Ponton de acostare, de unde si cit?
![]() ![]() ![]() |
Ponton de acostare, de unde si cit?
Marty |
![]()
|
||
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
||
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|||
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Incearca pe la Navrom pt sh-uri da' nu stiu daca au asa de mici.
Oricum, chiar si sh nu te astepta sa fie chilipir, plus ca in functie de locul unde vrei sa-l amplasezi trebuie sa indeplineasca anumite conditii, nu poti sa-l "arunci" in Dunare just like that. Pe o balta da, ar mai merge. This post has been edited by Garett: 21 Jun 2010, 12:25 |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Ce Dunare, omule? N-auzi ca vorbesc de Snagov?
Cit despre "chilipir", ma gindeam pe undeva la vreo 2000 de euro maxim. |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Curiozitate: dupa ce o umpleti cu canapele si muzici, de exemplu iarna, cum procedati? Acasa nu cred ca luati sandramaua. Si ma gandesc ca v-o reguleaza piganii urgent.
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Sorry, n-am fost atent.
Poti sa mai incerci o chestie: era candva, nu stiu in ce masura mai e ceva interesant pe acolo, un cimitir de nave & stuffs pe bratul Macin. Din cate stiu tot Navrom-ul sau AFDJ-ul il pastoreau. Daca nu le-au dus pe toate la taiat s-ar putea sa gasesti un pontonel pe acolo. Chiar, ca s-o dati pe balta pe Snagov nu trebuie ceva formalitati? Cine pastoreste lacul ala? This post has been edited by Garett: 21 Jun 2010, 12:25 |
--------------------
No
Reno
|
|
Marty |
![]()
|
QUOTE(Muttley @ 21 Jun 2010, 12:23) Curiozitate: dupa ce o umpleti cu canapele si muzici, de exemplu iarna, cum procedati? Acasa nu cred ca luati sandramaua. Si ma gandesc ca v-o reguleaza piganii urgent. O tragem pe mal? Doh! Daca ala are proprietate cu iesire la lac, gindeste-te ca ... e acasa.21 Jun 2010, 12:30: QUOTE(Garett @ 21 Jun 2010, 12:23) Capitania lacului Snagov, da' cica p-acolo trece un plictisit de vreo 2 ori pe an si gata. Nu de alta, da' asta a fost prima mea intrebare, despre autorizatie, pentru ca m-am gindit sa construiesc un ponton d-asta din butoaie metalice de 200 de litri. Doar ca mi-a trecut cind mi-a spus lumea ca alea cum se golesc, cum dispar din peisaj.This post has been edited by Marty: 21 Jun 2010, 12:30 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Cioby92 |
![]()
|
![]() Membru fara semnalmente Group: Members Posts: 402 Joined: 22 December 09 From: Brasov ![]() |
Am fost anul trecut in august cu cortul la Lacul Izvor (Bicaz) si acolo erau niste oameni,localnici banuiesc care construiau asfel de pontoane, am vazut unul era pe lac si alte doua trase al mal si la inca unul la care se lucra... de preturi nu am intrebat deoarece nu am fost interesat
![]() This post has been edited by Cioby92: 21 Jun 2010, 12:43 |
--------------------
Dacia
1300/1976
cu elemente de 1310
- BV 01 EMP Dacia Logan 1.4 MPI Laureate GPL 2008 B 12 ZVK
I'll Make You an Offer You Can't Refuse |
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
martinezule esti dus cu pluta???
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
Garett |
![]()
|
QUOTE(Marty @ 21 Jun 2010, 12:27) Capitania lacului Snagov, da' cica p-acolo trece un plictisit de vreo 2 ori pe an si gata. Nu de alta, da' asta a fost prima mea intrebare, despre autorizatie, pentru ca m-am gindit sa construiesc un ponton d-asta din butoaie metalice de 200 de litri. Doar ca mi-a trecut cind mi-a spus lumea ca alea cum se golesc, cum dispar din peisaj. Pai daca le sudezi zdravan n-au cum sa "dispara". Ar fi buna ideea si cred ca iesi mai ieftin, mai ales daca-l faci "in regie proprie" |
--------------------
No
Reno
|
|
Marty |
![]()
|
Ziceam de butoaiele alea ca in momentul care se golesc si dispar, referindu-ma la faptul ca eu intentionam sa le iau de la un operator aerian care foloseste ulei la butoi si ar trebui, in principiu, sa aiba multe butoaie goale. Da' nu se poate, ca si le insusesc cei ce lucreaza acolo, cica exista lipsa de asteptare.
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Marty, ce zici de 7-15-20 saltele pneumatice, peste care pui o podea? totul montabil-demontabil? nu-ti mai trebuie nici o autorizatie, ti le iei acasa cind termini beutura (dezumflate ).
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
Aveti dracu` grija ca o sa va-mbatati ca porcii si o sa cadeti in apa.
