Proba practica examen auto, la mana politistului sau nu?
![]() ![]() ![]() |
Proba practica examen auto, la mana politistului sau nu?
PhilipMorris |
![]()
|
||
![]() dependent de internet banking Group: Members Posts: 708 Joined: 14 November 07 From: Where the streets have no name ![]() |
|
||
--------------------
MK2
Black panther, sexiest hatchback ever
TiVCT Dacă vrei să iti arati superioritatea și ți-e rușine ca nu intelegi cuvintele potrivite, posteaza un link.
|
|||
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Relax, sunt camere video in masina. Si apoi politistul ala e profesionist, o miroase imediat daca nu e stapana pe volan, nu cred ca e chitit s-o pice. Iti dau un sfat: incearca sa-i iei ore suplimentare de condus ... mai tarziu o sa-ti multumesti. Mai bine amani examenul de permis decat sa-ti pui nevasta la volan si sa dea peste cineva in trafic. Parerea mea ...
|
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
2017 Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.543 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Daca sotia conduce cum trebuie, ia examenul.
Abuzurile sunt ale celor frustrati ca nu sunt in stare sa il treaca. |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu am auzit ca unii gabori pipaie candidatele.
Cu aia ce te faci? |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(Tamango @ 23 Jun 2010, 18:05) o miroase imediat Deci pana acum o miroase si o pipaie. |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Procedura UE.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
IRONICK |
![]()
|
clar
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
2017 Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(PhilipMorris @ 23 Jun 2010, 17:56) Sal Sotia trebuie sa inceapa scoala de soferi si deja ce imi aud urechile nu imi vine sa cred. Anume politistul cu care dai "orasul" poate fi de mare porc. DA! Bun... Ce drepturi sau modalitati de contestatie sunt la indemana pentru a te apara pe drept de un eventual abuz? NU SUNT! Examenul este si asa subiectiv. Din cate aud nu se pedepseste daca ai comis vreo contraventie sau infractiune, ci poti fi pedepsit daca nu ai facut o parcare perfecta pe care, intre noi fie vorba, si un sofer de tir o mai poate gresi. NU TREBUIE SA O GRESESTI LA EXAMEN CA DE AIA E EXAMEN NU? i Eu am eventuale numere te telefon in caz de abuzuri, dar de unde se termina examinarea si unde incepe abuzul? Thanx! ![]() Si cand te opreste rutiera scoti lista cu normele metodologice si metrologia nu? ![]() Cauti cumva vreun motiv pentru a nu o lasa sa inceapa scola de soferi? asa si instructorul o poate pipai, ca sa citez ep cineva de mai sus Parerea mea , las-o sa faca scoala, sa dea o data proba teoretica si practica si dupa aia sa incepem cu fantezii ![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
Ky_Cristian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 257 Joined: 21 July 09 From: Ploiesti ![]() |
Si eu sunt de parere ca politistul vede daca "invatacelul" stie sa conduca inca din primii 20 de metri. Si instructorul mi-a zis asta. Emotii au toti, asa ca nu se poate zice "am avut emotii si m-a picat". Politistul a facut misto de mine mai tot drumul. Si imi mai si gresea numele. L-am corectat o data, pe urma l-am lasat. La cum vorbea eram sigur ca nu imi da permisul, am condus mai mult in sila. Si uite ca am luat din prima.
|
--------------------
Renault
Megane II
2006, K4M "Prostii mor, prostia ramane." I. L. Caragiale
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
La cum se ia permisu' in ziua de azi, tre' sa fie dezastru ca sa pice.
Tu gandeste-te mai degraba sa pui deoparte bani de minim un ambreiaj nou pentru cand nevasta-ta, proaspata posesoare de permis, isi va incerca puterile cu masina familiei. This post has been edited by bucatzel: 23 Jun 2010, 18:13 |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
vijelie |
![]()
|
Ce e mai ieftin: o nevasta sau un ambreiaj de masina?
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
PhilipMorris |
![]()
|
![]() dependent de internet banking Group: Members Posts: 708 Joined: 14 November 07 From: Where the streets have no name ![]() |
Cred ca mai repede scot bani de la ea daca are permis decat daca nu are
![]() Cunosc o fata care a dat de permis acum ceva timp si a cazut de cateva ori, chiar daca lua sala constant cu punctaj maxim. Asta nu e examen auto, este proba practica. Fusta scurta nu ar trebui sa faca vreo diferenta. Eu nu fac perfect parcarea cu spatele si as vrea sa vad politaiul care imi da amenda. Sau ca nu imi reglez scaunul sau oglinda in nu stiu care ordine. Nu exista un automatism, de aceea fiecare are stilul lui. Cata vreme respecti codul rutier, ar trebui sa iei permisul bre ![]() |
--------------------
MK2
TiVCT Dacă vrei să iti arati superioritatea și ți-e rușine ca nu intelegi cuvintele potrivite, posteaza un link.
