Nu mai functioneaza acul de la kilometraj
![]() ![]() ![]() |
Nu mai functioneaza acul de la kilometraj
vick_supernova |
![]()
|
||
![]() Membru Dacia Group: Members Posts: 238 Joined: 3 November 09 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Supernova
2001/comfort
- VL 03 WXS
|
|||
gcgeorgescu |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 923 Joined: 25 December 08 From: Bucuresti ![]() |
uitandu-ma la postul meu din anul trecut mi-am adus aminte de ceva ce am uitat sa va spun.
este adevarat ca m-a luat radarul cu 69 si eu aveam 60 la bord si credetima ca imi fug ochii la bord si la oglinzi c la girofar. sunt foarte sigur de asta. dupa un timp am facut testul cu gps (dupa discutia de mai sus, parca) si intradevar imi arata cu 8-9 km mai mult pe ceas si mai putin pe gps. ciudat. asta iarna, insa, pe la diham am oprit la semafor si fara sa vreau si din instinct am aruncat ochii pe ceas: arata 60 la ora si eu mai aveam maxim 5 km la ora. in momentul cand am oprit masina pe loc la semafor a cazut si acul brusc la zero, de la 60. si a mai facut de vro doua ori asa si de atunci gata. bai, dar de loc , nici tremurat , nimic , nimic. acum vre o saptamana ma duc cu finul meu in berceni si pt ca nu stia unde tre sa ajunga sigur si-a luat gps ul din dotare cu care munceste el(firma transporturi). ce sa vezi, acum imi arata ca la maskatu cu aproape 10km mai putin pe ceas si mai mult pe gps, evident. nu m vrut sa va plictisesc dar am crezut de cuviinta ca e interesanta situatia. This post has been edited by gcgeorgescu: 21 Mar 2011, 09:44 |
--------------------
Renault
Fluence
30 dec 2010/ 1.5 Dci 110cp
|
|
BoR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.863 Joined: 20 October 08 From: Buzau ![]() |
QUOTE(vick_supernova @ 21 Mar 2011, 01:07) la mine acul de la kilometraj vibreaza rau pana la 50 km/h dupa care pana la 80 km/h vibreaza mai putin si de la 80 km/h urca dintr-o data la 90 km/h adica nu urca constant cum o accelerezi. sa fir de la cablu de la kilometraj sau altceva. si mai nou de vreo 2 zile se aude un harscait la vitezometru. mentionez ca mufa aia unde intra in ceas e rupta unde e prinsa cu o bucata de fier de camasa cablului. vreau si eu un raspuns. multumesc. Acel zgomot ''harscait'' il am si eu iarna,la temperaturi ff scazute(dispare dupa ce se incalzeste putin in habitaclu).Djasu82 spunea ca se poate da cu ulei pe cablu,e de apreciat daca ne-ar spune cum se realizeaza operatiunea. |
--------------------
Dacia SuperNova/
Opel Astra Sports Tourer/
Lada 1200 Combi
|
|
vick_supernova |
![]()
|
![]() Membru Dacia Group: Members Posts: 238 Joined: 3 November 09 ![]() |
pai si la mine tremuratu ala de la ce e ? trebe sa schimb cablu de kilometraj. am mentionat mai sus ce are.
|
--------------------
Dacia
Supernova
2001/comfort
- VL 03 WXS
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 04:13 |