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
Garett |
![]()
|
QUOTE(Marty @ 21 Jun 2010, 13:41) Ziceam de butoaiele alea ca in momentul care se golesc si dispar, referindu-ma la faptul ca eu intentionam sa le iau de la un operator aerian care foloseste ulei la butoi si ar trebui, in principiu, sa aiba multe butoaie goale. Da' nu se poate, ca si le insusesc cei ce lucreaza acolo, cica exista lipsa de asteptare. ![]() ![]() |
--------------------
No
Reno
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Subiectul ma intereseaza oarecum si pe mine, dar la scara mult mai mica (hidrobicicleta). Ceea ce nu am sunt flotoarele, si alea nu merg facute din butoaie
![]() |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
Garett |
![]()
|
QUOTE(corbex @ 21 Jun 2010, 13:42) Marty, ce zici de 7-15-20 saltele pneumatice, peste care pui o podea? totul montabil-demontabil? nu-ti mai trebuie nici o autorizatie, ti le iei acasa cind termini beutura (dezumflate ). Pai si cum prinzi podeaua de saltele? Plus ca omul vrea canapele, acoperis, muzici, etc, s-ar putea sa-i trebuiasca mai mult de 20 de saltele. 21 Jun 2010, 13:54: QUOTE(marksman @ 21 Jun 2010, 13:52) Subiectul ma intereseaza oarecum si pe mine, dar la scara mult mai mica (hidrobicicleta). Ceea ce nu am sunt flotoarele, si alea nu merg facute din butoaie ![]() Fibra de sticla. This post has been edited by Garett: 21 Jun 2010, 13:54 |
--------------------
No
Reno
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Vezi manualul lui Allpenstock, "tehnici si procedee de prindere a saltelelor pneumatice de scinduri contondente".
@Marksman: pentru hidrobicicleta, cred ca ti le poate face un tinichigiu d'ala de lucreaza burlane. Fara gluma! This post has been edited by corbex: 21 Jun 2010, 14:02 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Marty |
![]()
|
Marksman, ori dai o fuga la Aeroclubu' TSR si ceri butoaie de ulei, ori ciordesti niste butoaie de La Fintina sau Cumpana.
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Auzi ma, erau unii care au facut o pluta din sticle de plastic sa mearga pe Bistrita. Trebuie sa faci o cusca din fier-beton ingradita cu plasa si bagi peturile goale (cu dop) inauntru.
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.376 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
3-4 espero sudate intre ele? Nu ruginesc, sunt etanse...
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
QUOTE(Alydor @ 21 Jun 2010, 14:25) Da, dar avea motor Thomson. ![]() 21 Jun 2010, 15:28: QUOTE(einstein1984 @ 21 Jun 2010, 15:25) limuponton. This post has been edited by tribunul: 21 Jun 2010, 14:28 |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
Marty |
![]()
|
QUOTE(vis-a-vis @ 21 Jun 2010, 14:23) Auzi ma, erau unii care au facut o pluta din sticle de plastic sa mearga pe Bistrita. Trebuie sa faci o cusca din fier-beton ingradita cu plasa si bagi peturile goale (cu dop) inauntru. ![]() ![]() ![]() ![]() QUOTE(tribunul @ 21 Jun 2010, 14:26) Mai bine Johnson |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
b64chr |
![]()
|
![]() Moderator incepator Group: Moderatori Posts: 1.004 Joined: 17 December 04 From: Buzias, Timis ![]() |
@marksman
Sau iei teava de canalizare din PVC, lipesti reductii + capac in fata si spate, le rigidizezi cu un cadru si faci un convertible, catamaran - hidrobicicleta. |
--------------------
Dacia Solenza 2003
/ Skoda Octavia
2009
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.376 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu erau unii care treceau dunarea pe tuburi de acetilena sau oxigen?
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
sau iei cateva placi de polistiren cat mai groase, le lipesti intre ele si gata,
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
QUOTE(Marty @ 21 Jun 2010, 14:01) Marksman, ori dai o fuga la Aeroclubu' TSR si ceri butoaie de ulei ...dupa aia ii fac propulsie cu zbaturi, pun doua canapele, bar, masa de biliard, mi-o incadreaza astia de la Apele Romane la "vapor de agrement", si aia de la Garda Financiara la "cazinou" QUOTE(Marty @ 21 Jun 2010, 14:01) ori ciordesti niste butoaie de La Fintina sau Cumpana. ![]() Chiar acu' ma uitam pe usa la dozatorul de apa si aici sunt 5, la etajul 2 mai avem cel putin atatea... pana la parter cred ca strang de-un catamaran ![]() |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
VladG |
![]()
|
![]() Membru preistoric Group: Members Posts: 2.397 Joined: 23 January 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Ex Dacia
SuperNova
--
- --
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
n-am inteles care e diferenta intre un ponton normal si unul "de acostare", referitor la ce zice vladg
eu zic ca e mai usor de acostat cu o vedeta.. This post has been edited by cristianco2002: 21 Jun 2010, 15:45 |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
tribunul |
![]()
|
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 19:38 |