tuburi protectie cabluri, piese auto logan
![]() ![]() ![]() |
tuburi protectie cabluri, piese auto logan
minune69 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 30 May 10 ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
LOGAN
- DB 08DUS
2010
|
|||
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
"Coaja" ta nu are pre-echipare radio (antenă radio și precablaj) precum si inchidere centralizata cu cheie?
|
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
EUGEN2008 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.889 Joined: 19 August 08 From: Brasov ![]() |
nu are , daca e E0 nu are sigur asa ceva
|
--------------------
LOGAN
LAUREATE
2006 La omu sarac nici boii nu trag !
|
|
HUMMER H1 |
![]()
|
![]() Membru cu S.U.V. Group: Members Posts: 660 Joined: 21 December 09 From: Galati ![]() |
daca nu gasesti pe la magazinele cu piese auto incearca la dezmembrari eu de acolo am luat pt usile din spate
![]() |
--------------------
Ro S.U.V.
Double Cab 1.9d
- GL-13-FHM
2005
|
|
mikey_gtx |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 411 Joined: 23 April 09 ![]() |
pe site la dacia scrie la cea mai slaba echipare (echiparea "logan") ca are precablare audio. evident ca are doar pe fata.
This post has been edited by mikey_gtx: 30 May 2010, 18:32 |
--------------------
.
.
.
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Da asa scrie am citit si eu.Initiatorul esti sigur ca te-ai uitat cu atentie?
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
- CT _ _ _ _
2008 ph 2 Multa lume,putini oameni...
|
|
minune69 |
![]()
|
Nu stiu ce mufa si ce alimentare are in bord pentru audio dar la usi nu are nici un fel de cablu. In loc de burdufe are doua doape de plastic in gauri.
|
--------------------
DACIA
LOGAN
- DB 08DUS
2010
|
|
EUGEN2008 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.889 Joined: 19 August 08 From: Brasov ![]() |
pai preechipare inseamna ca e tras un fir cu cablu pana la stalp , e ascuns undeva acolo sus pe stalpii de fata , cablajul se termina cu o mufa la care neavand perechea o tai si legi direct! Tragi cablu pana in usa unde in functie de difuzoarele ce le cumperi iti trebuie iarasi o mufa sau doar papuci simpli. Deci cu 2 burdufe ai rezolvat problema.
|
--------------------
LOGAN
LAUREATE
2006 La omu sarac nici boii nu trag !
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
minune69 |
![]()
|
Am demontat capacul din bord. Are mufele iso si cablul de antena. Cred ca eugen are dreptate si cu doua burdufe e gata
31 May 2010, 20:00: Am gasit mufele. Am rezolvat. NU ma descurcam fara voi!!! MULTUMESC!! This post has been edited by minune69: 31 May 2010, 20:00 |
--------------------
DACIA
LOGAN
- DB 08DUS
2010
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 21:45 |