Accident, mi-am luat-o.
![]() ![]() ![]() |
Accident, mi-am luat-o.
Jack Daniel's |
![]()
|
||
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
|
||
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|||
G I M |
![]()
|
![]() Membru cu indemanare Group: Members Posts: 2.191 Joined: 26 April 08 From: Brasov ![]() |
Nasoala treaba, dar lasa...important e ca sunteti voi bine, putea sa fie si mai rau. Fiarele se repara.
|
--------------------
Una
d'aia
cu 5 roti Fii atent la volan! Cineva drag te asteapta acasa!
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Se pare ca exista Dumnezeul betivilor!
![]() ![]() Bine ca n-a fost mai rau, aia-i soseaua mortii! ![]() |
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
M.C. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.152 Joined: 24 January 04 From: Ploiesti ,din cind in cind. ![]() |
Bine ca sunteti sanatosi!Cazanul se repara!
O intrebare. Fotoliile sunt extensibile? ![]() ![]() |
--------------------
Renault Megane
II Sedan Influence
1,6 16 V ,2005 Alfa Romeo 159 1,9 JTS, 2007 , Ford Mustang 2,3 Ecoboost, 2017
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Cel mai important e ca nu aveti voi nimic...in rest io m-as gandi profund la ce inseamna "blestemul balenei"...prietenii stiu de ce
![]() |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.280 Joined: 24 June 07 ![]() |
Pacat de masina, dupa cum arata mai greu s-o mai faca cineva ca inainte. Dupa reparatie cred ca ar trebui s-o vinzi, eventual iei banii de la asiguratorul tiristului si o vinzi asa, cum ti se pare mai ok.
Bine ca n-a fost mai rau, bine ca nu ati patit nimic, fierul e fier, da-l dracu'. |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
merde...ce ticalos...daca stie ca n'are demaraj de ce naiba se baga ca timpitu' ?
tabla se face...viata insa nu...te-ai nascut a doua oara...fii fericit ! |
--------------------
...
...
... “The old world is dying and the new world struggles to be born: now is the time of monsters.”
- Antonio Gramsci. |
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.503 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Da-l naibii de fier, se indreapta. Tu esti intreg, fata e intreaga.
Mie nu-mi pare chiar atat de rau pocnita pe cat arata. S-au adus in stare ok de functionare altele care aratau mult mai rau, si indoite "mai complex". Bine ca n-au patit nimic fotoliile, ca pe alea nu cred ca ti le despagubeau asigurarile ![]() Da chiar... de ce nu le-ai acoperit cu ceva? daca ti le decora vreo pasare? |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Muttley @ 25 Jun 2010, 00:36) Culmea e ca acea taxa, bagata apoi in carburanti, ajunge la ministerul finantelor, nu se face niciun metru de drum din ea. Iar daca te gandesti la rovinieta, cu banii de pe una pe un an se astupa o groapa de 1 metru patrat. E inutil sa pomenesc faptul ca la compania de drumuri si autostrazi lucreaza cam 5% drumari, restul sunt contabili, psihologi, chimisti, etc. QUOTE(Muttley @ 25 Jun 2010, 00:36) Asta e blasfemie ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
b34uen |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 788 Joined: 12 February 07 ![]() |
Daca ai CASCO, mergi pe el , ai sanse mari sa iti dea dauna totala.
|
--------------------
dacia
logan
2008 ambition 1,5dci
- B 92 ELL 1) Esti pe daciaclub
2) Imi citesti semnatura 4) Nu ai observat ca lipseste pct. 3 5) Tocmai ai verificat daca exista pct. 3 sau nu 6) Zambesti. |
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Macar ai parcat regulamentar, am vazut semnul
![]() Las' ca masina se repara sau se schimba, bine ca oasele v-au ramas intregi ![]() Cred ca nu faceam nici o amiabila in cazul asta (de fapt nici nu se face, din cate stiu eu, daca accidentul e cu suspendare de permis). |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Da' o bataie buna soferului de cisterna, asa "pe cale amiabila"?
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Micutzu_BH |
![]()
|
![]() Driving around Group: Members Posts: 283 Joined: 11 September 06 From: D'aci ia ![]() |
Bine c-ati scapat cu bine... fiarele se repara chiar daca nu la fel cum au fost. Cum bine zicea cineva incearca sa scotii bani de la asigurator si p`asta o dezmembrezi si-ti iei una mai noua sau chiar un Duster!
