[VAND] sau schimb CDplayer ALPINE, 50 de lei
![]() ![]() ![]() |
[VAND] sau schimb CDplayer ALPINE, 50 de lei
geo24_frb |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 6 August 09 ![]() |
Attached thumbnail(s) Geo24_0933.jpg ( Size: 234.63k ) Number of downloads: 454 Geo24_0934.jpg ( Size: 232.6k ) Number of downloads: 523 Geo24_0935.jpg ( Size: 204.31k ) Number of downloads: 490 |
||
--------------------
Dacia
1310 Berlina
1999
- PH-24-GEO
|
|||
s3rg3ntu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 254 Joined: 11 August 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
Salut cam cat ar costa schimbarea acelui final?
|
--------------------
Renault
21
2L Turbo Quadra
|
|
betamax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.343 Joined: 11 September 08 From: din lumea asta, prost făcută.. ![]() |
Daca radioul merge bine (pe canalul ala ramas valid) il cumpar eu. Spune de unde esti si lasa un nr. de telefon
|
--------------------
renault
Scenic Rx4
2000, 1.998 l, 16 V, 102 kW "... imi place sa lucrez cu intelectuali, astia pricepe repede."
"Ori traim cu totii, ori va ia dracu' !" |
|
razvyp |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 119 Joined: 31 October 09 ![]() |
Sal nu vrei un casetofon clarion ?pe el ? e cu caseta da merge brici si pe radio !
|
--------------------
renault 5
campus
1989
- sj 09 www
|
|
frankcadillac |
![]()
|
![]() Pieton cu permis Group: Members Posts: 881 Joined: 20 October 09 From: Teleorman ![]() |
Un casetofon de Logan la schimb?
|
--------------------
Dacia Logan
& Renault Symbol
/ 1.6MPI & 1.4 16v
|
|
ssss |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 79 Joined: 1 January 08 ![]() |
fără alte întrebări, îl cumpăr eu!
mail cu detalii de contact la sorin.metea {at} gmail {.} com |
--------------------
DACIA
LOGAN
LOGAN KISSFM
- MMXXXXX
|
|
geo24_frb |
![]()
|
Nu prea ma pricep ...alte accesorii nu am la casetofon( am primit un PM dar nu pot sa raspnd ca sunt nou pe forum) ,dar ce pot sa spun este ca am un vecin care lucreaza la un service din asta de casetofoane...si i lam dat lui,si mia spus ca are un final ars,si ca ar costa vreo 75 de lei numai finalul...si plus mana de lucru.Eu m-am alsat pagubas...nu am incercat sa-l repar.As fi interesat de un schimb cu cdplayer cu CD,nu cu caseta,sau sa il vand. modelul este CDE-9846R :
CD / MP3 / WMA Receiver model 2006 45W x 4 High Power Amplifier (Micro Dynamics) Black Face w/Green illumination Buttons 1 PreOut (2V PreOut) BassEngine Subwoofer Level Control Bass Center Frequency Control Bass Band Width Adjustment Treble Center Frequency Control Steering Wheel Remote Ready Media Playback Separate Bass & Treble Control Fader & Balance Controls Loudness S.T.M. (Source Tone Memory) Detachable Trim Plate Anti-Theft Detachable Front Panel Power Antenna Lead Remote-on Lead Audio Interrupt In Audio Mute id de mess: geo24_frb sunt din Ciorani,prahova,foarte aproape de ploiesti This post has been edited by geo24_frb: 23 Jun 2010, 16:50 |
--------------------
Dacia
1310 Berlina
1999
- PH-24-GEO
|
|
betamax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.343 Joined: 11 September 08 From: din lumea asta, prost făcută.. ![]() |
Alo, georgica, esti acasa ? Tu citesti ce se scrie pe aici ? Ai doi potentiali cumparatori (eu sunt mai pe-aproape) si tu povestesti despre vecinul tau electronist... mai vinzi jucarica sau nu ?
|
--------------------
renault
Scenic Rx4
2000, 1.998 l, 16 V, 102 kW "... imi place sa lucrez cu intelectuali, astia pricepe repede."
|
geo24_frb |
![]()
|
normal ca il vand.Coletul vreu sa-l trimit cu ramburs,sa plateasca cel care primeste cdplayerul taxele postale.Cine e interesat sa lase un numar de telefon.
