evenimente neplacute!
This post has been edited by St: 20 Jun 2010, 17:51 |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
S-o co-stapanesti sanatos !
nu pune roti de 14 ca va arata urat, vor arata prea mici pentru caroseria ei, dimensiunea standard e 195/65/15. |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
super,sa aiparte de ea km faranumar
![]() bre da la tico asa e ambreiaju scurt racing style ![]() suntcurios de ceva,cumsunt geamurile ? ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Danny_bb |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 605 Joined: 17 February 07 From: Brasov/Slobozia ![]() |
S-o stapanesti sanatos si sa ai grija de ea.
In asta, munca investita se va vedea spre deosebire de o Dacie coapta unde pe o parte repari si in alte 3 locuri se rupe. |
--------------------
Dacia
Break 1.6TD
1988, Logan 1.5 dci 2006
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
fghjkl
This post has been edited by Muttley: 20 Jun 2010, 17:39 |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
S-o stapanesti sanatos. Motorul asta e unul din alea "care nu moare". Daca ai grija de ea in 10-15 ani o sa fie un clasic.
Sunt sigur ca te vei indragosti de ea si nu te vei indura sa o dai daca ti-o pui la punct. Vb la 500k km ![]() |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
Sa te poarte sanatos, se vede ca ti-ai dorit mult o masina. Tin minte ca in 1990 un consatean si-a cumparat una nou-nouta, alba.
Ce masina era la data aia... This post has been edited by BZN: 20 Jun 2010, 17:21 |
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
4x4 |
![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
Felicitari, sa-ti iei masina personala din banii tai e un moment unic in viata, de abia astept sa-ti urmez si eu exemplul, doar ca eu mai am de stras bani...
Neaparat sa iei turometru pentru dizelache, eu am la papuc si chiar te ajuta sa te controlezi cu turatiile excesive sau sa eviti sa mergi subturat, doar sa cauti un turometru care sa-ti arate corect. Cand poti, pune poze cu interiorul ![]() Nu are nimic daca treci de 3000 de turatii, la masina mea limitarea in sarcina e la 4600. This post has been edited by 4x4: 20 Jun 2010, 17:28 |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
dacia_slk |
![]()
|
![]() If I'm not back in five minutes... wait longer! Group: Members Posts: 544 Joined: 13 November 09 From: Milky Way ![]() |
Felicitari Merced!
![]() In poza asta la volan esti tu? ![]() Pune poze! PS: Sincer, ma asteptam ca la un moment dat sa devii proprietarul unui 190E macar, dar vad ca tu mergi tot p-alaturi... ba coreanisme, ba frenchisme... This post has been edited by dacia_slk: 20 Jun 2010, 17:32 |
--------------------
Dacia
SLK
55 AMG That's why I told you "touch nothing"... But you're a bunch of cowboys...
"Consilio et animis." |
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
Prin `95 eram in Belgia si cautam cu taica-miu o masina, prima masina a familiei. Am avut de ales intre un peugeot 405 Mi16 parca si un Ford Sierra 1.8 TD. A castigat Sierra, fiind diesel, masina cu 120000 km la bord, pe care am dat-o acum 4 ani cu peste 600K km, in stare de functionare foarte buna.