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition - 2005 Este mai bine sa dezbati o intrebare fara sa o rezolvi, decat sa o rezolvi fara a o dezbate!
|
|
GIC |
![]()
|
![]() Doar membru Group: Members Posts: 930 Joined: 13 January 04 From: Oradea ![]() |
Bine ca ai scapat intreg. Apreciez mult faptul ca ai acceptat ca tiristul sa nu-si piarda permisul (=painea) fiindca eu cred ca el nu te-a vazut (erai in unghiul mort). Altfel nu-mi explic faptul ca s-a bagat brusc si cu demaraj puternic pe drum.
Ai (mai) crescut in ochii mei ![]() ![]() Apropo de bataie - voi nu ati gresit niciodata? |
--------------------
Dacia
Duster 2021 TCe 150 EDC / Rover 45 1.6L -
2002 Nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită!
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
O greseala d-asta e echivalenta cu tentativa de omor... Asa ca si eu as gresi la fel fata de acel sofer... ce plm...
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Sunt putin mirat de faptul ca-l tot acuzati pe soferul de TIR, cisterna, sau ce era aia.
Uitati-va la poze, intersectia era in unghi, ala nu vedea mare lucru in dreapta lui. Repet, s-a bazat pe ce i-a comunicat prostovanu' din duba, numai ca ala s-a-nselat. Apoi sa ma ierte pictoras, da' a zis-o cu tastatura lui, "dar nu-mi inchipui sub nicio forma ca-mi poate taia calea". Alta data o sa-si inchipuie si o sa se se pregateasca in consecinta ![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Steel Tormentor @ 24 Jun 2010, 22:36) Victoras, imi pare rau de cazan si bine ca sunteti nevatamati. Eu mi-am "propus" sa nu mai fac niciodata constatare amiabila. Nu mai vreau eu sa fiu amabil. Cine a gresit sa plateasca. Si procesul verbal al politistului sa fie luatde bun. Ca astia la asigurari, de la o vreme o dau la intors. QUOTE(vis-a-vis @ 24 Jun 2010, 22:37) Am patit-o si eu c-o proasta si am cazut de fraier. Astia nu merita sa aibe permis de conducere, punct. QUOTE(bion @ 24 Jun 2010, 23:10) Pictoras bine ca ai scapat intreg si fata la fel ![]() ![]() PS. Esti daciot valah 100%. Cari cu zkr ca cu caruta ![]() QUOTE(Cosmin.nova @ 24 Jun 2010, 23:34) bai victorase bine ca nu ai patit nimic, imi pare rau pentru masina ca arata cam bulita. Si numai din cauza unor camionagii tampiti...am o boala pe ei.. Asta iarna era sa ma fac si eu praf..cam in aceeasi situatie numai ca era gheata pe jos ! Mergeam cu a 3-a lejer ca ningea si era viscol si gheata..cand colo se gaseste un prost cu un camion care vine dintr-o strada din stanga care se intersecta cu principala pe care ma aflam eu..si ala tot se baga ca nesimtitul...nu ma vazuse probabil sau nu stiu...fiind tir trebuia sa faca virajul larg si sa intre si pe sensul meu..eu credeam ca se opreste ca deh..aveam prioritate! totusi boul s-a bagat chiar cand eram la 50 de metri de el !!! bineinteles ca am facut frana de motor si calcat frana repede...si m-am dus turbo pe gheata aia..m-am invartit de 2 ori ...am trecut de camion surprinzator...si m-am oprit in bordura cu roata din spate ca altfel intram in pom! mare bulan...apoi ma dau jos din masina si incep sa-l injur pe gandac care nici macar nu s-a dat jos din camion..mama ce-l bateam ![]() QUOTE(george_scala_2004 @ 25 Jun 2010, 08:13) merde...ce ticalos...daca stie ca n'are demaraj de ce naiba se baga ca timpitu' ? tabla se face...viata insa nu...te-ai nascut a doua oara...fii fericit ! QUOTE(C a t a l i n @ 25 Jun 2010, 08:41) bha da rai mai sunte-ti .... ati incercat macar sa va inchipuiti ce insemna sa conduci un asemenea mastodont pe drumurile patriei? la chestii de genul asta (cand vad un tir ca incearca sa-si faca loc in trafic) prefer sa dau de la mine si sa-l ajut .... o data ptr ca sunt constient ca pe el nu-l ajuta deloc masina la astfel de manevre si mai ales ptr ca din cabina unui tir nu ai aceeasi vizibilitate ca si-n turism. Nu mai spun ca daca il lasi pe omul ala fara permis foarte probabil ca-l faci si somer. Intolernata asta dusa la extrem e caracteristica oamenilor limitati. Sunt si TIR-isti nesimtiti dar nu cred ca a fost cazul aici. This post has been edited by tarzy: 25 Jun 2010, 09:28 |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
@tarzy, masoara-ti cuvintele, te rog. mai intii invata sa scrii si dupa aceea, poate nici atunci, sa ma faci intolerant si limitat....
