cum omologhez un bloc motor, se poate si daca nu am factura?
![]() ![]() ![]() |
cum omologhez un bloc motor, se poate si daca nu am factura?
axel |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 603 Joined: 20 November 04 ![]() |
|
||
--------------------
renault clio
1.4
2007
|
|||
RIon |
![]()
|
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
sigur cu acte.
|
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|
Daddy |
![]()
|
![]() Membru discret Group: Members Posts: 494 Joined: 29 April 04 From: Bacau ![]() |
Daca blocul e de masina romaneasca poti sa-l achizitionezi si cu act de mana, dar trebuie sa mergi la politie la biroul de furturi auto si acolo in baza unei declaratii date de tine si a unor verificari facute de ei vei primi o dovada ca bunul nu provine din furt. Cu aceasta adeverinta al montezi linistit pe masina si poti sa faci si schimbarea in carte (si poti dormi mai linistit ca nu poti fi acuzat de diverse complicitati la furt).
Daca blocul e de masina straina este absolut necesar sa faci dovada achitarii taxelor vamale.Nu-ti recomand sa cumperi unul si sa incerci sa mergi la vama sa-l achiti ca ramai fara el, este considerat ca introdus in tara ilegal daca nu are act vamal. |
--------------------
Dacia
1300 F
1972
- BC-93-MAX Daciile sunt ca femeile....cat ai bani sa bagi in ele merg bine...cand nu mai ai bani te lasa cand iti este lumea mai draga...
|
|
madoxxt |
![]()
|
doar membru.... Group: Members Posts: 17 Joined: 27 December 04 From: craiova ![]() |
Daca ai masina romineasca iti iei un motor bun de unde stii tu,il montezi pe masina indiferent daca ai acte sau nu la el si dai fuga cu el la RAR.Daca nu ai acte te pune sa dai o declaratie la notar ca lai cumparat fara actedin tirg si iti bat ei serie noua,vreo 1 200 000 fara schimbat certificat.Daca ai acte tot cam la fel te costa,dar sa ai grija sa fie de aceeasi capacitate motorul ca altfel trebuie sa ii faci omologare si se complica treaba.Daca te misti bine in 2-3 ore ai motorul trecut in carte! Bafta!
|
--------------------
DACIA
1310
1983
- lyx 50 jd
|
|
axel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 603 Joined: 20 November 04 ![]() |
QUOTE(madoxxt @ 15 May 2005, 20:55) Daca ai masina romineasca iti iei un motor bun de unde stii tu,il montezi pe masina indiferent daca ai acte sau nu la el si dai fuga cu el la RAR.Daca nu ai acte te pune sa dai o declaratie la notar ca lai cumparat fara actedin tirg si iti bat ei serie noua,vreo 1 200 000 fara schimbat certificat.Daca ai acte tot cam la fel te costa,dar sa ai grija sa fie de aceeasi capacitate motorul ca altfel trebuie sa ii faci omologare si se complica treaba.Daca te misti bine in 2-3 ore ai motorul trecut in carte! Bafta! mersi.l-am facut deja.eu am avut blou de renault.am dat 3.600.000.nu ma intrebat nimeni de taxe vamale sau de acte.declaratia la notar a fost baza.mersi oricum. |
--------------------
renault clio
1.4
2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd May 2025 - 19:18 |