Singura problema este ca nu am mai trimis niciodata un colet...dar sper sa ma descurc,sper ca cei de la posta sa fie amabli sa-mi explice exact. oricum,sper ca azi sau cel tarziu maine sa scap de el. Ce am povestit mai sus a fost raspunsul la un P.M. This post has been edited by geo24_frb: 24 Jun 2010, 11:06 |
--------------------
Dacia
1310 Berlina
1999
- PH-24-GEO
|
|
ssss |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 79 Joined: 1 January 08 ![]() |
de două ori ți-am lăsat număr de telefon, cu mesaj și invitație chiar la apel.
spor la vânzare! |
--------------------
DACIA
LOGAN
LOGAN KISSFM
- MMXXXXX
|
|
G I M |
![]()
|
![]() Membru cu indemanare Group: Members Posts: 2.191 Joined: 26 April 08 From: Brasov ![]() |
Salut, vad ca esti din prahova, de unde mai exact? Te scap eu de el.
Acum am vazut ca esti din Ciorani...Nu esti chiar foarte departe de mine, daca il mai vinzi da un semn. This post has been edited by Neagu Ionut: 24 Jun 2010, 23:24 |
--------------------
Una
d'aia
cu 5 roti Fii atent la volan! Cineva drag te asteapta acasa!
|
|
betamax |
![]()
|
Baimareanul a renuntat. Renunt si eu. Fa-l fericit pe Ionut, poate n-o sa mai fii nevoit sa inveti cum e cu trimiterea prin posta. Ionut, daca tot esti castigator, spune-mi si mie te rog ce drac de integrat era ars. Sunt curios, ca mi s-a parut mare pretul de 75 ron... .
|
--------------------
renault
Scenic Rx4
|
geo24_frb |
![]()
|
imi cer scuze,nu am putut zilelea astea,si azi sunt la ploiesti.Luni sper sa-l pun la posta.Lasatimi un nr de telefon si cand o sa completez coletul va sun.
|
--------------------
Dacia
1310 Berlina
1999
- PH-24-GEO
|
|
G I M |
![]()
|
![]() Membru cu indemanare Group: Members Posts: 2.191 Joined: 26 April 08 From: Brasov ![]() |
Si nu-l ai cu tine la ploiesti? As putea da o fuga pana la tine sa-l iau, daca nu ii las pe ceilalti care au postat inaintea mea.
|
--------------------
Una
d'aia
|
|
geo24_frb |
![]()
|
nu-l am la mine.lasami nr de tel.Tocmai am vorbit la telefon cu un var si sar putea sa vina la ploiesti.daca e ii spun sa treaca pe la mine sa il ia si ne gasim azi la ploiesti.
This post has been edited by geo24_frb: 25 Jun 2010, 11:36 |
--------------------
Dacia
1310 Berlina
1999
- PH-24-GEO
|
|
G I M |
![]()
|
Mufa aia din spatele lui o ai?
|
--------------------
Una
d'aia
|
|
geo24_frb |
![]()
|
nu o am mufa.
|
--------------------
Dacia
1310 Berlina
1999
- PH-24-GEO
|
|
G I M |
![]()
|
Imi cer scuze, intelesesem altceva
![]() This post has been edited by Neagu Ionut: 25 Jun 2010, 11:57 |
--------------------
Una
d'aia
|
|
geo24_frb |
![]()
|
ce sa tai? nu am taiat nimik.
Dar daca te pricepi merge si fara mufa...il desfaci si legi direct firele de firele care vin la mufa mama. de unde esti tu? cu maxim 5 lei iti iei mufa noua. This post has been edited by geo24_frb: 25 Jun 2010, 11:58 |
--------------------
Dacia
1310 Berlina
1999
- PH-24-GEO
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 19:49 |