![]() daca erai atent eu am spus "daca stie ca n'are demaraj de ce naiba se baga ... ?" cu alte cuvinte, profesionist cum este, stia ca mastodontul, mai ales incarcat, se misca precum un elefant in magazinul de portelan si ar fi trebuit sa astepte inca citeva secunde, minute, sa se asigure cu ochii proprii si abia apoi sa plece. |
--------------------
...
...
... “The old world is dying and the new world struggles to be born: now is the time of monsters.”
- Antonio Gramsci. |
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Faza e ca io nu castig nimic daca-l las p-ala fara permis. Ca sa nu mai spun ca trebuie sa iau masina cu platforma, de la Monteoru, si s-o plimb intai pe la politie (unde nu stiu cat stau), apoi la asigurator, apoi la service.
Ala n-a vazut absolut nimic. Era mascat de peretele de tabla al cabinei (zona in care vine patul). S-a bazat strict pe faptul ca dubagiul i-a facut semne clare sa treaca repede. D-aia a si tasnit de pe loc in halul ala. A tasnit exact in momentul in care farul meu stang era in dreptul farului lui drept. Mi-a facut praf oglinda, a zgariat usa mea si m-a lovit in usa spate. Am simtit cum imi fuge curul, rau. Si toate astea pentru ca am tras dreapta de volan. Cand am intrat in sant si am vazut pomul, am tras stanga. Masina s-a dus cu curul in derapaj prin sant. Am impresia chiar ca am accelerat ca sa ies din el. Cateva secunde (sau poate mai putin) am stat pe rotile din dreapta. Asta-i clar, pentru ca m-am tinut de volan ca sa nu pic peste locul din dreapta. In momentul in care m-am dat jos (in spatele cisternei mai era un VW care era sa intre-n ea), soferul urla la dubagiu ca de ce i-a facut semn sa treaca repede. Am vorbit la asigurari. Trebuie sa ma duc la Buzau cu cisternistu', sa scriem amiabila. Apoi cu aia si copie de pe RCA o duc la un service. Vine agentul si constata. Cam asta e. Faza e ca asta-i prin Ploiesti. O sa mergem abia luni dimineata. Sper sa nu fie vreo problema din cauza asta. Sau e? Care-i treaba cu luatul banilor de la RCA-ul lui? Am dreptul sa cer asta, plus masina asa cum e? ![]() Pentru cei care sustin ca trebuie sa-i ia permisul ca altfel o comite iar, ma gandesc ca si dupa ce si-l ia o poate comite. Plus ca nici mie nu mi-ar fi convenit sa mi-l ia, chit ca am gresit. De gresit toti gresim. Sau nu stiu... asa-s io. Nu pot face rau ca mi-e ca mi se intoarce. poate ca-s bou, dar asta sunt. Casco, din pacate a expirat in luna mai si nu l-am mai reinnoit, mai mult din neglijenta. De cand am cumparat-o si pana in mai 2010 a avut casco. E, s-a intamplat fix in fereastra asta. ![]() LE. In pozitia in care se oprise, ca sa se asigure personal, trebuia sa coboare din masina. Eu d-asta l-am acuzat. Ca n-a oprit mai in spate, sa aiba vizibilitate. Plus ca, bai frate, de cate ori nu v-a facut un tirist semn, pe serpentine, ca-l puteti depasi? V-a trimis vreodata la moarte? Cand ii faci semnu unuia ca poate trece, sofer fiind, cum dracu sa-si inchipuie ala ca-l bagi in gura lupului? This post has been edited by Victoras2001: 25 Jun 2010, 10:08 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Îmi pare rău Victoraș. O chestie ca asta te dă peste cap o perioadă. Numai bine.
|
--------------------
.