Zic asta ca sa iti dai seama cam cum se faceau motoarele diesel pe vremuri. Daca ai grija de ea o sa te duca mult si bine. Sa o conduci sanatos! |
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Merced |
![]()
|
@Muttley:
Contactul e UAMT, scrie inclusiv pe cheie. Intentionez sa caut "kit" de contact+incuietori pentru ea, sa am si eu o singura cheie ca omu', ca iar am trei ca la Dacie. Asta daca nu costa o avere cum cred eu. Nu stiu cum e adaptat contactul de pe Dacie, ca daca-i usor l-as pune p-ala Neiman de pe rabla mea. ![]() Evident ca nu dau in gropi cum dadeam cu Dacia, am scris si de ce, pe langa faptul ca intentionez sa tin masina. De tinut mana pe volan, depinde, nu prea ai de ce tine decat de altceva de ce sa tii. Mie nu-mi place volanul, am lasat husa aia pe el pentru ca-i varza sub ea, mancat, cusut intr-un loc... Rotile nu stiu daca o sa le schimb. Nu stiu daca gasesc patru jante decente de tabla, apoi trebuie pneuri si alea, alti bani. Sunt intr-adevar de dimensiuni exagerate, dar proprietaru' mi-a promis ca-mi trimite saptamana asta pe langa niste hartii de care mai aveam nevoie, si o scrisoare d-aia de la Pejo cu care sa ma duc la RAR in mana sa mi le treaca astia in talonul nou. El zice ca le-a luat de pe un 405 break. Apropo, gumele-s 205. ![]() Cu frana de motor, ai dreptate, a fost o greseala de exprimare. Si cu pivotii ai dreptate, doar aia-s. Dar nu e nevoie sa-i schimb cu brat cu tot. Si da, o turez, i-am dat cateva goarne, chiar si mai devreme. De turometru as face rost la modul ca as lua un bord cu totul. A fost motor 1.6 benzina inainte de asta. Interiorul e luat de la dezmembrari de fostul proprietar, de acolo manivela de geam si butonu' pe aceeasi usa. Pe spate are tamburi. Frana de mana tine bine. @Serje: De ce? @Saint666: Multumesc! Nu o turez ca sa curat turbina, o turez ca sa mai miste si ea ceva. Altfel la drum lung de la 70km/h in sus merge intr-a cincea, frumos, si pare-se ca foarte economic. Dar ca sa traga cat de cat, mai ales cand vine vorba de cate o depasire, merge frumos de la 3000rpm in sus. Foarte mult nu l-am turat, nu cred ca am sarit de 4500rpm, asa dupa ureche, oricum las ca se mai curata tobele. @argon: Co-stapanirea e din cauza ca am pus banii de pe bonul rablei aia de-o luase de piese la achizitionarea masinii. Ii dau celalalt set de chei cand vine in tara, ca la leasing, pana achit total. ![]() Ca idee imi par interesante jantele astea, intr-adevar "cauciucele" cam nasoale la dimensiuni, ca-s aproape noi ca uzura si nici craapaturi nu vad pe ele. @Danny_bb: Asa e. @dacia_slk: Eu am condus masina asta, cu exceptia doctorului care s-a dat o tura, nu stiu cat de lunga, ca eram cu pompa aia in garaj. Multumesc tuturor inca o data pentru felicitari si urarile de bine! argon si Muttley, eu n-o sa va las sa cantati la masa asta. ![]() This post has been edited by Merced: 20 Jun 2010, 17:39 |
--------------------
Ford
Ka
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
La cat ai scris in primul post am crezut ca ti-ai luat "o limuzina".
![]() |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
Merced |
![]()
|
Neah, daca citeai titlul ai fi vazut ca nu e cazul.
![]() Imi pare rau ca Muttley a decis sa editeze post-urile utile, nu inteleg totusi motivul. Le-am sters, continutul lor se poate deduce din raspunsul meu de mai devreme. This post has been edited by Merced: 20 Jun 2010, 17:58 |
--------------------
Ford
Ka
|
|
za_kristake |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 628 Joined: 9 March 08 From: Sibiu ![]() |
Faina masina mai ales exteriorul, stopurile cel mai fain model din ce am vazut la 405.Pacat ca nu are servo directie, ma chiar mir ca ai ales o masina fara servo directie, ca fost sofer de dacie
|
--------------------
1310
L
1997
- SB
|
|
Merced |
![]()
|
Volanul merge surprinzator de ok odata ce ai pus rotile in miscare, nu se poate compara cu Dacia, in orice caz cu a mea nu, ca a mea n-a avut burdufi la caseta de directie, nici gresata nu era, si ma obisnuisem.
Oricum nu e bine sa invarti pe loc nici la alea cu servo volanul, iar dupa cum spuneam in mers e ok. |
--------------------
Ford
Ka
|
|
vallyyy |
![]()
|
![]() Dacia Clubber Group: Members Posts: 2.385 Joined: 13 December 07 From: Pitesti ![]() |
S-o stapanesti sanatos si multi km fara incidente .....asteptam pozele ,daca nu le pui o vad eu prin oras si fac poze spion , ti-am vazut si dacia o data
![]() ![]() This post has been edited by vallyyy: 20 Jun 2010, 18:32 |
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
teoX |
![]()
|
Membru incepator Group: Banned Posts: 54 Joined: 15 May 09 From: Iasi ![]() |
Simplu:
Sa fii sanatos si sa te bucuri de ea. ![]() |
--------------------
ex-Dacia
1300
1982
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 01:50 |