problema?, abreiaj ridicat brusc
![]() ![]() ![]() |
problema?, abreiaj ridicat brusc
adrloc |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 116 Joined: 21 March 05 ![]() |
|
||
--------------------
dacia logan
1.4 mpi preference
- B 43 ***
|
|||
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
n'are nimic, Loganurile din scolile de soferi ar trebui sa fie zilnic in service altfel.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
adrloc |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 116 Joined: 21 March 05 ![]() |
multumesc. banuiam ca nu pateste nimic insa doream un raspuns pt linistea mea sufleteasca. loganul pe care l-am avut inainte l-am vandut la 120.000 km si mergea ca in prima zi, insa era pe benzina. cu asta pe motorina stau numai cu teama
![]() |
--------------------
dacia logan
1.4 mpi preference
- B 43 ***
|
|
robbie_ro |
![]()
|
![]() ----------------------- Group: Members Posts: 464 Joined: 25 June 07 ![]() |
Nu sta cu teama, ca stii vorba aia: de ce te temi, de aia nu scapi.
|
--------------------
Dacia
Logan
2007, Laureate Plus
|
|
aluibasarabeanu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 664 Joined: 24 August 08 From: CONSTANTA ![]() |
Nu vreau sa supar pe nimeni dar intrebarea mi se pare "la misto",pai la vechile Dacii se intampla destul de des chestia asta si nu aveau absolut nimic,la un autoturism cu tehnologie dupa anii 2000 chestia asta este ca si cum ai pune frana brusca fara sa calci ambreiajul si ti se opreste motorul, adica nimic important si de luat in seama!
|
--------------------
Renault
Megane 2.2
1,6 16v anul 2006
- Necunoscut momentan
|
|
marin paul |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 27 May 10 From: Bucuresti ![]() |
Stai linistit , nu are nici pe dracu. Cum a zis si argon, gandeste-te ce s-ar fi intamplat cu masinile de scoala.......FALIMENT ar fi scris pe patroni.
|
--------------------
Renault
Kadjar
2017 / 1.5 dci EDC
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th June 2025 - 13:42 |