.
.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Stie ca n-are demaraj, dar, daca nu se baga, acolo-l gaseste pensia! Chestia e ca te uiti dracului si te asiguri ca cel care vine te-a vazut si are intentia sa te lase. Pacat ca, in asemenea cazuri n-avem timp si/sau bani, dar ar fi meritat o scuturatura penala nenorocitul ala, prea multa lume aplica prioritatea de tonaj !
Asa e cind intilnesti pisica neagra, bine ca esti intreg! |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Nu-i buna cu argonu` .Devine pe zi ce trece tot mai ciufut. Inca un pic si ajunge ca boc
![]() Domnu` weissmueller io zic sa se faca un cod rutier pentru camionagii. Daca nu e in stare sa mearga la capsuni. Sireacu` il faci somer. Dar daca muflonu` trece cu bascula peste careva din tribul tau, pe zebra ca nu a vazut-o si ca franeaza greu ce zici ![]() Acu pictoras si daca se rasturna era ok ca se trezea sezand comod in fotoliu ![]() This post has been edited by bion: 25 Jun 2010, 10:11 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Da' la profesionisti stiam ca nu se ia permisul, ca cica le tine loc de carte de munca...
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Le tine loc doar de carte....
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.503 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(Victoras2001 @ 25 Jun 2010, 11:05) Plus ca, bai frate, de cate ori nu v-a facut un tirist semn, pe serpentine, ca-l puteti depasi? V-a trimis vreodata la moarte? DA. noroc ca stiam zona, si am preferat doar sa ies sa ma asigur CA LUMEA. Ni n-am iesit bine sa ma asigur, si ma uitam de foarte aproape la un chiu septe (sau ceva de genu', o trecut vreo 2 ani de-atunci). Si nici in spatele lui nu era tocma' liber. Dar no, orice padure are si uscaturi. Io ma feresc de tir-isti pentru ca nu stii de cate ore-i pe drum, cat ii de obosit, si mai ales, pentru ca lor in general li se rupe in caz de accidente. Ei sunt acolo sus, mare lucru nu patesc in marea majoritate a cazurilor. |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Politistul i-a spus asa: "ai grija ce faci, ca de acum dansul e seful. La cea mai mica neintelegere iti iau permisul". Omul nu pare rau intentionat. Mama dracu... pana la proba contrarie.
Faza e ca aveam nevoie de masina ca de aer. Si mai e o faza. De obicei, in directia aia, merg cu minim 100. Am trecut si cu 120. Si o fac zilnic. Dar clar nu cand vad pe cineva la "stop". Acum tot 100 aveam (ca puneau fotoliile frana si-mi arata consumul aproape 10), dar am vazut mastodontul si am incetinit pana la 60. E singurul lucru pentru care ma felicit. La 100 sigur ma dadeam peste cap, tinand cont ca a fost cat pe ce la doar 60. In schimb parca imi reprosez ca n-am sarit santul, desi din poza nu se vede cat e de adanc. Are sigur 70-80 cm. Totusi nu-s sigur daca era sau nu bine sa-l sar. Chiar nu stiu. |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
M.C. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.152 Joined: 24 January 04 From: Ploiesti ,din cind in cind. ![]() |
Vina este doar a lui Victoras!
Ca avea Logan! ![]() Daca ar fi avut limo alba era cu totul altceva! Opreau aia circulatia in intersectie ca sa treaca el! ![]() Dom'argon,esti cam rautacios ,bre! Chiar daca ne repetam uneori,am vrea sa se inteleaga ca suntem alaturi de Victoras! Atit cit putem! |
--------------------
Renault Megane
II Sedan Influence
1,6 16 V ,2005 Alfa Romeo 159 1,9 JTS, 2007 , Ford Mustang 2,3 Ecoboost, 2017
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Pictoras, ai facut ceea ce era mai bine! Nu-ti mai face griji ca puteai face mai mult sau nu, dovada ca ai facut ceea ce trebuia esti chiar tu, n-ai nici o zgirietura, nici tu, nici fata.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th July 2025 - 14:36 |