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
succes la examen
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
sindrom |
![]()
|
![]() Ciclist sticlar>Merida 901> Group: Members Posts: 208 Joined: 1 March 08 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(PhilipMorris @ 23 Jun 2010, 18:30) Eu nu l-am respectat nici in ziua examenului pentru ca nu ai cum. Poate avea noroc sa pice cu petarde care n-au treaba cu condusul sau poate sa pice cu unii care fac totul perfect. Militienii nu sunt absurzi, n-a picat nimeni ca a dat odata cu roata in bordura, ci pica aia care nu sunt atenti la treceri de pietoni, care nu se incadreaza corect pe benzi, care nu dau prioritate pietonilor, chestii din astea care elementare. |
--------------------
Peugeot
206
2002 Ex: Clio 1.2 16V; 75 armasari pur sange cu probleme psihice rezolvate
Prezent: Peugeot 206 2.0hdi in teste si asta dus cu pluta |
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
|
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|
Exces |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 34 Joined: 15 June 10 ![]() |
Singurul sfat ar fi sa lase emotziile de o parte, eu pana nu am condus perfect nu mi-au dat carnetul. chiar daca sunt camere video in masina traim in Romania, gasesc ei cate o scuza
|
--------------------
Dacia
1300
1983
- B-23-WIR
|
|
aleksanders |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
cum zice si exces- sa lase emotiile acasa si sa mearga intro fusta scurta
![]() ![]() |
--------------------
.
.
.
- . ....
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
IRONICK |
![]()
|
Umbla vorba ca daca persoanele de sex feminin fac si un striptease, iau la sigur proba practica.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(Tamango @ 23 Jun 2010, 17:05) ce camere? nu am auzit asa ceva...examenul se da in masina in care a facut scoala, cine-i instaleaza camere? trebuie doar martor, daca da pe o alta masina pe care nu a mai condus, e foarte posibil sa-l pice orice cursant, daca nu face juma de ora o ora inainte sa se familiarizeze. |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(argon @ 25 Jun 2010, 17:36) ce camere? de webchat ... |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
adica vine el cu camera lui? nici o problema, important e sa dea pe masina cu care a facut scoala.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Bulldog |
![]()
|
![]() "Nembru" Group: Members Posts: 566 Joined: 6 February 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
Eu am picat prima data orasul si nenea gaboru a fost cam bulangiu. A doua oara dau tot cu el: dai a doua oara? Da cine te-a picat prima oara, ca uite ce bine mergi?
Depinde si de trairile lui interioare din respectiva zi. |
--------------------
Bicicleta,
RATUC,
Taxi Imi scot mașina in ploaie să se tuneze cand tună
|
|
PhilipMorris |
![]()
|
Bulldog, cam despre asta e vorba. Nu e un capat de tara daca pici o data, dar daca starea lui proasta se repeta?
Oricum un sofer in plus e un pericol in plus ![]() Ai avut camere instalate pe bordul masinii la examen? |
--------------------
MK2
|
|
Bulldog |
![]()
|
![]() "Nembru" Group: Members Posts: 566 Joined: 6 February 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
Eu am dat acum 3 ani si jumatate, nici vorba de camere.
Recomandarea lui tamango e buna. Si eu am mai facut niste ore, si am schimbat si masina, facusem pe o berlina puscata rau si am schimbat-o pe o (na)Solenza diesel. M-am descurcat mult mai bine. Si a doua oara a fost chiar de treaba. Pot zice ca a fost chiar indulgent. Cel care a dat dupa mine(la care am fost martor) nu a dat prioritate autobuzului care intra in trafic din alveola, si l-a trecut, zicand "lasa ca erai prea aproape", desi autobuzul se pusese in miscare de ceva vreme. |
--------------------
Bicicleta,
RATUC,
Taxi Imi scot mașina in ploaie să se tuneze cand tună
|
|
supremeon |
![]()
|
![]() cam rareori membru... Group: Members Posts: 503 Joined: 28 July 07 From: din inima țării... ![]() |
Eu zic sa-ti duci nevasta pe drumuri de tara, sau prin zone necirculate, sa vezi cum conduce, sa ii cumperi ore suplimentare de scoala, iar la examen sa mearga cu mult tupeu, dar in acelasi timp si cu calm, si cu putere de concentrare si atentie... si, in niciuncaz, sa NU mearga in fusta scurta...
