DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> cum omologhez un bloc motor, se poate si daca nu am factura?

axel
post 28 Feb 2005, 20:38
Post #1

Membru autentic

Group: Members

tocmai s-a spart blocul motor.stie cineva cum se trece noul bloc in cartea masinii?si daca imi trebuie acte la el(factura)sau este suficienta o chitanta de mana ceva.multumiri anticipate

--------------------
renault clio 1.4 2007
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
RIon
post 28 Feb 2005, 20:49
Post #2

pasionat

From: CJ

sigur cu acte.

--------------------
Skoda Octavia 2 2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP - de CJ
www.raresion.ro
+
Daddy
post 1 Mar 2005, 00:22
Post #3

Membru discret

From: Bacau

Daca blocul e de masina romaneasca poti sa-l achizitionezi si cu act de mana, dar trebuie sa mergi la politie la biroul de furturi auto si acolo in baza unei declaratii date de tine si a unor verificari facute de ei vei primi o dovada ca bunul nu provine din furt. Cu aceasta adeverinta al montezi linistit pe masina si poti sa faci si schimbarea in carte (si poti dormi mai linistit ca nu poti fi acuzat de diverse complicitati la furt).
Daca blocul e de masina straina este absolut necesar sa faci dovada achitarii taxelor vamale.Nu-ti recomand sa cumperi unul si sa incerci sa mergi la vama sa-l achiti ca ramai fara el, este considerat ca introdus in tara ilegal daca nu are act vamal.

--------------------
Dacia 1300 F 1972 - BC-93-MAX
Daciile sunt ca femeile....cat ai bani sa bagi in ele merg bine...cand nu mai ai bani te lasa cand iti este lumea mai draga...
+
madoxxt
post 15 May 2005, 20:55
Post #4

doar membru....

From: craiova

Daca ai masina romineasca iti iei un motor bun de unde stii tu,il montezi pe masina indiferent daca ai acte sau nu la el si dai fuga cu el la RAR.Daca nu ai acte te pune sa dai o declaratie la notar ca lai cumparat fara actedin tirg si iti bat ei serie noua,vreo 1 200 000 fara schimbat certificat.Daca ai acte tot cam la fel te costa,dar sa ai grija sa fie de aceeasi capacitate motorul ca altfel trebuie sa ii faci omologare si se complica treaba.Daca te misti bine in 2-3 ore ai motorul trecut in carte! Bafta!

--------------------
DACIA 1310 1983 - lyx 50 jd
+
axel
post 15 May 2005, 22:14
Post #5

Membru autentic

QUOTE(madoxxt @ 15 May 2005, 20:55)
Daca ai masina romineasca iti iei un motor bun de unde stii tu,il montezi pe masina indiferent daca ai acte sau nu la el si dai fuga cu el la RAR.Daca nu ai acte te pune sa dai o declaratie la notar ca lai cumparat fara actedin tirg si iti bat ei serie noua,vreo 1 200 000 fara schimbat certificat.Daca ai acte tot cam la fel te costa,dar sa ai grija sa fie de aceeasi capacitate motorul ca altfel trebuie sa ii faci omologare si se complica treaba.Daca te misti bine in 2-3 ore ai motorul trecut in carte! Bafta!
*

mersi.l-am facut deja.eu am avut blou de renault.am dat 3.600.000.nu ma intrebat nimeni de taxe vamale sau de acte.declaratia la notar a fost baza.mersi oricum.

--------------------
renault clio 1.4 2007
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 3rd May 2025 - 19:18
Forum Renault