Ceea ce trebuie sa ii arati politistului este o naturatele si incredere in miscari, si faptul ca te asiguri oriunde trebuie. Examenul asta e o banalitate, orice pusti de liceu ar putea sa-l dea... |
--------------------
Iubesc mersul domol
pe o sosea fara gropi si alte masini,
primavara cu verde crud si albastru
- pur pretutindeni!
|
|
bogdan_bok |
![]()
|
![]() Nu stiu pe ce as da laguna.Ba stiu.Nu as da-o! Group: Members Posts: 573 Joined: 24 April 09 From: Deva HD, Jud Sibiu ![]() |
daca instructorul isi face bine treaba, si nevasta ta nu e un antitalent la volan, asa cum e cumnata mea, n-ai de ce sa-ti faci griji.
sa invete si sa exerseze, daca nu e sigura de ceva, sa ii zica instructorului sa o mai puna la acele chestii. cand crede ca e stapana pe ea, sa mearga la examen, si o sa-l ia cu brio. explica-i ca nu trebuie sa mearga la examen, decat atunci cand stie ca e pregatita. traseul de examen este de regula prestabilit. instructorul sa o duca pe traseu, si sa faca simulari. si apropo, nenea ala nu e politist, ci e examinator. o fi fost el politist odata, dar nu mai e... 5 Jul 2010, 22:14: @supermeon, nu cred ca oricat de sot ar fi, poate sa isi stapaneasca emotiile si sa fie un bun profesor, si mai mult, sa comita o infractiune. doamne feri sa se emotioneze doamna si sa dea in careva, ca atunci e o familie ratata, deoarece masina nu are dubla comanda, si nu stim cum isi stapanesc cei doi emotiile. poate ca PhilipMorris nici nu are permis, din moment ce el intreaba cum e la examen... lasa instructorul sa-si faca meseria, ca doar e platit. criteriul de alegere al unui instructor e rata de promovabilitate al elevilor lui, nu masina pe care o are, sau ca e batran, sau ca e verisor cu mine, etc. Stima, si sa o vedem pe doamna cu plasticul in buzunar. This post has been edited by bogdan_bok: 5 Jul 2010, 22:14 |
--------------------
REnauLT
LAguNA
1.9 dCi B56, 1.9 dCi K56, ex 1.6 16v, 1.8 16v
- HD 08 AIK, SB 11 VGI
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
QUOTE(PhilipMorris @ 26 Jun 2010, 09:15) Nu e lege, dar om fiind si politistul, e posibil sa i se repete. Io am avut noroc. A condus unu' care era varza, s-a dat asta jos din masina si-a urlat la instructor ca-l ia dracu' daca mai aduce asa elevi, apoi s-a suit o gagica la volan. Atunci am fost convins ca io-s picat din start. Era greu de crezut ca nu-i pune capac gagica. E, a condus aia dumnezeieste. Glumea politistul cu noi. Se relaxase total. Nici prin cap nu i-a trecut sa-mi puna bete-n roate. This post has been edited by Victoras2001: 5 Jul 2010, 22:20 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
supremeon |
![]()
|
![]() cam rareori membru... Group: Members Posts: 503 Joined: 28 July 07 From: din inima țării... ![]() |
Bogdane, fiecare cu parerea lui... dar, dupa ce a facut scoala de soferi, si urmeaza sa dea examen, ar trebui sa poata conduce masina pe un drum judetean neasfaltat si pustiu, dinafara localitatilor... sa faca manevre, etc... Sau, nu stiu cum mai este in alte orase, dar la noi mai exista unele parti/ramasite ale 2 dintre fostele poligoane auto (erau mai multe), unde se poate exersa...
Personal, mi-as lasa nevasta sa conduca... macar sa mai capete incredere, si sa vad si eu daca nu cumva ar mai fi necesare niste ore cu instructorul... Si, am mai tras eu de volanul altor masini, pentru a le corecta traiectoria cand ieseau de pe sosea, desi erau conduse de soferi cu permis, cand stateam pe scaunul din dreapta, nu e bai ![]() ![]() |
--------------------
Iubesc mersul domol
pe o sosea fara gropi si alte masini,
primavara cu verde crud si albastru
- pur pretutindeni!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 08:00 |